fbpx

Ha a szüleiddel eldöntöttétek, hogy jelentkezel TÁBOROZÓNAK a PEOPLE TEAM-táborba, jelentkezési lapot kell kitölteniük. NEM NEKED (te kiskorú vagy!), HANEM NEKIK. A jelentkezési lap kitöltése előtt kötelező végigolvasni és elfogadni az ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A WWW.PEOPLETEAM.HU LÁTOGATÓINAK ÉS FELHASZNÁLÓINAK és az ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT című dokumentumokat.

Megvagytok? Rendben. CSAK AKKOR FOLYTASSÁTOK, HA MINDENT MEGÉRTETTETEK, MINDENNEL EGYETÉRTETEK.

Azzal, hogy kitöltitek a jelentkezési lapot, a következő kijelentések rád is vonatkoznak majd, ahogy minden táborozóra:

A TÁBOROZÓ RENDELKEZIK ÉRVÉNYES BETEGBIZTOSÍTÁSSAL.

A BIZTOSÍTÁSI KÁRTYÁJÁNAK MÁSOLATÁT MAGÁNÁL TARTJA.

A TÁBOROZÓ GONDVISELŐJE TUDOMÁSUL VESZI, HOGY A PEOPLE TEAM-SZEMÉLYZET SEMMILYEN SPORT- ÉS EGYÉB BALESETÉRT NEM FELELŐS, HA AZ A TÁBOROZÓ HIBÁJÁBÓL TÖRTÉNIK A MEGSZOKOTT ÉS ELFOGADOTT GYAKORLAT SZERINT NYÚJTOTT SZAKSZERŰ FELÜGYELET MELLETT.

A TÁBOROZÁS IDEJE ALATT SPORTTEVÉKENYSÉGET IS VÉGEZNEK A GYEREKEK. AZ ERRŐL SZÓLÓ NYILATKOZATOT KÉRJÜK ÉRKEZÉSKOR KITÖLTVE ÉS ALÁÍRVA LEADNI VAGY E-MAILEN, BESZKENNELVE MEGKÜLDENI.

A GONDVISELŐ FELELŐSSÉGET VÁLLAL AZ EGYÉRTELMŰEN A TÁBOROZÓ ÁLTAL OKOZOTT KÁROKÉRT.

A TÁBOROZÓ ÉS A TÁBOROZÓ SZÜLEI A TÁBOROZÁSHOZ KÖZREADOTT INFORMÁCIÓKKAL TISZTÁBAN VANNAK, VÉGIGOLVASTÁK ŐKET, A TISZTÁZATLAN VAGY HOMÁLYOS RÉSZLETEKRE RÁKÉRDEZTEK.

A TÁBOROZÓ SZÜLEI A JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSÉVEL ÉS AZ ADATKÖZLÉSSEL HOZZÁJÁRULNAK, HOGY A SZERVEZŐK A LAPON SZEREPLŐ INFORMÁCIÓKAT KOMMUNIKÁCIÓRA, KAPCSOLATTARTÁSRA ÉS AZONOSÍTÁSRA HASZNÁLJÁK, ÁM KIZÁRÓLAG A TÁBOROZÁSSAL ÖSSZEFÜGGÉSBEN.

A FELTÉTELEK ÉS A KÖTELEZETTSÉGEK EGYÉRTELMŰEK, A TÁBOROZÁSRA VONATKOZÓ TÁJÉKOZTATÁS TELJES KÖRŰ, NINCSENEK FEHÉR FOLTOK AZ INFORMÁCIÓK KÖZÖTT.

A TÁBOROZÓ ÉS A GONDVISELŐK ELOLVASTÁK A CAMPUS HÁZIRENDJÉT IS, ÉS EGYETÉRTENEK VELE.

A TÁBOROZÓ GONDVISELŐI ÉS A TÁBOROZÓ HOZZÁJÁRULNAK, HOGY A PEOPLE TEAM (A SZERZŐI JOGRÓL SZÓLÓ TÖRVÉNY ALAPJÁN) A TÁBORBAN KÉSZÜLT MINDEN FELVÉTELT (FÉNYKÉP, VIDEÓ, HANG STB.) A SAJÁT TULAJDONÁNAK TEKINTSEN ÉS SZABADON FELHASZNÁLJON.

HOZZÁJÁRULÓ NYILATKOZAT képmás és hangfelvétel készítéséhez és felhasználásához a 2013. évi V. törvény (ÚJ PTK – Polgári Törvénykönyv) 2:48. §. alapján.

A fenti jogszabályi megjelölés alapján önkéntesen, befolyásmentesen és határozottan hozzájárulok ahhoz, hogy az általam képviselt szereplő gyermekről képmás (fotó vagy videó) és/vagy hangfelvétel készüljön az alábbiak szerint: 1) A felvétel készítésének helye: a PEOPLE TEAM tábora Kecskeméten. 2) A felvétel készítésének ideje: a nyári tábor teljes időszaka, bármelyik turnusa.

Hozzájárulásom alapján felhatalmazom: a PEOPLE TEAM Alapítványt és megbízottjait arra, hogy a fenti időpontban és helyen rögzített felvételeket felhasználják és nyilvánosságra hozzák földrajzi és időbeli korlátozás nélkül.

Tudomásom van arról és elfogadom, hogy a hozzájárulásom – a nyilvánosságra hozatal és az internetes technológia miatt – természetéből fakadóan nem visszavonható, a korlátozás csak az esetleges tiltó nyilatkozatom megtételét követő időszakra köti a jogosultat.

EZ AZ ONLINE JELENTKEZÉS ALÁÍRT JELENTKEZÉSNEK SZÁMÍT.

A JELENTKEZÉS BÁRMIKOR VISSZAVONHATÓ E-MAILBEN.

Ha kérdésetek van, keressetek bennünket!

Minden oké? Teljes a kép? Csak akkor kattintsatok, ha IGEN. Ezt a gombot megnyomva megjelenik a jelentkezési lap első oldala: nevet, e-mailt és születési dátumot kér. A második oldalon találhatóak a részletek rubrikái.

Az Internet Explorer elavult. Abban nem tudjátok kitölteni a jelentkezési lapot. Kérjük, használjatok Chrome-ot vagy Mozillát vagy Safarit!

MINDENT MEGÉRTETTÜNK. ELINDÍTOM A JELENTKEZÉST.

+3612757576 | +36209335495
info@peopleteam.hu
Iroda: H–1028 Budapest, Tárkony u. 76.
Tábor: H–6000 Kecskemét, Homokszem u. 3–5.