fbpx
Gamertábor

GAMERTÁBOR

Választható turnus: 1. | 2. | 3. | 4.
Opció: ottalvós | bejárós
Ajánlott korosztály: 8–17

Gamertáborunkba várjuk a jövő e-sportolóit!

Minecraft, Scrap Mechanic, Fortnite, Among Us, Rocket League, Genshin Impact!

Ismerősen cseng? Próbáljuk ki, és játsszunk egy vagy több héten át együtt, minden délelőtt! Ha agyadra ment az unalom vagy a karantén, nyomás szórakozni és fejlődni egy tuti közösségben!

Ez az e-sport-tábor neked és a barátaidnak szól: játékismeret, csapatjáték és sportpszichológia Lucky Block-kalandokkal, Race/Wall PvP-bajnoksággal, adventure-, puzzle-, parkour-kihívásokkal és kiváló ütközetekkel. Csapatos és egyéni PvP-csatákban is játszhattok.

A PEOPLE TEAM-tábor és azon belül a gamerszekció persze nem kizárólag a számítógépes játékokra összpontosít: a játék hatásainak helyes kezelését támogató készségeket is elsajátíthattok majd.

Ugyanis minden gamer életében fontos az egészség, az optimális egyensúly és a pszichológiai felkészültség. Így lesz egyben próbatétel, ismeretszerzés és nívós közösségépítés is a PT nyári gamertábora. A hardvert és a szoftvereket mi biztosítjuk, a küzdőszellemet viszont ti hozzátok! Irány a nyár, amelyet a számtalan szórakoztató esemény és buli tesz még színesebbé!

Jelentkezz IDE KATTINTVA február 15. után akár több turnusra!
(1) 2024. július 14–20.
(2) 2024. július 21–27.
(3) 2024. július 28. – augusztus 3.
(4) 2024. augusztus 4–10.

A PEOPLE TEAM nem csupán GAMERTÁBOR! Az angoltábortól, a pénzügyi táboron át a tudóstáborig mindenki megtalálja a kedvére való szekciót. Különösen népszerű az új generációs informatikatábor, a programozás és kódolás, a robotikatábor, a dróntábor vagy a 3D konstruktőrök tábora. Az örökmozgók jelentkezhetnek sporttáborba vagy a tánctáborba, a gasztromániások választhatják a kuktatábort. A kreatívabbak szavazhatnak a művészetekre, a fotóstáborra vagy a filmestáborra, a színészetre vagy az írótáborra, esetleg a játéktáborra, de várja őket a kézművestábor is.
Az idei ráadás a „12 = 1 tucat” tábor, ahol hetente 12 kívánságot teljesítünk, a csillagásztábor, valamint „A mesterséges intelligencia és te” tábor, ahol összekacsinthattok a legkorszerűbb technológiákkal és ötletekkel.

Ez nem csak gamertábor! A táborlakók délutánonként választható programokon vesznek részt a workshopoktól kezdve az állatbemutatókon és a strandoláson át az izgalmas versenyekig. A legtutibb, hogy a többi táborszekció foglalkozásaiba is belekukkanthattok. Az itt kötött barátságokról pedig még nem is szóltunk!

A tábori csapatok este össztábori rangadókon, fergeteges vetélkedőkön és koncerteken bulizhatnak. Ez nem szokványos tábor, inkább hétnapos NYÁRI FESZTIVÁL TIZENÉVESEKNEK – vasárnaptól szombatig.

A több mint 30 éve működő PEOPLE TEAM-tábor hamarosan a 30 000. táborlakóját fogadja majd.

TÁBORHELYSZÍN
PT-tábor | NJE Homokbányai Kollégium | H–6000 Kecskemét, Homokszem u. 3–5.

BENTLAKÁSOS + BEJÁRÓS
Bármelyiket választhatod. A bejárósoknak szobájuk nincs, ám nekik is teljes ellátást és az összes programot kínáljuk. Ez NEM napközis tábor: a táborozás 7 napos, a programok 09:00-tól 22:00-ig zajlanak (kivéve a turnus utolsó napja).

HOGY LEGYEN EGY JÓ NYARAD
– 4 turnus, 7 nap
– 1. nap és kezdés vasárnap reggel
– 7. nap és utolsó program szombat délig
– 20 téma
– 25 témafoglalkozás hetente
– 5–10 fős témacsoportok
– 3 témafoglalkozás naponta
– 20 vendég a szakfoglalkozásokhoz turnusonként

A 7–17 ÉVESEK NYÁRI FESZTIVÁLJA
– Programok reggel 7-től este 10-ig
– 09:00–13:30 témafoglalkozások
– 14:30–18:00 választható programok
– 20:00–22:00 verseny, show, buli
– 22:15–23:30 workshopok, vendégelőadások (13+)
– 6 sportpálya
– 30 000 m2 parkosított terület
– 400 m2 közösségi tér (Hangár)
– 15 terem a foglalkozásokhoz, teljes infrastruktúra
– 500 táborozó és táboroztató hetente

ELLÁTÁS, FELÜGYELET, SZÁLLÁS
– 6 táborozó = 1 táboroztató
– 3 pszichológus-mentor
– 3 tábori orvos
– 250 szoba
– 2 szoba = 2 X 2 ágy + 1 zuhany + 3 mosdó
– 2000 adag reggeli + ebéd + vacsora (tízórai és uzsonna) naponta
– 6 fajta ételallergia-kezelés
– 30 láda zöldség-gyümölcs mindennap

PEOPLE TEAM: nyári élménytáborok júliusban és augusztusban Kecskeméten; testvéreknek, barátoknak, csoportoknak jelentős kedvezménnyel.

1 HELYSZÍN, 100 ALTERNATÍVA

TÁBOROZZUNK EGYÜTT!