fbpx

ÍRÓTÁBOR

Választható turnus: 1. | 2. | 3.
Opció: ottalvós | bejárós
Ajánlott korosztály: 9–17

A PEOPLE TEAM 10–17 éves gyerekeket vár írótáborába, amelyben ismert irodalmárok, költők osztják meg tapasztalataikat. Csupán néhányan az elmúlt sok-sok nyár vendégei közül: Bárány Bence, Bass Judit, Böszörményi Gyula (†), Dávid Ádám, Finy Petra, Garaczi László, Konyári Ildikó, a Kovács ikrek, Lukács Gergő, Magyari Andrea, Mészöly Ági, Nemes Z. Márió, Nógrádi Gergely, Purosz Leonidasz és Tóth Krisztina.

Bátran keresd a saját hangodat! Szaggasd szét a képzeletedet gúzsba fogó köteleket! A szabad képzettársítás és az alkotásvágy megingathatatlan alapokat adnak majd. Élő Csenge, Horváth Florencia és Kazsimér Soma vezetésével szinte minden műfajban kipróbálhatod magad – legyen az vers, slam poetry, novella, dal vagy naplójegyzet.

Nyissunk együtt friss átjárókat a fantázia birodalmába! Az írásművészet is önkifejezés: mutassuk meg magunkat, legyünk kíváncsiak, érzékeljünk és kapcsolódjunk!

Újdonságot, szövetségeseket és lehetőségeket keresünk írónak szegődő táborozóinkban, ötleteiket pedig a saját tapasztalatainkkal és tudásunkkal támogatjuk.

A különbözőségünk garantálja az értékeinket. Ha más szemével vagy kollektív szemszögből vizsgálódunk, többedmagunkkal még lenyűgözőbb univerzumokat hozhatunk létre, mint amilyeneket a legnagyobb tollforgatók valaha megálmodtak.

Jelentkezni IDE KATTINTVA IS lehet, a három turnus bármelyikére – júliusra vagy augusztusra:
(1) július 21–27.
(2) július 28. – augusztus 3.
(3) augusztus 4–10.

Az angoltábortól vagy a gamertábortól kezdve a pénzügyi táboron át a tudóstáborig mindenki megtalálja a kedvére való szekciót. Különösen népszerű az új generációs informatikatábor, a programozás és kódolás, a robotikatábor, a dróntábor vagy – a nem mindennapi – 3D konstruktőrök tábora. Az örökmozgók jelentkezhetnek sportra vagy a tánctáborba, a gasztromániásak pedig választhatják a főzős tábort. A kreatívabbak szavazhatnak a művészetekre, a fotóstáborra, a filmestáborra, a színészetre, esetleg a játéktáborra, de ott van még a kézművestábor is.

Persze ez a tábor nem kizárólag a pennáról és a papírról szól. A táborlakók délutánonként választható programokon vesznek részt a változatos workshopoktól a bemutatókon és a strandoláson át az izgalmas versenyekig.

A legtutibb, hogy a többi táborszekció foglalkozásaiba is bepillanthattok – nem is szólva az itt köttetett barátságokról.

A tábori csapatok este össztábori játékokon, fergeteges vetélkedőkön és koncerteken bulizhatnak. Ez nem szokványos tábor, inkább hétnapos NYÁRI GYEREKFESZTIVÁL – vasárnaptól szombatig.

A tábor értetek van: öt-hat táborozóra jut egy táboroztató; a kétágyas, komfortos, zuhanyzós szobák, a saját szekrények és a kényelem, illetve a napi háromszori étkezés és a korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztás a tábori büfében alapvetés.

Figyelünk az allergiásokra és az ételérzékenyekre.

Három tábori orvos vigyáz az egészségünkre.

PEOPLE TEAM: nyári élménytáborok júliusban és augusztusban Kecskeméten – testvéreknek, barátoknak, csoportoknak jelentős kedvezménnyel.

Legyen ez a legjobb nyarad!

TÁBOROZZUNK EGYÜTT!