fbpx

SPORTTÁBOR

Választható turnus: 1. | 2. | 3.
Opció: ottalvós | bejárós
Ajánlott korosztály: 7–17

Nyári sporttáborokat szervezünk 7–17 éves gyerekeknek! A PEOPLE TEAM új generációs sporttáborában rengeteg lehetőség és minőségi eszközök várják a táborlakókat: foci, teqball, kosárlabda, strandröplabda, tenisz, asztalitenisz, mászófal és trambulinok – a közelben pedig squash és strand.

Ha tehát a mozgást választod, nemcsak sima focitáborba jössz, de több szokatlan sportot is kipróbálhatsz. Minden reggel bemelegítéssel indul, a vendégelőadók segítségével pedig egy-egy különleges sportágba is bepillanthattok naponta. Teret kaphat a teqball, az amerikai foci, az aikido, a capoeira, és akár a kviddics vagy tchoukball is.

A kánikulában jól jön a csúszdapark vagy egy vízi csata az új barátokkal.

Jelentkezni IDE KATTINTVA IS lehet, a három turnus bármelyikére – júliusra vagy augusztusra.

(1) július 21–27.
(2) július 28. – augusztus 3.
(3) augusztus 4–10.

Az angoltábortól vagy a gamertábortól kezdve a pénzügyi táboron át a tudóstáborig mindenki megtalálja a kedvére való szekciót. Különösen népszerű az új generációs informatikatábor, a programozás és kódolás, a robotikatábor, a dróntábor vagy – a nem mindennapi – 3D konstruktőrök tábora. Az örökmozgók jelentkezhetnek még a tánctáborba, a gasztromániásak pedig választhatják a főzős tábort. A kreatívabbak szavazhatnak a művészetekre, a fotóstáborra, a filmestáborra, a színészetre vagy az írótáborra, esetleg a játéktáborra, de ott van még a kézművestábor is.

Ez nem csak sporttábor! Délutánonként választható programokon vesztek részt a PT-derbitől a híres Koboldok városán át a természetbarát vagy tudományos workshopokig. Más táborszekciók foglalkozásaiba is belenézhettek. Az itt köttetett barátságokról pedig még szót sem ejtettünk. A táborcsapatok este játékokon, pazar vetélkedőkön és koncerteken bulizhatnak.

A PEOPLE TEAM a táborok tábora, mondják. Olyan, mint egy vasárnaptól szombatig tartó, hétnapos nyári fesztivál gyerekeknek.
És ezt nem akárki állítja: a táborozók és a szüleik, akik közül sokan gyerekként maguk is a PT-ben táboroztak!

A több mint három évtizede működő nyelvi tábor 2022-ben fogadja a 25 000. táborlakót. A tábor értetek van: öt-hat táborozóra jut egy táboroztató; a kétágyas, zuhanyzós szobák, a saját szekrények és a kényelem, illetve a napi háromszori étkezés vagy a korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztás a tábori büfében alapvetés. Figyelünk az allergiásokra és az ételérzékenyekre. Három tábori orvos vigyáz az egészségünkre.

PEOPLE TEAM: nyári élménytáborok júliusban és augusztusban Kecskeméten – testvéreknek, barátoknak, csoportoknak jelentős kedvezménnyel. A környéken lakók a bejárós lehetőséget is választhatják.

1 helyszín, 100 alternatíva!

TÁBOROZZUNK EGYÜTT!