Táborlakók • 2012

Rendezés: Szűrés:
Gémes Szilvia Szilvi
Táborvezető

Bemutatkozás:
Szilvi volt, Szilvi van, Szilvi lesz. 1996-ban zizegett először a PT-sorokban némettanárként. Azóta többször átvedlett, és minden metamorfózis után újabb és újabb, meglepőnél meglepőbb alakkal örvendeztetett meg bennünket: balettáncos, szotyiárus, ikonalkusz, rendőr, kobold... Minden volt. És minden lesz. Szilvi van.
Molnár Zsolt Zsolti
Kismókus

Bemutatkozás:
Sziasztok! Zsolti vagyok Szlovákiából, Dunaszerdahelyről. Négyszer (vagy ötször) voltam táborozó a PT-ben, de már táboroztatóként is ki szeretném próbálni magam. Diákként főleg a sportok érdekeltek, ezért kiskmókusként is igyekszem majd a sportprogramokban is részt venni.
Csuvár Bernadett Lilla Berna
Zöld tábor, tanár

Bemutatkozás:
Énekelek, rajzolok, malacfejes plakátokat készítek, vagy plakátfejes malacokat. Ki tudja? A lényeg hogy ragasszunk, színezzünk, zenéljünk, énekeljünk – egyesével, de főleg többesével, mert az úgy sokkal menőbb! Figyelem a felhőket, szakmai ártalom, mert amúgy földrajz szakon tanulok. Meg amúgy sem árt előkészíteni az esernyőket, ha jön egy cumulonimbus. Nem tudom mi az, hogy unatkozni, nem találom a szótárban.
Palotás Attila Ater
Táborvezető

Bemutatkozás:
Ater vagyok, és ez jó. Tábort vezetek. Meg alszom. Majdnem a legidősebb vagyok a táborban, de közben nem is. Mindenesetre én vagyok az, aki mindig ott volt, sőt: akkor is, amikor még tábor sem volt. Idén is ott leszek. A tábornyitón is találkozunk majd – bár ez nem nagy szám, mert mindenki felsorakozik –, meg gyakran a kajaügyeletben, de találkozunk a táborozás előtti tájékoztatón is. Szeretek találkozni. Meg egy csomó más dolgot is szeretek, csak azokat itt most nem tudom felsorolni, mert kevés a hely. Persze szólhatnék a webmestereknek, hogy oldják meg ezt a nüansznyi problémát, de nem szólok. Sok a dolguk. Még most is, a tábor előtt 20 nappal, amikor ezt írom. Meg azért sem, mert „nem szólni” is jó. Sokszor tényleg.
Viszló Enikő Enikő
Kismókus

Bemutatkozás:
7 éve koptatom minden nyáron a zöld ágyneműt a táborban, idén kipróbálom, milyen érzés mókusként ugyanezt tenni. Szabadidőmben szeretek a fényképezőgépemmel rohangálni és kattintgatni, szeretek rajzolgatni és zenét hallgatni, bár e téren kicsit abszurd az ízlésem a környezetemben lévők szerint.
Kósa Tímea Timi
Fotós, tanár

Bemutatkozás:
Szemem barna, hajam dús, én vagyok a rántott hús!
Tótka Zsuzsanna Zsuzsi
Angoltanár

Bemutatkozás:
Sziasztok! Zsuzsi vagyok, angol tanári szakon tanulok az ELTE-n. Szabadidőmben szeretek túrázni, kirándulni, futni, táncolni és egy bizonyos fotókörben tevékenykedni.
Machó Zsófia Maf
Média és film, tanár Irodalomtanár

Bemutatkozás:
Nyaranként magyart tanítok magyaroknak, félig magyaroknak és nem magyaroknak, és nagyon élvezem. (Szerencsére általában a diákok is.) Ha pedig nincs nyár, akkor átnyergelek a könyviparba: írok, olvasok, szerkesztek, korrektúrázok, tördelek. A végeredményt pedig igen gyakran ti is elolvashatjátok.
Réti Marcell Marci
Kismókus

Bemutatkozás:
Két fülem van. Enni szoktam, amikor éhes vagyok, este pedig alszom – általában. A tükörképem önmagamat tükrözi, de csak ha belenézek a tükörbe! Levegőt megszokásból veszek, bár ingyen adják. Egyszerre csak egyet nyelek, és kacsintani is csak az egyik szememmel szoktam. Létrára állva magasabbnak látszom, mint amekkora valójában vagyok. Szeretem a fényt... Ki nem állhatom, amit utálok! Van jobbos meg balos cipőm is. Ha megijedek, az általában gyorsan történik. Sokszor nem jut eszembe, amit elfelejtek. Ha ketten vagyunk, akkor én vagyok az egyik.
Hartai Mihály Misi/ó/mókus
Mókus

Bemutatkozás:
Szerény, csöndes, visszahúzódó mókus, aki már régen tapossa a PT homokbuckáit. Bárhol, bármivel meg lehet találni.
Farkas Norbert Norbert
Mókus

Bemutatkozás:
Norbert vagyok, öreg táborozó, de immáron táboroztató! Imádok minden küzdősportot, de nem vagyok agresszív, amíg nem teszel azzá... Ha pingpongozni szeretnél, akkor engem keress, vízicsatában előlem fuss, ha a Hangárba hívlak, támogass. Csak ezeket tartsd észben, és én leszek a legjobb barátod.
Szabó Milán Milán
Kismókus

Bemutatkozás:
Kis PT-sként kezdte jó pár éve. Már akkor is el volt veszve benne a felfedező... („Vajon mi van a PT-n túl?”) Roppant kíváncsi valaki: ha tehetné, minden héten ellátogatna a világon valahova, megtanulna minden nyelvet vagy minden hangszeren játszani. Mindenben lát valami érdekeset, valami kipróbálnivalót. Emellett rendkívül barátságos személyiség, aki igazán a világ polgárának vallja magát.
Pálinkás Máté Máté
Média és film, tanár

Bemutatkozás:
Pár éve médiapapnak kereszteltek a táborban, azóta igyekszem hű maradni ehhez a névhez. Filmes berkeken belül tevékenykedem. Mániám a csapatépítés. Hiszem, hogy sokszínűségünk által, kellően motiváltan, együtt, közösségben, egy közös cél érdekében sokkal messzebbre jutunk, mint azt el tudjuk képzelni!
Lengyel Ákos Wolf
Sporttanár

Bemutatkozás:
Ákos, alias Wolf vagyok Dunaszerdahelyről. Könnyen barátkozom, de a legjobb barátaim az esszenciális aminosavak, a telítetlen zsírok és a magas biológiai értékű fehérjék.
Dr. Cseh Zsófia Zsófi
Orvos

Bemutatkozás:
Sziasztok! Zsófi vagyok, most lettem doktornéni. Igyekszem vigyázni az egészségetekre, de remélem, hogy nem fogunk gyakran találálkozni!
Lehotzky Zsófia El Zsófi
Mókus

Bemutatkozás:
A nagybetűs élet bevezető útját járom egy éve a Corvinuson. Az utazás, a világ felfedezése érdekel, meg a különböző kultúrák. PT-be 9 éve járok, és 2008 óta mókuskodom. Nem mondhatok mást, csak azt, hogy imádom ezt a tábort: a hangulatot, a programokat, a gyerekeket... Egyszóval: mindent!
Tőkés Rebeka Rebka
Kismókus

Bemutatkozás:
Hali, Rebka vagyok, mindig pozitív és vidám. Szabadidőmben (ami nem valószínű, hogy lesz) a greenboxon pihenek meg. Imádom a gumicukrot és a pattogóscukorkás fagyit, és utálom a CSOKIT. Szóval ne nagyon kínálgassatok vele!
Bene Orsolya Orsi
Kismókus

Bemutatkozás:
Bene Orsi vagyok, és éppen csak betöltöttem a tizennyolcat. Még szokom a nagykorúságot. De azt hiszem, egész jól csinálom, élek az új lehetőségekkel, jövök, megyek, tanulok, csinálom, ami tetszik, igyekszem minden percben aktív lenni, örülök, hogy kicsit kinyílt a világ. Szeretek önkénteskedni, szeretem a gyerekeket és az állatokat. Szabadidőmben legszívesebben a barátaimmal vagyok. Nagyon fontosak nekem, a „kis” családom szintúgy – hatan vagyunk testvérek. Befejeztem a gimit, és most egy évet kihagyok, hogy egy kis időre külföldre mehessek dolgozni, mert ez régi vágyam; így nyelvet tanulhatok, ráadásul így lehet igazán megismerni egy másik kultúrát. Szeretem jól kihasználni az időmet, ezért állandóan keresem a lehetőségeket és pörgök.
Horváth Miklós Miki
Kismókus

Bemutatkozás:
2005-óta rontom a levegőt a PT-ben. Kicsit rablóból pandúrnak érzem magam.
Kovách Kamilla Kamci
Magyartanár Sporttanár

Bemutatkozás:
Kamci vagyok, 3 PT-vel a hátam mögött. Civilben picurkákat tanítok egy sportiskolában.
Szilvássy Balázs Balu
Sporttanár

Bemutatkozás:
Sziasztok, Balu vagyok. Talán az egyik legrégebbi PT-s, akivel a táborban találkozhatsz. Mérnökként dolgozom a való életben. Mellette pedig leigazolt thaiboxos vagyok, és sok egyéb sporttal is lelkesen koptatom a porckorongjaimat. Ahogy egy kedves barátom már jellemzett: „Balu tipikusan az a kocka, aki nem jó, ha fejbe talál.”
Horváth Dávid Dávid
Média és film, tanár

Bemutatkozás:
12 éve boldogítom a tábor lakóit, 2005 óta mint szervező. Idén (is) a médiaszekció filmes részéért felelek. Megörökítünk mindent, ami mozog, történik, hangos zajjal jár és/vagy vicces. Táboron kívül a Színház- és Filmművészeti Egyetem televíziós műsorkészítő szakos hallgatója vagyok. Gyakran jógázom víz alatt és gyűjtöm kajla magyar vizslák képeit.
Sáfár Botond Boti
Sporttanár Kismókus

Bemutatkozás:
A sport és a zene szerelmese vagyok! Úszás, judo, foci, atlétika, hogy csak egypárat „Szégyen a futás, de hasznos”, állítják néhányan. Lehet, hogy igazuk van, de én mégis imádok futni. Viszont ha zenéről van szó, akkor sincs határ, a klasszikustól a rapen át a rockig minden jöhet. De a legeslegjobb, amikor a zene és a sport egyszerre történik!
Felsőeőri Nagy Csaba Csaba
Informatikatanár

Bemutatkozás:
Photoshop és grafika – ha a számtechnek ezen része érdekel, én leszek a mestered. Emellett jártas vagyok rengeteg technikai dologban, nem zavar túlzottan, ha nyakig motorolajos leszek. Kreativitásom a szupererőm, és – ahogy azt bizonyára sokan tudjátok – én is az a fajta számtechtanár vagyok, akit magával ragadott a pirománia. Nem félek a lángoktól, és ezt be is bizonyítom a táborban...
Kozma Márton Balázs Kázmér
Mókus

Bemutatkozás:
Kázmér vagyok, bár valójában nem is. Többen mókusként ismerhetnek, egyesek talán még diákként is, hiszen régen táborozó voltam jómagam is. Szeretek filmet nézni, sportolni, fára mászni és természetesen mogyorót majszolni, mint minden mókus.
Ihász Patrik Patrik
Kismókus

Bemutatkozás:
Patrik vagyok, jelenleg aktív főiskolás és diákmunkás. Szeretném magam kipróbálni egy gyerektáborban. Kiskoromban napközis voltam, és ott a tanárom szinte a második apukám volt. Nagyon sokat tanultam tőle. Talán emiatt is szeretném megtapasztalni most, 21 évesen, milyen 300 gyerekre vigyázni, úgy, hogy ők ezt játékosan és nyíltan fogadják. Sok éve dolgozom már, így sok fajta emberrel találkoztam Csapatmunkában mindig szívesen veszek részt, nem ritka, hogy vezető szerepet vállalok. Játékos, mosolygós, nyílt és kedves vagyok. A barátaim szerint örök optimista.
Slamka Patrik Pat
Kismókus

Bemutatkozás:
Patrik mókus vagyok, vidám mosoly ragyog.
Átugrom én minden bokrot, imádom a kemény rockot.
Szeretem a málnákat, nem vadászom bálnákat.
Versikémnek itt a vége, légy boldog és fuss el véle!
Hat évig voltam táborozó, akárcsak ti most. Informatikára jártam, én voltam a bolondos photoshopos varázsló. Idén mókusként jövök titeket boldogítani a favicceimmel és a szójátékaimmal. Szeretek beszélgetni, kosarazni és rajzolni, friss kenyeret majszolni.
Hartai Luca Luca
Fotós, tanár

Bemutatkozás:
Eh.
Fotó.
Gyerek.ek.
Sok-sok.
Minden mennyiségben.
Éjjel-nappal.
Most már tényleg.
Tőzsér Attila Attila
Vendég

Bemutatkozás:
Sziasztok, jelenleg a Szent István Egyetemen tanulok mechatronikai mérnöknek. Szabadidőmben főleg csillagászattal és természettudományokkal, sporttal és állatokkal foglalkozom. Az egyetem elvégzése után – terveim szerint – a megújuló energiaforrások irányába szeretnék mozdulni, valami hasznosat és maradandót tenni az emberiségért és a Földért.
Buti Boglárka Bogi
Táborvezető

Bemutatkozás:
Bogi vagyok, a debreceni delegáció legkevésbé Győri tagja. Az idei lesz az ötödik évem a táborban - ennyi idő alatt aludtam már lépcsőn és folyosón, rappeltem az Animal Cannibalsnek, gyűjtöttem több ezer szúnyogcsípést, megkaptam az afrikai békefenntartó címet, de a közösség érdekében végzett legnagyobb sikerem az volt, hogy Zsibit elvittem a fodrászhoz.
Veres Dániel Macsek
Táborvezető

Bemutatkozás:
Sziasztok! Macsek vagyok. A tábori mindenes. Kártya kell vagy labda, esetleg egyéb játék? Keress meg engem, és adok!
Rajki Márk Márk
Sporttanár

Bemutatkozás:
Helló! Márknak hívnak, jelenlegi sportomban háromszoros bajnok amerikai focista vagyok. Kiskorom óta a sport több volt számomra, mint hobbi. A sport egy olyan szenvedély, amely az ember testét és lelkét is formálja egyszerre. Szeretném, ha te is átélnéd ezt az élményt! VELEM TARTASZ?
Bedő Dániel Dani
Fotós, tanár

Bemutatkozás:
Bedő Dani. PEOPLE TEAM. Fotózás. Canon. 2012.
Bedő Szabolcs Szabi
Mókus

Bemutatkozás:
Szeretek sportolni és szórakozni. Kedvenc szabadidős programjaim még a motorozás, az autózás és a horgászat. A táborba 2005 óta járok, és felejthetetlen élmenyekkel gazdagodtam minden évben. Idén mókus leszek.
Varga Ria Ria
Magyartanár

Bemutatkozás:
Sziasztok! Ria vagyok, majdnem-német/magyar mint idegen nyelv tanár. Talán nem meglepő, hogy szeretek nyelveket tanulni, és utazgatni, más kultúrákat megismerni. Ifjúkoromban röplabdáztam, mostanában dzsúdózgatok, túrázgatok, szóval sportokban számíthattok rám. Ez lesz az első PT-táborom, kíváncsian várom!
Holczinger András Bandi
Kismókus

Bemutatkozás:
Lehet, hogy ide valami frappánsat kéne írni... Szóval: frappáns.
Fonód Ákos Zsolt Fákos
Mókus

Bemutatkozás:
Sziasztok! Tavaly csöppentem bele ebbe a frankó kis közösségbe, és nagyon megszerettem. Sokan ismernek már, akik pedig még nem, hát... olyanok hamarosan nem is lesznek.
Dr. Áron Klára Klári
Orvos

Bemutatkozás:
Sziasztok! 3. éve vagyok a tábor dokija, unalmas hétköznapjaimban meg szirénázó mentővel száguldozom a városban. Főként egészségügyi problémákkal forduljatok hozzám. Mindenkinek tartalmas táborozást!
Mácsik Péter Pierre
Vendég

Bemutatkozás:
A gép melletti regisztráló-adminisztratív csóka lennék én.
Zsiborás Gergő Zsibi
Újságíró (KecskeNEWSás), tanár

Bemutatkozás:
Zsiborás Gergő vagyok, gazdasági újságíró. A táborba 2006-ban csöppentem bele Iván barátommal, akivel leraktuk a ma is működő médiaszekció és a KecskeNEWSás alapjait. Szeretem a „gyerekeimet” kihívások elé állítani és csapatban dolgozni velük. Imádok tanítani, ez az, ami mindig visszahúz Kecskemétre - és persze az utánozhatatlan és szinte leírhatatlan hangulat, ami az ország legnagyobb táborában uralkodik.
Szirmai Gergely Greg
Média és film, tanár

Bemutatkozás:
A Filmművészeti Egyetem rettentő szocreál falai között tanulom a filmkészítés minden csínját-bínját, emellett az internetes média világában kalandozom mint hivatásos kamerábaüvöltöző. Bármilyen formába öntött glükózsziruppal meg lehet venni. That is all.
Vető Eszter Eszti
Kismókus

Bemutatkozás:
Helló! Ez az első évem kismókusként. Szeretem a fotókat, a franciát és a fenyőket. Amerikában élek.
Szvoboda Márk Szvobi
Sporttanár

Bemutatkozás:
A táborban kétszer diákként, tavaly pedig kismókusként vettem részt. Szabadidőmben többféle sportot űzök, a kedvenceim a kosárlabda és a kickbox. Szeretek programokat szervezni, a gimnáziumom gólyatáborában is csoportvezető vagyok. Beszélt nyelveim: angol, olasz, magyar.
Csuvár Ákos Csuvi
Kismókus

Bemutatkozás:
Hol is kezdjem? A táborról 4-5 éve hallottam először nővéremtől, azóta minden nyaramat (de legalább 2 hetemet) a táborban töltöttem. Most úgy döntöttem, mókusként fogom kamatoztatni a képességeimet, tavaly úgyis mindig annak néztek... Szeretek rajzolni, fotózni, legjobban viszont néptáncolni, 9 éve rendszeresen fellépek, versenyzek... de igazából mindent szeretek, aminek köze van a művészetekhez... Szabadidőmben virtuális alteregómat kihasználva tevékenykedem, tanulok, modellezem, angolozom.
Mendlik Bálint Bálint
Fotós, tanár

Bemutatkozás:
Gyakorlom a tőmondatokat. Haladok. Fotó és grafika.
Kovács Dániel KáDé
Kismókus

Bemutatkozás:
Színház az egész világ!
Cseszlai Krisztina Kriszti
Magyartanár

Bemutatkozás:
Magyar szakosként két éve tanítok magyar mint idegen nyelvet a táborba érkező külföldi illetve másodgenerációs gyerekeknek. Szeretem őket, mert a lelkesedésükkel, nyitottságukkal gyorsan, érdeklődően tanulnak. Éppen ezért igyekszem ezt a lelkesedést megtartani és fokozni bennük, hogy bátran használják ezt a nyelvet a táboron kívül is. Miután pedig tökéletesen kérnek magyarul segítséget és csokit, jégkrémet, üdítőt a táborban, belemerülhetünk néhány magyar játékba, történetbe, mesébe, rajzfilmbe.
Helber Júlia Lili
Kismókus

Bemutatkozás:
Lili vagyok, örök gyerek. Megnyugtat a gyermeki gondolkodás, viselkedés, nevetés, minden érzelem, amit egy gyerek csak őszintén tud kifejezni. Igyekszem minél többet tanulni tőlük, és nem elfelejteni ezeket a dolgokat felnőttként sem.
Győri Dávid Dávid
Angolos mentor

Bemutatkozás:
Allergia, szakáll.
Mlecsenkov Eszter Eszter
Magyartanár Némettanár

Bemutatkozás:
Mlecsenkov Eszternek hívnak, 23 éves vagyok és Budapesten élek. Az ELTE-n tanulok német-magyar mint idegen nyelv tanári szakokon. Szabadidőmben szívesen fényképezek, kirándulok, zenét hallgatok. Nagyon sok időt töltök a barátaimmal, illetve 7 éve hastáncolok. Korábban többször voltam segítő gyerektáborokban. 1 éve önkéntes vagyok egy egyetemi környezetvédő csoportban.
Gálfalvy Hajnal-Erzsébet Hajni
Büfés

Bemutatkozás:
Jövök, megyek...
Gombos Nóra Andrea Nóri
Magyartanár

Bemutatkozás:
Nóra vagyok, 23 éves. Debreceni vagyok, de már 5. éve Budapesten tanulok. Az ELTE-n német- és magyar mint idegen nyelv tanári mesterképzésre járok. A tanítás terén eddig németes magántanítványokkal és egy nyelviskolai csoportokkal szereztem gyakorlatot. Néptáncra járok, a BME kezdő csapatába. Szeretek biciklizni, olvasni, sétálni, enni-inni, úszni, énekelni, táncolni. (Ezekben nem feltétlenül vagyok ügyes.) Nagyon szeretem a házakat, régi gyárépületeket, vasúti épületeket, víztornyokat és a fákat.
Pauletti-Bordy Dorottya Dorka
Mókus

Bemutatkozás:
Dorka vagyok, kedvenc színem a ciánkék.
Kohl Madeleine Meggylány
Mókus Némettanár

Bemutatkozás:
Meggylány vagyok. Még soha nem volt becenevem, de a PT-nek köszönhetően sikerült számomra kitalálni egyet... Csak azért, mert nem tudták kimondani a nevemet: Madeleine, ami francia, de közben félig magyar, félig olasz vagyok, ám német az anyanyelvem. Köszi, PT!
Kohl Martin Marci, Mat, Marcipan
Mókus Némettanár

Bemutatkozás:
Irány a PT! Nincs jobb, mint gyerekekkel dolgozni!
Dékány Barnabás Barni
Média és film, tanár

Bemutatkozás:
Dékány Barnabás vagyok, 20 éves. Első évemet végeztem a Színház- és Filmművészeti Egyetem színész szakán. Szeretek gyerekekkel dolgozni, rendelkezem táboroztatási tapasztalatokkal: voltam szervező szerepjátéktáborban és drámatáborban is. Nagyon fontosnak tartom a diákszínjátszást mint pedagógiai eszközt és mint önmegismerési metódust. Én is egy ilyen színjátszócsoportban „tértem magamhoz”, úgy 17-18 éves fejjel. De ezt bizony nem lehet elég korán kezdeni...
Kalocsai Krisztián DARX
Informatikatanár

Bemutatkozás:
Sziasztok! Krisz vagyok, sorozatjunkie, 2 hete tiszta... Szóval nagyjából mindent nézek, amiből heti 40 perc van a tévében, és nem a Dallas. Utólag mindig nagyon okos vagyok a végkifejlettel kapcsolatban, hogy „Hát nem megmondtam, hogy ez lesz?” vagy „Én már rég megmondtam, hogy ez lesz". Amikor nem az LCD-monitor fényénél sütkérezek, akkor a másik kedvtelésemnek, a biciklizésnek hódolok. A hód egyébként... na várjunk csak...
Pál Barnabás BigBarney
Kismókus

Bemutatkozás:
Egy ismeretlen bolygóról költözött Kecskemétre még 2007-ben. Beszéli a wookie nyelvet, szeret zenét hallgatni és dobolni. Imádja a gyereket.
Ligety Hanna Hanna
Fotós, tanár

Bemutatkozás:
Hanna vagyok, sokadszorra is itt, sokadszorra is mosolyogva, nevetve. Tavaly megmutattam, hogy nem kell elesni kosarazás közben. Idei produkcióm szupertitkos, de annyit elárulhatok, hogy kicsit sem hasonlít a tavalyihoz.
Helber Laura Lala
Kismókus

Bemutatkozás:
Sziasztok, Lala vagyok.
Körülbelül 5 éve vigyázok gyerekekre (7re) egy családnál, hol rendszeresebben, hol alkalmanként, de legtöbbjüket pici kora óta ismerem. Kint töltöttem fél évet Angliában, ahol szintén agy 6 éves nagyfiúra és egy 4 éves nagylányra vigyáztam. Mikor visszajöttem dolgoztam 2 hónapot az Amerikai Iskolában, itt a többieknél kicsivel lassabban haladó gyereknek segítettem a tanulásban. Korábban lovastáborokban terelgettem a kisebbeket és tanítottam őket lovagolni.
Rippel Réka Réka
Vendég

Bemutatkozás:
Kreatív, pozitív, aktív, reprezentatív, fakultatív, demonstratív, ám főleg adminisztratív.
Kiss Hanna Zita Hanna
Büfés

Bemutatkozás:
Hanna vagyok, 20. Állandóan nevetek, néha még a székről is leesek. Most érettségiztem... ami jó, mert így párbajképes lettem. Nagyon szeretek sütni, leginkább másoknak, no meg táncolni és énekelni. Az utóbbiakat a legfurább helyzetekben produkálom. Lehet, hogy ezért – vagy másért, vagy a sárgás-zöldes barna szememért –, de kicsit zakkantnak néznek néha, és egyszer kétszer van is ebben valami. Egy biztos: majd találkozol velem a büfében.
Neogrády-Kiss Barnabás Pedro
Fotós, tanár

Bemutatkozás:
Sziasztok, Neogrády-Kiss Barnabás vagyok, fotográfiát tanítok a gyerkőcöknek. A cél az, hogy a gyerekek másképpen, azaz vizsgálódva és tudatosan lássák a világot. Zsan és Pedró kalandjai hamarosan folytatódnak.
Fábi Krisztina Kriszti
Mókus

Bemutatkozás:
Kriszti vagyok, és a negyedik turnusban találkozhattok majd velem. Nem tudom, mit is írhatnék, de vannak dolgok, amik tuti biztosak velem kapcsolatban. Mint az, hogy mókusként fogok tevékenykedni a táborban, imádom a fagyit, szeretek vízicsatázni a nagy hőségben, pizzát enni, trambulinozni és filmet nézni. Ééééés, ha bármi óhaj-sóhaj, gyomorfájás (janemazadoki), kérés, anyucihiány van, nyugodtan keressetek, megoldom!
Kiss Zsuzsanna Zsuzsi
Kismókus

Bemutatkozás:
Sziasztok! Zsuzsi vagyok, 23 éves, már és még nem egyetemista. Szeretném a nyarat vidáman és hasznosan tölteni, sok programmal, ezért jelentkeztem kismókusnak. Ami érdekel: irodalom, nyelvészet, barátok, idegen nyelvek, ismerkedés külföldiekkel, zene, főzés, kirándulás, természet, meg még sok más.
Mácsik Attila Sensei
Sporttanár

Bemutatkozás:
Nem szükséges bemutatkoznom, engem „mindenki” ismer!
Antal Tamás Anti
Informatikatanár

Bemutatkozás:
30 éve az életben, 10 éve a PT-ben. Tanítok mindent, ami informatika, fejtek mindent, ami rejtvény, pörgetek mindent, ami lángol.
Darab László Stücki
Informatikatanár

Bemutatkozás:
Már 11 éve vagyok a PT-nél, voltam én Diák és Tanár. Informatikát tanitok, de segitek mindenkinek ha tudok. Szeretem a tüzet minden formájában.
Lederer Balázs Borzas
Újságíró (KecskeNEWSás), tanár

Bemutatkozás:
Borzas vagyok. Hosszú hajjal is, meg rövid hajjal is. Még mindig nem sikerült megbarátkoznom a fésűkkel. A leendő újságírók vitorlájába csapó szél leszek, együtt gyorsabban szeljük majd át a betűtengert - együtt fogjuk elkészíteni Kecskemét legkirályabb napilapját, a KecskeNEWSást. Ha nem nagybetűvel kezdődnek a mondatok, nincsenek a megfelelő helyen a vesszők és barátaik, akkor meg vihar leszek, és el fogtok ázni.
Gulyás Andrea Gandi
Angolos mentor

Bemutatkozás:
Üdvözlet minden táborozónak! Már nagyon várom a tábort, rengeteg játékkal készülök. Mint mentor azt vallom: az a tanítás, amit én élvezek, az másnak is élvezetes lesz. Szeretném munkámmal segíteni a leendő tanárokat, egyéni visszajelzésekkel a táborozókat és a szülőket. Mottóm: Fordulj hozzám bizalommal!
Baróti Tamás Tomi
Sporttanár

Bemutatkozás:
Tomi vagyok, 18, gyeplabdás. Emellett szeretek szinte minden sportot, szeretek fotózni, ökörködni és ügyködni. Ha bármi gond van, igyekszem segíteni.
Balogh Péter Petya
Újságíró (KecskeNEWSás), tanár

Bemutatkozás:
Helló, Petya vagyok. Ha minden igaz, Borzassal együtt én fogom nektek tanítani az újságírás szépségeit, valamint együtt fogunk dolgozni veletek a KecskeNEWSás is. Biztos vagyok abban, hogy nagyon jól ki fogunk majd jönni; a vesszők megfelelő használatán kívül sok követelést nem támasztok, viszont bármivel lehet hozzám fordulni.
Rapavi Renáta Reni
Némettanár

Bemutatkozás:
Sziasztok! Reni vagyok, 24 éves. Civilben az iskolapadot koptatom az Óbudai Egyetemen, egyébként aktívan keresem a helyem a világban - egyszer majd csak meglesz...hiszen nem a cél a fontos, hanem az utazás.