01
Olvassátok el a szüleiddel a honlap információit! Tájékozódjatok, kérdezzetek!

02
Döntsd el, beszéljétek meg, melyik témá(ka)t és turnus(oka)t választod.

03
Vizsgáljátok meg, milyen kedvezményt vehetsz igénybe! Ez később módosulhat, például akkor, ha barátokat szervezel be. Aki három új táborzót hoz, annak nem kell fizetnie a táborozásért.

04
Töltsétek ki a jelentkezési lapot! Ha nem tudjátok fejből, készítsétek elő a tajszámodat, a támogató adószámát és egy friss arcképet, mondjuk, JPG-t vagy PNG-t! Ha már voltál a PT-ben, a rendszer felismer: ha a nevedet és a születési dátumodat pontosan adjátok meg az első lapon, kevesebb adattal kell bajlódnotok a másodikon. Kitöltés közben ellenőrizzetek mindent! Az elérhetőségeitek megváltozhattak a legutóbbi PT-vakáció óta.

05
Ha mindent jól kitöltöttél, üzeneteket kapsz az összes olyan e-mail-címre, amelyet a jellapodon megadtál, ezt látod (majd felugrik a „jellap után” oldal):

jellapkitoltes-sikeres

Ha kihagytál vagy rosszul töltöttél ki valamit, hibaüzenetet kapsz. Ugorj vissza egyet, és keresd meg a hibát! Ha ezt látod, valami nem stimmel:

jellapkitoltes-sikertelen

06
Ezt követően nincs dolgod. Nemcsak a szerver, hanem mi az irodában is elolvassuk a jellapodat, és írunk vagy telefonálunk, ha kérdésünk van. Ha minden oké, manuálisan is küldünk egy nyugtázó e-mailt két-három napon belül. A jelentkezésed ettől a pillanattól érvényes, ám bármikor visszamondhatod, ha például megbetegszel. Ha bármit változtatnál az adataidon, e-mailezzetek vagy telefonáljatok nekünk!

07
A támogatód utalhatja támogatói összeget. Ezt mi vezetjük rá a jelentkezési lapodra, ahogy az összes olyan információt is, amely a táborozás végéig keletkezik: turnusváltás, beérkezett utalások, a táborozás lemondása, visszafizetések, kérések, szobacsere és egyebek. Valahogy így néz majd ki a jelentkezési lapod a nyár végére. Kukkantsatok rá néha, érdemes!

08
Bármikor kereshettek bennünket, ha valami nem világos. Nézzétek meg a PT-filmeket is a YouTube-on!

Magunktól is jelentkezünk néha, főleg e-mailben. Legkésőbb júniusban először, mielőtt – ahogy már évek óta – megtartjuk élőben az idei tájékoztatónkat.

Süti, kacsa, király!

40-arckep-2000x1200-3

+36 (1) 275 7576 | +36 (20) 933 5495 | +36 (20) 285 8377
info@peopleteam.hu
Iroda: H–1028 Budapest, Tárkony u. 76.
Tábor: H–6000 Kecskemét, Homokszem u. 3–5.