Hidd el, jobb megtervezni a vakációt! Májusban még hosszúnak tűnik a két és fél hónap, szeptemberben mégis sokan azon keseregnek, milyen gyorsan elillant a nyári szünet. Eszedbe jutott már, hogy táborozhatnál is?

Sok múlik a tábor jellegén, a vezetőkön és a táborozókon. A tábori élmények évek múltán is megmaradnak: rengetegen életük legszebb nyarára emlékeznek vissza, ha a kedvenc táborukra gondolnak.

Válaszd a hozzád illőt – de csak azt!

Az őseidet vagy a nagytesót is ráállíthatod a feladatra: tájékozódjatok előre a programokról, ismerkedjetek meg a táboroztatókkal! Érdemes spanokat is beszervezned, hogy ne egyedül vágj neki a nagy kékségnek.

Közös vakáció a haverokkal? Zéró unalom? Hasznos foglalkozások? Idén 13 témából szemezgethetsz.

Élvezetes fejtágítás délelőtt [+/–] bulik és vidám őrület a nap többi részében = HOGY MI VAN? Ez egy sokismeretlenes egyenlet, de no para: 1991 óta nálunk a megoldóképlet.

A szabadság vagy a szabadidő kitöltése nekünk ugyanolyan fontos, mint neked. Nincs üresjárat. Rugalmasak és nyitottak vagyunk – és lehetetlen nem létezik!

Az élménydömping garantált.

A tábori csatákat, versenyeket hol az egyik, hol a másik csapat nyeri, ám a végén senki nem marad le a jutalmazásról. Az ajándékeső rögtön az első napon elered, amikor átveszed a PEOPLE TEAM-pólódat.

Digitalizálunk és rögzítünk: turnusonként 3000-4000 felvételt válogatunk össze. A fotók és a filmek segítenek a punnyadós őszi napokon feldobódni, miközben a következő évi táborozást tervezed.

Közel három évtized alatt 19 843 táborozót ismertünk meg. Pedig még előttünk a 2018-as vakáció.

Találkozzunk idén nyáron!

+36 (1) 275 7576 | (20) 933 5495 | (20) 285 8377
info@peopleteam.hu
Iroda: H–1028 Budapest, Tárkony u. 76.
Tábor: H–6000 Kecskemét, Homokszem u. 3–5.