fbpx
CIRKUSZ + AKROBATIKA | NYÁRI TÁBOR A CIRKUSZ SZERELMESEINEK
× Ez az oldal régebbi infókat tartalmaz. Az általános tudnivalókért menj a FŐOLDALRA, a TÁBOROK vagy a TUDNIVALÓK oldalra.

CIRKUSZ + AKROBATIKA | NYÁRI TÁBOR A CIRKUSZ SZERELMESEINEK A PT-VEL

Újgenerációs nyári cirkusztábor a PT-vel

CIRKUSZ + AKROBATIKA – A PT nyári tábora a cirkusz szerelmeseinek

CIRKUSZ + AKROBATIKA

CIRKUSZTÁBOR
AKROBATÁK ÉS ZSONGLŐRÖK


Mi a lényeg?

Amíg a tradicionális cirkuszban a hivatásos cirkuszművészek bemutatói elvarázsolják a közönséget, az új cirkusz ténynek veszi, hogy a zsonglőrködést vagy pl. az akrobatikát sokan sokféle indíttatásból választhatják. A cirkusz mi magunk lehetünk.

Mivel foglalkozzunk?

Reg Bolton szerint az önismeret, a bizalom, a képzelet, a kockázat, a kitartó munka és a szórakozás megfelelő aránya a biztosíték az egyén fejlődéséhez. Ezt az egyensúlyt kutatjuk.

Mit keressünk?

A hatásokat, ellenhatásokat és az érzékelés lehetőségeit. Minden impulzus minden érzékszervünkre hat. Érzékszerveink az így szerzett információkat tagolatlan egységként közvetítik, amelynek a társaink, a környezetünk és mi magunk is részei vagyunk.

Hogyan kezdjük?

Legyünk mindenekelőtt kíváncsi, lelkes és elkötelezett amatőrök! Aerial Silk, Tissue, Hammock vagy ördögbot, lebegő pálca és karika? Kézenállás és zsonglőrködés? Dobd be magad, válassz bátran!

Honnan építkezzünk?

A közösségből és az ötletekből.

Meddig mehetünk el?

Nem az a cél, hogy hat nap alatt megtanulj három buzogány helyett tizenhármat hajigálni, hanem hogy új ismereteket szerezz a testedről, a határaidról, a kitartásodról és a kreativitásodról, s néha a félelmeidről is, és hogy ezeket megtanuld alkalmazni.

Merre tartunk?

Közösen a vidámság, a szórakozás és a tehetség felé!

JELENTKEZÉS

AERIAL SILK

KARIKA

Solomon Greer-Collins