fbpx

3D KONSTRUKTŐRÖK TÁBORA

Választható turnus: 1. | 2. | 3.
Opció: ottalvós | bejárós
Ajánlott korosztály: 9–17

A 3D konstruktőrök tábora 7–17 éveseknek egy tábor a jövőből, ám még idén nyáron.

Még a NASA-nál dolgozók gyerekei sem mondhatják el magukról, hogy már nyomtattak igazi, mozgásképes humanoid robotot és annak minden alkatrészét. A PEOPLE TEAM és az RKS Magyarország bentlakásos vagy bejárós nyári táborában téged is vár ez a fantasztikus kihívás!

3D modellezés, szkennelés, 3D nyomtatás, anyagismeret, 3D tervezés, mechanika, gépkezelés. Mert nyomtatni az emberi testbe ültethető szervektől a Schwarzenegger-féle terminátor szemgolyóján át a lakóházakig bármit lehet. Mondjuk, jó, ha értesz is hozzá… A 3D konstruktőrök táborának gyerekei olyan világszínvonalú technológiai tudással gazdagodhatnak, ami jelenleg az egyik legkeresettebb kompetencia a földtekén. Ajánljuk minden gyereknek, aki inkább lenne élenjáró alkotó, mint csupán végfelhasználó és fizető vásárló.

Ez nemcsak tábor, hanem egyben egy másik dimenzió is. A szuper társaságról és a millió élményről nem is szólva. Jelentkezni IDE KATTINTVA IS lehet, a három turnus bármelyikére – júliusra vagy augusztusra:
(1) július 21–27.
(2) július 28. – augusztus 3.
(3) augusztus 4–10.

Az angoltábortól vagy a gamertábortól kezdve a pénzügyi táboron át a tudóstáborig mindenki megtalálja a kedvére való szekciót. Különösen népszerű az új generációs informatikatábor, a programozás és kódolás, a robotikatábor és a dróntábor. Az örökmozgók jelentkezhetnek sportra vagy a tánctáborba, a gasztromániásak pedig választhatják a főzős tábort. A kreatívabbak szavazhatnak a művészetekre, a fotóstáborra vagy a filmestáborra, a színészetre vagy az írótáborra, esetleg a játéktáborra, de ott van még a kézművestábor is.

Ez nem csak 3D tábor! A 7–17 éves táborlakók délutánonként választható programokon vesznek részt a workshopoktól kezdve az állatbemutatókon és a strandoláson át az izgalmas versenyekig.

A legtutibb, hogy a többi táborszekció foglalkozásaiba is bepillanthattok – nem is szólva az itt köttetett barátságokról.

A tábori csapatok este össztábori játékokon, fergeteges vetélkedőkön és koncerteken bulizhatnak. Ez nem szokványos tábor, inkább hétnapos NYÁRI GYEREKFESZTIVÁL – vasárnaptól szombatig.

A tábor értetek van: öt-hat táborozó gyerekre jut egy táboroztató; a kétágyas, komfortos, zuhanyzós szobák, a saját szekrények és a kényelem, illetve a napi háromszori étkezés és a korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztás a tábori büfében alapvetés. Figyelünk az allergiásokra és az ételérzékenyekre. Három tábori orvos vigyáz az egészségünkre.

Nyári élménytáborok júliusban és augusztusban Kecskeméten – testvéreknek, barátoknak, csoportoknak jelentős kedvezménnyel.

TÁBOROZZUNK EGYÜTT!