fbpx

DRÓNTÁBOR

Választható turnus: 1. | 2. | 3.
Opció: ottalvós | bejárós
Ajánlott korosztály: 10–17

A PEOPLE TEAM új generációs, bentlakásos és bejárós nyári élménytáborai közül a dróntábor a legizgalmasabbak egyike.

Itt kézzelfogható eredménnyel jár a szorgalom és a lelkesedés. Az alapok elsajátítása után valóban működő gépeket építenek a gyerekek.

Szereltek és programoztok, hogy a te drónod is ott szaltózzon, landoljon, majd szálljon fel újra, ahol te akarod. A PT drónoknak épített tesztpályáján sem kis kihívás végigmenni.

Jelentkezni IDE KATTINTVA IS lehet, a három turnus bármelyikére – júliusra vagy augusztusra.

(1) július 21–27.
(2) július 28. – augusztus 3.
(3) augusztus 4–10.

Az angoltábortól vagy a gamertábortól kezdve a pénzügyi táboron át a tudóstáborig mindenki megtalálja a kedvére való szekciót. Különösen népszerű az új generációs informatikatábor, a programozás és kódolás, a robotikatábor vagy – a nem mindennapi – 3D konstruktőrök tábora. Az örökmozgók jelentkezhetnek sportra vagy a tánctáborba, a gasztromániásak pedig választhatják a főzős tábort. A kreatívabbak szavazhatnak a művészetekre, a fotóstáborra vagy a filmestáborra, a színészetre vagy az írótáborra, esetleg a játéktáborra, de ott van még a kézművestábor is.

A tábori csapatok este versenyeken, játékokon, fergeteges vetélkedőkön és koncerteken bulizhatnak. Ez nem sima tábor, inkább hétnapos TÁBORFESZTIVÁL – vasárnaptól szombatig.

Te vagy a tábor, a tábor pedig értetek van: öt-hat táborozóra jut egy táboroztató; a kétágyas, komfortos, zuhanyzós szobák, a saját szekrények és a kényelem, illetve a napi háromszori étkezés és a korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztás alapvetés – a tábori büfében pedig chipsen kívül szinte bármi kapható. Figyelünk az allergiásokra és az ételérzékenyekre. Három tábori orvos vigyáz az egészségünkre.

Testvéreknek, barátoknak, csoportoknak jelentős kedvezmény jár.

PEOPLE TEAM nyári élménytáborok júliusban és augusztusban Kecskeméten.

TÁBOROZZUNK EGYÜTT!