fbpx

GAMERTÁBOR

Választható turnus: 1. | 2. | 3.
Opció: ottalvós | bejárós
Ajánlott korosztály: 10–17

Gamertáborunkba várjuk a jövő e-sportolóit!

Minecraft, Scrap Mechanic, Fortnite, Among Us, Rocket League, Genshin Impact!

Ismerősen cseng? Próbáljuk ki, és játsszunk egy vagy több héten át együtt, minden délelőtt! Ha agyadra ment az unalom vagy a karantén, nyomás szórakozni és fejlődni egy tuti közösségben!

Ez az e-sport-tábor neked és a barátaidnak szól: játékismeret, csapatjáték és sportpszichológia Lucky Block-kalandokkal, Race/Wall PvP-bajnoksággal, adventure-, puzzle-, parkour-kihívásokkal és kiváló ütközetekkel. Csapatos és egyéni PvP-csatákban is játszhattok.

A PEOPLE TEAM-tábor és azon belül a gamerszekció persze nem kizárólag a számítógépes játékokra összpontosít: a játék hatásainak helyes kezelését támogató készségeket is elsajátíthattok majd.

Ugyanis minden gamer életében fontos az egészség, az optimális egyensúly és a pszichológiai felkészültség. Így lesz egyben próbatétel, ismeretszerzés és nívós közösségépítés is a PT nyári gamertábora. A hardvert és a szoftvereket mi biztosítjuk, a küzdőszellemet viszont ti hozzátok! Irány a nyár, amelyet a számtalan szórakoztató esemény és buli tesz még színesebbé!

Jelentkezni IDE KATTINTVA IS lehet, a három turnus bármelyikére – júliusra vagy augusztusra:
(1) július 21–27.
(2) július 28. – augusztus 3.
(3) augusztus 4–10.

Az angoltábortól kezdve a pénzügyi táboron át a tudóstáborig mindenki megtalálja a kedvére való szekciót. Különösen népszerű az új generációs informatikatábor, a programozás és kódolás, a robotikatábor, a dróntábor vagy – a nem mindennapi – 3D konstruktőrök tábora. Az örökmozgók jelentkezhetnek sportra vagy a tánctáborba, a gasztromániásak pedig választhatják a főzős tábort. A kreatívabbak szavazhatnak a művészetekre, a fotóstáborra vagy a filmestáborra, a színészetre vagy az írótáborra, esetleg a játéktáborra, de ott van még a kézművestábor is.

Ez nem csak gamertábor! A táborlakók délutánonként választható programokon vesznek részt a workshopoktól kezdve az állatbemutatókon és a strandoláson át az izgalmas versenyekig. A legtutibb, hogy a többi táborszekció foglalkozásaiba is belekukkanthattok. Az itt kötött barátságokról pedig még nem is szóltunk!

A tábori csapatok este össztábori rangadókon, fergeteges vetélkedőkön és koncerteken bulizhatnak. Ez nem szokványos tábor, inkább hétnapos NYÁRI FESZTIVÁL TIZENÉVESEKNEK – vasárnaptól szombatig.

A tábor értetek van: öt-hat táborozó gyerekre jut egy táboroztató; a kétágyas, komfortos, zuhanyzós szobák, a saját szekrények és a kényelem, illetve a napi háromszori étkezés és a korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztás a tábori büfében alapvetés.

Figyelünk az allergiásokra és az ételérzékenyekre.

Három tábori orvos vigyáz az egészségünkre.

PEOPLE TEAM: nyári élménytáborok júliusban és augusztusban Kecskeméten – testvéreknek, barátoknak, csoportoknak kiemelt kedvezménnyel.

Játékra fel!

TÁBOROZZUNK EGYÜTT!