fbpx

ROBOTIKATÁBOR

Választható turnus: 1. | 2. | 3.
Opció: ottalvós | bejárós
Ajánlott korosztály: 9–17

Robotikatábor a PEOPLE TEAM-mel! Izgatnak az automatizált házak vagy az önjáró szerkezetek? Nemcsak tanulnál róluk, de programoznál és fejlesztenél is különleges rendszereket?

Éppúgy lehetőséged lesz önálló projektekkel ámulatba ejteni a nagyérdeműt, ahogyan társaiddal összefogva szinte bármit programozni, legyen az hőmérsékletmérő állomás vagy mozgó tárgy; az alapanyagokat a PT adja, tőled a lelkesedést és az elhatározást várjuk. Vedd kezedbe az irányítást!

Asimov és Joseph Engelberger is volt gyerek: most hódítsátok meg ti a világot a találékonyság és tengernyi különféle alkatrész, LED-ek, kapcsolók, motorok, szenzorok és irányító-áramkörök segítségével… Csak a képzelet szab határokat.

Robotokkal beszélgetni különleges élmény: kreativitás és leleményesség kell hozzá. Ha velük kommunikálsz, ezek a tulajdonságaid közben gyarapodnak is.

Az első napon átbeszéljük, kit mi hoz lázba, majd személyre szabott iránymutatást, feladatot és segítséget kapsz. Csoportokat kialakítva is összedolgozhattok, ha hasonló területek érdekelnek, mint a barátaidat.

Kutatunk, felfedezünk és problémákat oldunk meg: minden nap friss tudáspróba. A kitartást, ügyességet és logikát nem csupán tanítjuk, de alkalmazzuk is.

Az új korszak ígérete és technológiája már velünk él: szemlélődjünk, ismerjük meg, és alkossunk!

Jelentkezni IDE KATTINTVA IS lehet, a három turnus bármelyikére – júliusra vagy augusztusra:
(1) július 21–27.
(2) július 28. – augusztus 3.
(3) augusztus 4–10.

Az angoltábortól vagy a gamertábortól kezdve a pénzügyi táboron át a tudóstáborig mindenki megtalálja a kedvére való szekciót. Különösen népszerű az új generációs informatikatábor, a programozás és kódolás, a dróntábor vagy – a nem mindennapi – 3D konstruktőrök tábora. Az örökmozgók jelentkezhetnek sportra vagy a tánctáborba, a gasztromániásak pedig választhatják a főzős tábort. A kreatívabbak szavazhatnak a művészetekre, a fotóstáborra vagy a filmestáborra, a színészetre vagy az írótáborra, esetleg a játéktáborra, de ott van még a kézművestábor is.

Persze a tábor nem kizárólag kódolás és robotépítés! A táborlakók délutánonként választható programokon vesznek részt a workshopoktól kezdve a bemutatókon és a strandoláson át az izgalmas versenyekig.

A legtutibb, hogy a többi táborszekció foglalkozásaiba is bepillanthattok – nem is szólva az itt köttetett barátságokról.

A tábori csapatok este össztábori játékokon, fergeteges vetélkedőkön és koncerteken bulizhatnak. Ez nem szokványos tábor, inkább hétnapos NYÁRI GYEREKFESZTIVÁL – vasárnaptól szombatig.

A tábor értetek van: öt-hat táborozóra jut egy táboroztató; a kétágyas, komfortos, zuhanyzós szobák, a saját szekrények és a kényelem, illetve a napi háromszori étkezés és a korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztás a tábori büfében alapvetés.

Figyelünk az allergiásokra és az ételérzékenyekre.

Három tábori orvos vigyáz az egészségünkre.

PEOPLE TEAM: nyári élménytáborok júliusban és augusztusban Kecskeméten – testvéreknek, barátoknak, csoportoknak jelentős kedvezménnyel.

Egy robot és a PT-táborozó nemcsak saját védelméről, ám társaival együtt tudásáról és szórakozásáról is köteles gondoskodni, amennyiben ez nem ütközik a robotika első vagy második törvényének előírásaiba.

TÁBOROZZUNK EGYÜTT!