fbpx

FOTÓSTÁBOR

Választható turnus: 1. | 2. | 3.
Opció: ottalvós | bejárós
Ajánlott korosztály: 9–17

Szabad gondolatok, innovatív asszociáció és alkotás – isten hozott az egyik legkreatívabb tábori csapatban!

A fotóművészet önkifejezés: villantsuk meg a tehetségünket, kíváncsiskodjunk, érzékeljünk és társuljunk! Nyissunk ablakot a világra tuti módszerekkel!

A gyerekek eleven ötleteit támogatjuk a saját tapasztalatainkkal és tudásunkkal. Újdonságot és szövetségeseket keresünk a fotósainkban: kötetlenül, ám megalkuvás nélkül, de mindig elfogadó közvetlenséggel.

Mindannyian más nézőpontból tekintünk a világra, ám ha figyelünk egymásra, ha más szemével vagy közös szemszögből vizsgálódunk, együtt még fantasztikusabb univerzumot hozhatunk létre, mint amilyet a legnagyobb zsenik valaha megálmodtak.

A végkifejlet a megszerzett tudás és a nyitottság, az egyéni elgondolásokat is dicsérő közösségi élmények, valamint a tábor végén megrendezett fotókiállítás.

A fotózás legkülönfélébb ágaival foglalkozhatsz. Szakemberek irányításával kipróbálhatod a legérdekesebb technikákat. Ugye nem gond, ha néha éjjel is kamerával a kezedben nyomulsz majd? Kiscsoportos, esetenként személyre szabott foglalkozásokkal a legtöbbet hozzuk ki a vizualitásból.

A fotósok a fényképezés számos oldalát megismerhetik: a történeti alapoktól – az analóg és digitális eszközökön és eljárásokon, illetve a kortárs és klasszikus munkákon át – a Photoshop és a Bridge képfeldolgozó szoftverek használatáig.

Fotóstáborunk elkötelezett, szorgalmas és lelkes tizenéveseket vár! Kényelmesebb, ha saját kamerát is hozol, ám természetesen a PT-nek is vannak masinái. Nem is akármilyenek.

Jelentkezni IDE KATTINTVA IS lehet, a három turnus bármelyikére – júliusra vagy augusztusra:
(1) július 21–27.
(2) július 28. – augusztus 3.
(3) augusztus 4–10.

Az angoltábortól vagy a gamertábortól kezdve a pénzügyi táboron át a tudóstáborig mindenki megtalálja a kedvére való szekciót. Különösen népszerű az új generációs informatikatábor, a programozás és kódolás, a robotikatábor, a dróntábor vagy – a nem mindennapi – 3D konstruktőrök tábora. Az örökmozgók jelentkezhetnek sportra vagy a tánctáborba, a gasztromániásak pedig választhatják a főzős tábort. A kreatívabbak szavazhatnak a művészetekre, a filmestáborra, a színészetre vagy az írótáborra, esetleg a játéktáborra, de ott van még a kézművestábor is.

Persze ez a tábor nem kizárólag a kattintásokról szól. A táborlakók délutánonként választható programokon vesznek részt a változatos workshopoktól a bemutatókon és a strandoláson át az izgalmas versenyekig.

A legtutibb, hogy a többi táborszekció foglalkozásaiba is bepillanthattok – nem is szólva az itt köttetett barátságokról.

A tábori csapatok este össztábori játékokon, fergeteges vetélkedőkön és koncerteken bulizhatnak. Ez nem szokványos tábor, inkább hétnapos NYÁRI GYEREKFESZTIVÁL – vasárnaptól szombatig.

A tábor értetek van: öt-hat táborozóra jut egy táboroztató; a kétágyas, komfortos, zuhanyzós szobák, a saját szekrények és a kényelem, illetve a napi háromszori étkezés és a korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztás a tábori büfében alapvetés.

Figyelünk az allergiásokra és az ételérzékenyekre.

Három tábori orvos vigyáz az egészségünkre.

PEOPLE TEAM: nyári élménytáborok júliusban és augusztusban Kecskeméten – testvéreknek, barátoknak, csoportoknak jelentős kedvezménnyel.

Több fényt! Legyen ez a legjobb nyarad!

TÁBOROZZUNK EGYÜTT!