fbpx
Írótábor

ÍRÓTÁBOR

Választható turnus: 3. | 4.
Opció: ottalvós | bejárós
Ajánlott korosztály: 12–17

A PEOPLE TEAM 10–17 éves gyerekeket vár írótáborába, amelyben ismert irodalmárok, költők osztják meg tapasztalataikat. Csupán néhányan az elmúlt sok-sok nyár vendégei közül: Bárány Bence, Bass Judit, Böszörményi Gyula (†), Dávid Ádám, Finy Petra, Garaczi László, Konyári Ildikó, a Kovács ikrek, Lukács Gergő, Magyari Andrea, Mészöly Ági, Nemes Z. Márió, Nógrádi Gergely, Purosz Leonidasz és Tóth Krisztina.

Bátran keresd a saját hangodat! Szaggasd szét a képzeletedet gúzsba fogó köteleket! A szabad képzettársítás és az alkotásvágy megingathatatlan alapokat adnak majd. Élő Csenge, Horváth Florencia és Kazsimér Soma vezetésével szinte minden műfajban kipróbálhatod magad – legyen az vers, slam poetry, novella, dal vagy naplójegyzet.

Nyissunk együtt friss átjárókat a fantázia birodalmába! Az írásművészet is önkifejezés: mutassuk meg magunkat, legyünk kíváncsiak, érzékeljünk és kapcsolódjunk!

Újdonságot, szövetségeseket és lehetőségeket keresünk írónak szegődő táborozóinkban, ötleteiket pedig a saját tapasztalatainkkal és tudásunkkal támogatjuk.

A különbözőségünk garantálja az értékeinket. Ha más szemével vagy kollektív szemszögből vizsgálódunk, többedmagunkkal még lenyűgözőbb univerzumokat hozhatunk létre, mint amilyeneket a legnagyobb tollforgatók valaha megálmodtak.

Jelentkezz IDE KATTINTVA február 15. után akár több turnusra!
(1) 2024. július 14–20.
(2) 2024. július 21–27.
(3) 2024. július 28. – augusztus 3.
(4) 2024. augusztus 4–10.

A PEOPLE TEAM nem csupán ÍRÓTÁBOR! A gamertábortól a pénzügyi táboron át a tudóstáborig mindenki megtalálja a kedvére való szekciót. Különösen népszerű az új generációs informatikatábor, a programozás és kódolás, a robotikatábor, a dróntábor vagy a 3D konstruktőrök tábora. Az örökmozgók jelentkezhetnek sporttáborba vagy a tánctáborba, a gasztromániások választhatják a kuktatábort. A kreatívabbak szavazhatnak a művészetekre, a fotóstáborra vagy a filmestáborra, a színészetre, esetleg a játéktáborra, de várja őket a kézművestábor is.
Az idei ráadás a „12 = 1 tucat” tábor, ahol hetente 12 kívánságot teljesítünk, a csillagásztábor, valamint „A mesterséges intelligencia és te” tábor, ahol összekacsinthattok a legkorszerűbb technológiákkal és ötletekkel.

Persze ez a tábor nem kizárólag a pennáról és a papírról szól. A táborlakók délutánonként választható programokon vesznek részt a változatos workshopoktól a bemutatókon és a strandoláson át az izgalmas versenyekig.

A legtutibb, hogy a többi táborszekció foglalkozásaiba is bepillanthattok – nem is szólva az itt köttetett barátságokról.

A tábori csapatok este össztábori játékokon, fergeteges vetélkedőkön és koncerteken bulizhatnak. Ez nem szokványos tábor, inkább hétnapos NYÁRI GYEREKFESZTIVÁL – vasárnaptól szombatig.

A több mint 30 éve működő PEOPLE TEAM-tábor hamarosan a 30 000. táborlakóját fogadja majd.

TÁBORHELYSZÍN
PT-tábor | NJE Homokbányai Kollégium | H–6000 Kecskemét, Homokszem u. 3–5.

BENTLAKÁSOS + BEJÁRÓS
Bármelyiket választhatod. A bejárósoknak szobájuk nincs, ám nekik is teljes ellátást és az összes programot kínáljuk. Ez NEM napközis tábor: a táborozás 7 napos, a programok 09:00-tól 22:00-ig zajlanak (kivéve a turnus utolsó napja).

HOGY LEGYEN EGY JÓ NYARAD
– 4 turnus, 7 nap
– 1. nap és kezdés vasárnap reggel
– 7. nap és utolsó program szombat délig
– 20 téma
– 25 témafoglalkozás hetente
– 5–10 fős témacsoportok
– 3 témafoglalkozás naponta
– 20 vendég a szakfoglalkozásokhoz turnusonként

A 7–17 ÉVESEK NYÁRI FESZTIVÁLJA
– Programok reggel 7-től este 10-ig
– 09:00–13:30 témafoglalkozások
– 14:30–18:00 választható programok
– 20:00–22:00 verseny, show, buli
– 22:15–23:30 workshopok, vendégelőadások (13+)
– 6 sportpálya
– 30 000 m2 parkosított terület
– 400 m2 közösségi tér (Hangár)
– 15 terem a foglalkozásokhoz, teljes infrastruktúra
– 500 táborozó és táboroztató hetente

ELLÁTÁS, FELÜGYELET, SZÁLLÁS
– 6 táborozó = 1 táboroztató
– 3 pszichológus-mentor
– 3 tábori orvos
– 250 szoba
– 2 szoba = 2 X 2 ágy + 1 zuhany + 3 mosdó
– 2000 adag reggeli + ebéd + vacsora (tízórai és uzsonna) naponta
– 6 fajta ételallergia-kezelés
– 30 láda zöldség-gyümölcs mindennap

PEOPLE TEAM: nyári élménytáborok júliusban és augusztusban Kecskeméten; testvéreknek, barátoknak, csoportoknak jelentős kedvezménnyel.

1 HELYSZÍN, 100 ALTERNATÍVA

TÁBOROZZUNK EGYÜTT!