Ezt az oldalt azért látod, mert megjött a jelentkezésed a PEOPLE TEAM 2017-es nyári táborába.


A jelentkezésedet elfogadtuk.


Azzal, hogy elküldted a jelentkezési lapot, az alábbiakkal értesz egyet/a gondviselő(i)d az alábbiakkal ért(enek) egyet:

A TÁBOROZÓ RENDELKEZIK ÉRVÉNYES BETEGBIZTOSÍTÁSSAL. | A BIZTOSÍTÁSI KÁRTYÁJÁT (ANNAK MÁSOLATÁT) VISZI MAGÁVAL. | TUDOMÁSUL VESZEM, HOGY A PEOPLE TEAM-SZEMÉLYZET SEMMILYEN SPORT- ÉS EGYÉB BALESETÉRT NEM FELELŐS, HA AZ A TÁBOROZÓ HIBÁJÁBÓL TÖRTÉNIK. | A TÁBOROZÁS IDEJE ALATT SPORTTEVÉKENYSÉGET IS VÉGEZNEK A GYEREKEK. AZ ERRŐL SZÓLÓ NYILATKOZAT LEGALUL TALÁLHATÓ. KÉRJÜK KITÖLTENI, ÉRKEZÉSKOR LEADNI VAGY E-MAILEN MEGKÜLDENI. | A GONDVISELŐ FELELŐSSÉGET VÁLLAL AZ EGYÉRTELMŰEN A TÁBOROZÓ ÁLTAL OKOZOTT KÁROKOZÁSÉRT. | VÉGIGOLVASTAM A TÁBOROZÁSHOZ KÖZREADOTT INFORMÁCIÓKAT. | JELEN ADATKÖZLÉSSEL HOZZÁJÁRULOK, HOGY NEVEMET ÉS CÍMEMET A SZERVEZŐK HASZNÁLJÁK, DE KIZÁRÓLAG A TÁBOROZTATÁSSAL, OKTATÁSSAL ÉS KÖNYVKIADÁSSAL ÖSSZEFÜGGŐ TEVÉKENYSÉGEIK SORÁN. | ADATAIM ÉRTÉKESÍTÉSÉHEZ NEM JÁRULOK HOZZÁ, AZOK HARMADIK SZEMÉLY FELÉ MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT BIZALMASAN KEZELENDŐK. | HOZZÁJÁRULOK, HOGY A PEOPLE TEAM (A SZERZŐI JOGRÓL SZÓLÓ TÖRVÉNY ALAPJÁN) A TÁBORBAN KÉSZÜLT MINDEN ADATRÖGZÍTÉS EREDMÉNYÉT ÉS MINDEN FELVÉTELT (FÉNYKÉP, VIDEÓ, HANG STB.) A SAJÁT TULAJDONÁNAK TEKINTSEN, SZABADON FELHASZNÁLJON. | EZ AZ ONLINE JELENTKEZÉS ALÁÍRT JELENTKEZÉSNEK SZÁMÍT. | A JELENTKEZÉS BÁRMIKOR VISSZAVONHATÓ. | A FELTÉTELEKET ÉS A KÖTELEZETTSÉGEKET TUDOMÁSUL VETTEM, ELFOGADTAM. | A TÁBOROZÁS HÁZIRENDJÉT MEGISMERTEM.

E-mailben kaptál tőlünk egy linket, amelyre kattintva áttekintheted az adataidat. Kukkantsd meg, minden oké-e! Készítettünk egy mintát is. Ezen látszik, melyik rubrikának mi a feladata:

Jelentkezési lap | MINTA

Az adatokba csak mi tudunk belejavítani. Ha bármivel kiegészítenéd, kérjük, küldd e-mailben vagy diktáld be telefonon, mi megtesszük helyetted! Bármikor.

Elérhetőség, adatok | PEOPLE TEAM Alapítvány

A választott turnus végéig a jellap felületén kommunikálunk veled, hogy lekövethető legyen a táborozásoddal kapcsolatos összes akció. A PT-adminisztrátor megjegyzése(i) alatt találod az üzeneteinket időrendben.

A fizetésről szóló 5 sort mi töltjük ki:

Összesen ennyi pénzt (HUF) várunk a táborozásért
Beérkezett összeg(ek)
Fizetési mód(ok)
Jóváírás(ok) dátuma
Kiegyenlítésre váró összeg

A jelentkezési lap elküldése után a rendszer automatikusan összeget rendel az első sorhoz. Ez nem minden esetben tükrözi a valóságot; járhatnak neked is kedvezmények manuálisan beállítandó kedvezmények. Az ezzel kapcsolatos lesz az ELSŐ a PT-adminisztrátor megjegyzése(i) közül. A jelentkezésedet egy manuális e-maillel is visszaigazoljuk legkésőbb két munkanapon belül. Előbb átnézzük, és ha kérdésünk van, megírjuk azt is. A manuálisan küldött visszaigazolás a jelentkezési lapon megadott összes e-mail-címre megérkezik majd – a jellapod linkjével együtt.

Ha azt megkapod, utalható a részvételi díj.

Az összeget támogatásként fogadjuk, amely alapesetben 70 000 Ft turnusonként és személyenként. Az utalással egy időben e-mailes vagy telefonos jelzést kérünk arról, hogy megtörtént a tranzakció.

Minden utalásról ki KELL állítanunk támogatói igazolást. A támogatásokat a táborozók személyétől függetlenül fogadjuk, vagyis a támogató az utalásnál a MEGJEGYZÉS rovatban csak ennyit tüntessen fel: TÁMOGATÁS. Aki egyéb adatokat is megad, annak visszautaljuk a támogatói összeget. „Hibás támogatói utalás” nyomán nem állíthatunk ki igazolást. A támogatási összegeket a jellapon (vagy utólag) közölt adatok alapján azonosítjuk. Az igazolásokat mindenkinek egyszerre küldjük, szeptemberben postázzuk őket.

Aki kér, annak küldünk sárga csekket a befizetéshez. Bizonyos kedvezményeket a tábori büfészámlán írunk jóvá. Ezek lefogyaszthatók, bármikor készpénzben is felvehetők, illetve buszútra válthatók.

Ha új táborozókat hozol, a beszervezettek nevét később is közölheted e-mailben vagy telefonon. Az adatokat utólag hozzáírjuk a jelentkezési lapodhoz.

Értelemszerű, hogy a fizetési információk NEM VONATKOZNAK azokra, akiknek pl. a munkahelyük fizeti a táborozást.


Tudnivalók a táborozás megkezdése előtt


Kedves PT-táborozó!

Itt a választott turnus megkezdése előtti legfontosabb infókat olvashatod levélszerű formában. A jelentkezéseddel minden oké, te is részese leszel a 2017-es PEOPLE TEAM-vakációnak, a 27. PT-nyárnak.

Kecskeméti turnusaink időpontjai a következők (mindegyik turnus vasárnaptól szombatig tart):

2017 | VII. 16–22. | VII. 23–29. | VII. 30. – VIII. 5.
PEOPLE TEAM Alapítvány | 7 nap | 6 éjszaka | VAS–SZO | Összesen 3 turnus

13 témából választhatsz:

ANGOLTÁBOR | HUNGARIAN | MÉDIA | FILM | SZÍNÉSZET | INFORMATIKA | FOTÓZÁS | ÉLŐ IRODALOM | KREATÍV ÍRÁS | KÉPZŐMŰVÉSZET | ZÖLD TÁBOR | MATEKTÁBOR | RÉGÉSZET | KUKTATÁBOR | SPORT | TÁNC

Jó, ha hozol

– íróeszközt, füzetet, kisméretű szótárt (ha nyelvet tanulsz),
– esetleg egy pendrive-ot és füzetet, íróeszközt (ha informatikára vagy fotózásra jelentkezel),
– egy kedvenc játékot abból az időből, amikor még kicsi voltál; fejben vagy írásban egy történetet, ami veled esett meg (ha színésznek jössz),
– egy vagy több, egyenként egyoldalas forgatókönyv- vagy műsorötletet; egy fehér és egy fekete öltözetet, valamint sminkkészletet, ha van (ha a médiát választottad),
– egypár mesét és néhány kedvenc sztoridat vagy íródat (ha irodalmár leszel),
– fényképezőgépet (digitális vagy hagyományos, ahogy tetszik), digitális géphez letöltőkábelt, akkumulátort és töltőt, a kedvenc fotóskönyvedet vagy képedet (ha a fotózást választod),
– sportos ruhadarabokat és lábbeli(ke)t (sportoláshoz és tánchoz).

Mindenképpen kell

– a tajkártyád fénymásolata,
– az „EGÉSZSÉGÜGYI és SPORTNYILATKOZAT táborozásban való részvételhez” aláírva és kitöltve,
– biztosítás, ha van ilyened; a PT nem köt külön biztosítást,
– törülköző,
– megfelelő számú alsónemű, zokni,
– kényelmes ruhaneműk – mintha nyaralni mennél, és szállodában laknál; mosni csak vészhelyzetben segítünk,
– rövidnadrágok vagy -szoknyák,
– legalább 1 hosszú nadrág és meleg pulóver (az esti programokra is gondolva),
– sportprogramokhoz sportcipő (1 aszfaltos és 1 műfüves sport-, illetve a 2 homokos röplabdapályánk, valamint 2 műfüves teniszpályánk van), olyan, amelyiknek nem fog a talpa (pl. fallabdához),
– kulacs, amelyet csak te használsz (2017-től komoly erőfeszítésekkel próbáljuk csökkenteni az ivóvizes flakonok mennyiségét; kulacsok a büfében is kaphatók majd kedvezményes áron),
– valamilyen jelzés vagy fityegő vagy szalag, amiről felismered a kulacsodat,
– sapka és naptej a kánikula miatt,
– fürdőruha és plusztörülköző a strandra.

Ágyneműt mindenki kap – és kérünk mindenkit, hogy használja is!

Te felelsz érte. Ha nekünk adod, mi – viszont ha nálunk van, minek hoztad, nem igaz?

Ha van mobilod, hangszered, alvós Teddyd, hozhatod. És persze a kedvenc pingpongütődet se hagyd otthon, ha azzal vagy nyerő! Nem biztatunk, hogy így csináld vagy úgy csináld, és nem is tiltunk semmit, de minden a saját felelősségedre van nálad, amíg nálad van.

A PEOPLE TEAM felelősséget bármilyen érték(tárgy)ért (okostelefon, pénz, ékszer, Nintendo, színes tévé, számítógép, svájci kakukkos óra vagy atomreaktor) csak akkor vállal, ha azt mi őrizzük – a táborvezetőség. (És ugye ráéreztél: a kakukk veszélyes állat, bárkit megmarhat… Az atomreaktor meg nem fér be az ágyneműtartóba…)

Nem zárjuk a szobákat, mert lehetetlenség kezelni a zárakat és a kulcsokat ennyi (kiskorú és gyermeklelkű nagykorú) személy esetében. A szekrényéhez mindenki kap kulcsot. Ha ez elveszik, neked kell fizetned a pótkulcs elkészíttetését.

Egy nap

A délelőtti foglalkozások (a választott témák szerint) 8:30-kor kezdődnek és 13.15-kor érnek véget. Szombaton és vasárnap (dupla turnusok) részlegesen eltérünk a megszokott menetrendtől.

Délutánonként számtalan választható programot, esténként pedig általában egy-egy nagy, egyszerre mindenkinek szóló csapatversenyt vagy -játékot szervezünk. S hogy melyek ezek? Ide kattintva megnézheted a tavalyi mindhárom turnust óráról órára.

Takarodó 22:00-kor. Néha kis késéssel.

Első és utolsó nap

Minden turnus első napján reggel 9-től érkezhetsz. Szendvicsekkel várunk (déltől). A tábornyitót 15 órakor tartjuk. A nyelvi tábort választók az érkezést követően – vagy legkésőbb a tábornyitó után – szintfelmérésen vesznek részt, hogy kiderüljön, melyik csoportba kerülnek. Az első közös étkezés a vacsora.

A hazautazás napján mindenki kap reggelit. Az egyénileg utazó diákok szüleikkel 9 óra után hagyhatják el a tábor területét, mert először ki kell költözni, le kell húzni és le kell adni az ágyneműket, a szobákat… Aki 2 vagy 3 turnusra érkezik, az természetesen nem utazik haza. Ahogy mi sem.

Kaja

Ha már említettünk vacsorát és reggelit, elmondjuk, hogy gyümölcs és zöldség (alma, narancs, banán, barack, sárgarépa, uborka és sok más) mindennap folyamatosan és korlátlan mennyiségben áll a táborlakók rendelkezésére. Lesz salátabár, ám soha nincs leves. Soha, mégis mindig: az, aki levest enne, éjjel-nappal kérhet a büfében (legalább 6 ízből lehet választani). A levesek ára jelképes: 50 forintpontba kerül minden adag. Ugyanígy a pizzatallér, a rizs és a bagett is.

Könyörgés és szelektálás

A tájékoztatóinkon többször felemlegetett „szakállas pizza” és „sétáló fasírt” sztorik miatt könyörgünk minden nagymamának, hogy ne küldjenek a gyerekekkel házi kosztot, mert van ugyan hűtőszekrény minden szobában, de a gyerekek nem kezelik normálisan a saját készleteiket. A csipszet és egyéb gasztroőrültségeket sem – azokkal jobb híján teleszórják egymás ágyát… (Nem ijesztgetünk, viszont mi gyakran megrémülünk!)

Aki éhes, mondja! Egyen többet, kérjen mást, kívánjon, akarjon, mert megteheti. Komolyan. Választékért, repetáért, de bármiért lehet szólni, bármit lehet kérni. Ha valaki elégedetlen, mondja meg! Mi igyekszünk, viszont úgy nehéz, ha nem tudunk dolgokról, mert nem beszéltek róluk. Hajrá!

Nem csak az élelmezésre igaz a következő: Ha gondod van, szólj! Ha nem szólsz, nem biztos, hogy észrevesszük.

A kollégium házirendje szerint a szobákban szigorúan tilos bármilyen élelmiszert vagy italt fogyasztani, ezért minden ilyen fogyasztást megpróbálunk a Hangár környékére korlátozni – ezzel megakadályozzuk rengeteg hulladék felhalmozódását is.

Szelektív hulladékkezelést végzünk minden táborlakó közreműködésével. Nem használunk tömegével eldobható eszközöket, zömével visszaváltható üveges italokat iszunk, szétválogatjuk és összegyűjtjük, amit lehet. Ebben a te segítségedet is kérjük.

Büfé, költőpénz, vonalkód

A tábor fő logisztikai központja a büfé. Innen kerülnek ki az üdítők az étkezésekhez, ide érkeznek először az ajándékok, amiket a csapatversenyeken lehet megnyerni, itt… Itt mindig történik valami fontos.

A büfét a PT üzemelteti. Itt fogyaszthatod le vagy válthatod be a jutalom-forintpontjaidat is (pl. 3000, ha 1 turnust választasz és nem busszal utazol, és így tovább).

A büfé vonalkódos rendszerben működik: minden táborlakónak saját kártyája van (névvel, kóddal, fotóval), amivel fogyasztani tud, és amit fel is tölthet bármikor. A kártyán lévő érték akármikor átvehető, lekérhető, a kártyaforgalom pedig akár e-mailen (info@peopleteam.hu) is lekérdezhető.

A kártya egyik legfontosabb funkciója az értékmegőrzés: határozottan kérjük, hogy senki ne tartson magánál készpénzt! A PT csakis a vonalkódos kártyán elhelyezett összegekért vállal felelősséget – azokért viszont minden körülmények között. Ha a kártya elveszik, azonnal szólj a büfében (vagy egy táborvezetőnek), és kapsz másikat, a régit pedig letiltjuk.

Utazás busszal

Aki nem egyénileg utazik, választhatja buszainkat (MB Travel), amelyeket minden turnus első napján indítunk a táborba, Kecskemétre, illetve az utolsó napon Budapestre. Az első napokon a buszoknál 11:30-kor találkozunk – 12:00-kor indulás. (Az oda-vissza buszút díja 3000 Ft. Erről írtunk a büfés résznél is: vagy ez, vagy 3000 forintpont a büfében… Emlékszel?) Az utolsó napokon a buszok várhatóan 11:00–11:30 körül érkeznek a táborból Budapestre, oda, ahonnan indultak, vagyis a Hell Miksa sétányra, a Planetárium elé.

A busznál Diószegi Betti és Rippel Réka (+36 20 285 8377) fogadja a gyerekeket és a szülőket.

Néha nagy a tumultus, ha akarjuk, ha nem. A lényeg: mindenkit megvárunk, és minden gyereknek lesz ülőhelye a buszon.

Az érkezőket két csoportra osztjuk: 1) akik csak bejelentkeznek (minden mást korábban rendeztek); 2) akik még szeretnének befizetni vagy valamilyen hivatalos papírt pótolni, kiegészíteni (pl. a támogatói igazolás adatai).

A busznál NEM LEHET SZÉP-kártyával fizetni!

Ha végeztünk, akkor lehet a buszra felszállni: addig érdemes a csomagokat berakni bármelyik busz csomagtartójába (mindkettő ugyanoda érkezik). Azután egy utolsó létszámellenőrzés következik, majd INDULÁS!

A visszaérkezésnél legalább olyan fontos a kijelentkezés – ugyanúgy Rékánál vagy Bettinél. Ha bármilyen kérdés, probléma merül fel, azt is velük lehet egyeztetni.

A visszaúton mindig utazik a gyerekekkel egy-egy tanár is. Az érkezésnél is érvényes az alapszabály: mindenkit megvárunk. (A buszt is, ha az épp az autópálya-forgalom miatt késik.)

Utazás egyénileg

Az egyénileg érkező gyerekek szülei számára. A pontos cím: Pallasz Athéné Egyetem Homokbányai Kollégiuma • 6000 Kecskemét, Homokszem utca 3–5.

Így juthatsz a táborba: Budapest felől a 85-ös kilométernél kell letérni az autópályáról.

A bevásárlóközpontnál (Auchan, Média Markt), vagyis közvetlenül utána, a körforgalomban kell a jobbra (Ballószög) vezető utat választani.

A második körforgalomnál a Homokbánya városrész irányába haladva (jobbra látszik a Decathlon) kell azon a sarkon jobbra fordulni, ahol két buszmegálló is található, és ahonnan már ki van táblázva a Homokbányai Kollégium és Tudósház. Ez már a Homokbánya városrész egyik belső aszfaltútja.

A belváros irányából érkezve – a Dunaföldvári úton haladva – a Ballószög-irányt és a második körforgalomban a Homokbánya városrészt kell keresni.

Egészségügy és étkezés

Akinek különleges egészségügyi vagy étkezéssel kapcsolatos (cukorbetegség, lisztérzékenység, hús, zöldségek stb.) kívánsága van, kérjük, jelezze az érkezésnél is! Tábori orvosaink mindent szeretnek tudni, hogy ne érhesse őket meglepetés. Ezeket az információkat közölheted e-mailben is utólag, ha elfelejtetted ráírni a jelentkezési lapodra.

Már itt vagy, és maradnál még?

Ha csak egy turnust választottál, de lendületbe jöttél, és maradnál még a következőre, mert tetszik a tábor, csak szólj közben, megteheted!

Szabályok, házirend, a táborozás megszakítása

Ennek a levélnek a letöltésével, illetve a jelentkezési lap kitöltésével és megküldésével a (házirendben és az alapítvány honlapján) közölt információkat és szabályokat minden táborozó (és törvényes képviselője) elismeri önmagára vonatkozónak.

A kollégium házirendjének és a tábori szabályoknak betar(ta)tása minden táborozó és táboroztató közös érdeke. Aki szándékosan vét ezek ellen, hazaküldjük.

Ilyenkor nem fizetünk vissza részvételi díjat, mert az alapvető szabálykövetés nem kényszer, hanem szükséglet, és mindössze annyit jelent, hogy tekintettel vagyunk a többi táborlakóra, tehát az egész közösségre is. A fentiekkel kapcsolatban semmilyen jogorvoslatnak nincs helye.

Ha a táborozást azért kénytelen megszakítani valaki, mert komoly magatartásproblémák merültek fel nála, elzárkózunk mindennemű visszatérítéstől.

Ha bárkinek egyéb okból kell hazautaznia (betegség, családi okok, honvágy, elégedetlenség), vagy ha valaki meg sem érkezik a táborba, időarányosan vigasztérítést, illetve teljes visszatérítést folyósítunk neki a PEOPLE TEAM-garancia szerint.

A táborban

A táborozás ideje alatt az alábbi mobilszámon várjuk a hívásokat: +36 20 933 5495 (Palotás Attila, Ater). Mindegy, mikor keresnek, megpróbálunk előkeríteni benneteket – ha nem sikerül azonnal, visszahívjuk a szülőket, amint megtaláltunk, és a kezedbe nyomjuk a telefont.

Internet van a táborban, a táborozóknak is van lehetőségük használni a világhálót.

Bármit addig is

Ha a táborozással kapcsolatban felmerülő kérdésben segíthetünk, keressenek, keressetek bennünket! Irodánk hétköznap 9:30–16:00 óráig nyitva tart.

A végén

Rengeteg információt kínál a PT honlapja. Terjedelmes anyag, de ha mindent közölni akarunk, akkor… mindent közölnünk is kell. Tudjuk, hogy e-mailt írni gyakran egyszerűbb, mint telefonálni, ám sokszor sokkal gyorsabb és egyértelműbb szóban kifejteni valamit, mint írásban; főleg, mert azonnal vissza lehet kérdezni, ha szükséges. Hívj, hívjatok bennünket! (De azért jöhet a drótposta is, naná!)

Süti, kacsa, király!

kapcsolat-piktogramok-4-szin


PEOPLE TEAM Alapítvány
mint táboroztató részére

EGÉSZSÉGÜGYI és SPORTNYILATKOZAT
táborozásban való részvételhez

A táborozó neve

………………………………………………………………………………………………………..
születési dátuma

………………………………………………………………………………………………………..
lakcíme

………………………………………………………………………………………………………..
anyja neve

………………………………………………………………………………………………………..

AZ EGÉSZSÉGRŐL

Alulírott, nyilatkozom arról, hogy a táborozón nem észlelhetőek az alábbi tünetek: láz, torokfájás, hányás, hasmenés, bőrkiütés, sárgaság, egyéb súlyosabb bőrelváltozás, bőrgennyedés, váladékozó szembetegség, gennyes fül- és orrfolyás. A táborozó tetű- és rühmentes.

Nyilatkozom, hogy a táborozó:

– allergiás megbetegedéséről, egyéb érzékenységről, rendszeresen szedett gyógyszerekről, krónikus betegségéről nincsen tudomásom.

VAGY

– érintett az alábbi megbetegedéssel/érzékenységgel, illetve az alábbi gyógyszereket szedi (allergia, krónikus betegség, egyéb egészségügyi tudnivalók megjelölése, rendszeresen szedett gyógyszerek – név, gyakoriság, mennyiség, időpont megjelölése stb.):

………………………………………………………………………………………………………..

………………………………………………………………………………………………………..

………………………………………………………………………………………………………..

A SPORTOKRÓL

A PT vezetősége ezúton tájékoztatja a szülőket, hogy a táboroztatás keretén belül a táborlakók számára többféle sporttevékenységben való részvételhez biztosítunk lehetőséget. Valamennyi sportprogram az adott tevékenység szervezőinek szakmai felügyelete mellett működik.

Kérjük, hogy a nyilatkozatot szíveskedjenek végigolvasni, kitölteni, majd – akár beszkennelve – visszaküldeni a PT-szervezéshez. Az aláírt nyilatkozat érkezéskor is leadható.

Alulírott – mint kiskorú gyermekem szülője/gondviselője/törvényes képviselője – tudomásul veszem, hogy a gyermekem számára nyári táborozást szervező PEOPLE TEAM lehetőséget biztosít a táborozás alatt, hogy a táborlakók az alábbi sporttevékenységben részt vegyenek: aikido, amerikai foci, baseball, capoeira, csúszdapark, dzsúdó, fallabda, floorball, futball, gyeplabda, íjászat, kempo, kerékpározás, kosárlabda, kungfu, lovaglás, rollerezés, röplabda, súlyemelés, súlyzózás, tenisz, trambulin, ugrálóvár, wakeboard.

Kijelentem, hogy a fenti sportok esetleges kockázatát ismerem.

Tudomásul veszem, hogy az adott sportág lebonyolításáért felelős személy mindent megtesz, hogy minden előírt szabályoknak megfelelően történjen, ám semmiféle felelősséget nem vállal az esetleges sérülések, balesetek miatt.

Tudomásul veszem, hogy amennyiben gyermekem a fenti sportokban részt kíván venni, azt saját felelősségére – valamennyi biztonsági és egyéb szabály betartása mellett – teheti meg, az esetleges jogi és/vagy anyagi felelősség engem terhel.

Aláírásommal beleegyezem abba, hogy gyermekem részt vegyen a PT táborában elérhető sportokban az alábbiak szerint (a megfelelő aláhúzandó!):

a) az összes felsorolt sportágban részt vehet

b) az alábbi sportág(ak)ban vehet részt:

aikido, amerikai foci, baseball, capoeira, csúszdapark, dzsúdó, fallabda, floorball, futball, gyeplabda, íjászat, kempo, kerékpározás, kosárlabda, kungfu, lovaglás, rollerezés, röplabda, súlyemelés, súlyzózás, tenisz, trambulin, ugrálóvár, wakeboard.

A törvényes képviselő (18 éven felülieknek a szükség esetén értesítendő személy; név, telefonszám, lakcím)

………………………………………………………………………………………………………..

………………………………………………………………………………………………………..

………………………………………………………………………………………………………..

Kelt:

………………………………………………………………………………………………………..
Legfeljebb 4 nappal a táborba történő megérkezés előtt!

 

………………………………………………………………………………………………………..
Törvényes képviselő/18 éven felüli táborlakó aláírása

+36 (1) 275 7576 | +36 (20) 933 5495 | +36 (20) 285 8377
info@peopleteam.hu
Iroda: H–1028 Budapest, Tárkony u. 76.
Tábor: H–6000 Kecskemét, Homokszem u. 3–5.