fbpx

EZEK MÉG A 2023-AS ÁRAK. 2024 ELEJÉN FRISSÍTÜNK. A NYITÓOLDALON A 2024-ES TURNUSOK FIXEK. TERVEZHETTEK.

ALAPÁR ÉS KEDVEZMÉNYEK

BENTLAKÓ
7 nap, 6 éjszaka 106 000 Ft.
Fejenkénti kedvezmény 2. és 3. ottalvós turnus vagy ugyanabban a háztartásban lakó testvérek esetén 6000 Ft.

BENTLAKÓ, SZÍNHÁZI TÁBOR
14 nap, 13 éjszaka 106 000 + 53 000 = 159 000 Ft.
Színészet: csak a 2. és a 3. turnus választható egyben, bentlakóként.

A kedvezmények nem halmozhatók, személyenként és turnusonként legfeljebb egy KEDVEZMÉNYT alkalmazunk. Ha több is szóba jön, mindig a NAGYOBBAT.

BEJÁRÓ
7 nap (ágy, szoba nélkül, teljes ellátással) 53 000 Ft.
Több mint napközis: 08:00–22:30 a hétköznapokon.

CSOPORTOS SZERVEZÉSNÉL
A létszám függvényében speciális árképzés vállalkozások, egyesületek, iskolák, alapítványok stb. számára.
Több lehetőségnél a LEGNAGYOBB igénybe vehető KEDVEZMÉNYT alkalmazzuk, ám legfeljebb egyet.

BUSZOS UTAZÁS
Budapestről Kecskemétre 6000 Ft.
Kecskemétről Budapestre 6000 Ft.

SZOLGÁLTATÁS ÉS SZÁMLA

Aki szolgáltatást (táborozás, busz, büfé) vásárol, az számlát kap. A partnere a PEOPLE TEAM Active Kft. lesz.

PEOPLE TEAM Active Kft.
Adószám: 32193677-2-41
ERSTE 11600006-00000001-96891358
SWIFT · GIBAHUHB IBAN: HU24116000060000000196891358

ADOMÁNY

Aki adományt küld, vagyis az adományozótól – természetes vagy jogi személytől – függetlenül támogatja egy vagy több gyerek táborozását, az igazolást kap. A partnere a PEOPLE TEAM Alapítvány lesz. Azokat az összegeket, amelyek nem felelnek meg a fenti követelménynek, visszaküldjük „téves utalás” közleménnyel. Kivétel nincs.

PEOPLE TEAM Alapítvány
Adószám: 18068557-1-41
OTP 11786001-20071082-00000000
SWIFT · OTPVHUHB IBAN: HU69117860012007108200000000

FIZETENDŐ ÖSSZEG

A táborozási díj összegét a PT-ADMINISZTRÁTOR állítja be adatellenőrzés után. Minden kedvezményt a tábori fényképes-vonalkódos ID-kártya számláján írunk jóvá, amely (egy bankkártyához hasonlóan) mindenkinek rendelkezésére áll a táborban. A befizetésekről kivétel nélkül szigorú számadású bizonylat születik, amely letölthető a jelentkezési lapon, illetve a rendszer megküldi e-mailben.

A PARTNERI EGYÜTTMŰKÖDÉS keretében érkező táborozók pénzügyeit értelemszerűen a koordinátoruk (HR, vállalatvezetés, csoportvezető stb.) intézi a PARTNERKÓD szerint. Zsebpénzt vagy esetenként buszköltséget önállóan kell fizetniük.

RÉSZLETFIZETÉS

A tábordíjat a regisztráció után kell kiegyenlíteni. A fizetés nélküli regisztráció a jelentkezés időpontjától számított 30 napra várólistára kerül: a jelentkezés érvényes, bár a 31. naptól (nem feltétlenül inaktiválódik, viszont) inaktiválható.

Aki több hétre jelentkezett, annak a jelentkezési lapján a PÉNZÜGYEK és a BEFIZETÉSRE VÁRÓ ÖSSZEG résznél minden turnus és tétel saját rubrikát kap.

A fizetésre a tételek számától függően 1-2-3 X 30 nap áll rendelkezésre, amennyiben a jelentkezés dátuma 30-90 nappal 2023. július 1-je előtti. Az összegeket és a határidőket a BEFIZETÉSRE VÁRÓ ÖSSZEG táblázat mutatja.

A 2023. július 1-jétől NINCS részletfizetés, illetve kizárólag SimplePayjel indított fizetéseket fogadunk.

FIZETÉSI MÓDOK

Preferáld a SimplePay-módozatokat!

(1) SIMPLEPAY BANKKÁRTYÁS FIZETÉS a kitöltött jelentkezési lapon (táborozás, busz, büfé), amelynél nem kell kód.
(2) SIMPLEPAY INSTANT TRANSFER a kitöltött jelentkezési lapon (táborozás, busz, büfé), amelynél nem kell kód.
(3) Banki utalás (táborozás, busz), amelynél kötelező megadni a jellapodon található piros kódot.
(4) SZÉP-fizetés a kártyakibocsátói felületről (táborozás, busz), amelynél – ha van rá lehetőség – kérjük megadni a jellapodon található piros kódot.

RÉSZLETESEN

(1) SIMPLEPAY BANKKÁRTYÁS FIZETÉS — A befizetés automatikusan megjelenik a PÉNZÜGYEK rovat táblázatában a kitöltött jelentkezési lapon. A befizetésről a rendszer számlát állít ki a TÁBORDÍJ BEFIZETÉSE rubrikáiban – a regisztráció folyamán – közölt adatokkal. A PDF-számla a kitöltött jelentkezési lapon megjelenik a LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK rovatban.

(2) SIMPLEPAY INSTANT TRANSFER — A befizetés automatikusan megjelenik a PÉNZÜGYEK rovat táblázatában a kitöltött jelentkezési lapon. A befizetésről a rendszer számlát állít ki a TÁBORDÍJ BEFIZETÉSE rubrikáiban – a regisztráció folyamán – közölt adatokkal. A PDF-számla a kitöltött jelentkezési lapon megjelenik a LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK rovatban.

(3) BANKI UTALÁS — A jelentkezési laptól függetlenül, közvetlenül a számlavezető bankból indított utalásnál kötelező megadni a kitöltött jelentkezési lapon található piros kódot. A jelentkezési lap adataival így párosítható az utalás. A befizetés nyomán számlát állítunk ki a TÁBORDÍJ BEFIZETÉSE rubrikáiban – a regisztráció folyamán – közölt adatokkal. A PDF-számla a kitöltött jelentkezési lapon megjelenik a LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK rovatban.

(4) SZÉCHENYI PIHENŐKÁRTYA — A kitöltött jelentkezési lapról nem lehet SZÉP-fizetést indítani. Ahhoz a kártyakibocsátói felületet kell használni. A kártyakibocsátói felületre kell fellépni, majd előlegfizetést kezdeményezni. Bármelyik kártyát és zsebet elfogadjuk. A következő elfogadóhelyet és partnert kell kiválasztani: PT-Active, nyári tábor PEOPLE TEAM Active Oktatáskoordinációs és Szabadidő-szolgáltató Kft. OTP [azonosító: 361799] K&H [azonosító: 240002824] MBH [azonosító: 471558] A SZÉP-fizetésnél – amelyik kártyánál lehetséges – kérjük megadni a jellapon látható piros regisztrációs kódot is. Ahol nincs lehetőség pluszszöveg beírására, ott majd a PT-adminisztráció manuálisan összefésüli az adatokat – nem lesz gond.

A SZÉP-utalás a tábordíj, a részleges tábordíj vagy a buszutazás kifizetésére szolgálhat. Büfépénz nem utalható SZÉP-fizetéssel. A SZÉP-utalás nyomán manuálisan előlegszámlát állítunk ki a SZÉCHENYI PIHENŐKÁRTYA-tulajdonos adataival, illetve a regisztráció folyamán közölt adatokkal. A PDF-számla az adatfeldolgozás (értsd: a számla elkészülte) után a kitöltött jelentkezési lapon megjelenik a LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK rovatban.

(5) PARTNERI EGYÜTTMŰKÖDÉSAkinek a táborozását, illetve a tábordíj kifizetését részben vagy egészben a partneri együttműködés koordinátora (HR, vállalatvezetés, csoportvezető stb.) intézi, annak is ki kell töltenie a fizetésre vonatkozó rubrikákat a regisztrációnál. A partnerkód utal ugyan a partneri együttműködésre, ám akár a tábordíj egy részét, adott esetben a buszutazás díját, illetve az ID-kártyával kezelhető büfészámla egyenlegét NEM a cég, hanem a gondviselő fedezi. A rendszernek kellenek az adatok a bizonylatok kiállításához.

(+) MINDENKI — A kitöltött jelentkezési lapon az ALAPDÍJ szerepel. Az adminisztráció a táborozási díjat a kitöltött jelentkezési lapon az adatellenőrzés során módosíthatja, vagyis alkalmazhat kedvezményeket.

MÉG TÖBB RÉSZLET

A REGISZTRÁCIÓ UTÁN a rendszer linket küld a kitöltött jelentkezési laphoz az összes megadott e-mail-címre. A kitöltött jellapon a PÉNZÜGYEK rubrikában a táborozás ALAPDÍJA (és a fizetendő buszpénz) látható majd. A kitöltött jelentkezési lapról indított SimplePay-fizetés a BEFIZETÉSRE VÁRÓ ÖSSZEG számait kezeli. A számok tetszés szerint NEM módosíthatóak, vagyis csak a kiírt összegek utalhatók.

Manuális kedvezménykezelésre és a befizetésre váró összeg korrigálására a kitöltött jelentkezési lapon, vagyis a PÉNZÜGYEK rubrikában csak az adminisztrációnak van felhatalmazása. Ezt külön megállapodás vagy kérés esetén meg is teszi. Példa erre az a PARTNERI EGYÜTTMŰKÖDÉS-variáció, amikor a vállalat fizeti a táborozás egyik felét, a szülő a másikat; a szülő SimplePay-fizetéssel a tábordíj 50%-át küldi, amihez az adminisztrátor előzetesen átírja a PÉNZÜGYEK rubrika számait.

A kedvezményrendszer levonás–átvezetés részét az adminisztrátorok több változatban koordinálhatják. Alapból minden kedvezményt és túlfizetést a tábori ID-kártyán írnak jóvá. Aki tehát X + K összeget utal, s közben jár neki K kedvezmény, a büfészámlán megtalálja. A kártya értelemszerűen kizárólag a tábori büfében használható.

Minden táborlakó rendelkezik majd tábori (egy szokványos bankkártyához hasonlítható) fényképes-vonalkódos ID-kártyával és az ehhez tartozó számlával, amelynek egyenlege a táborstartig – és a táborozás közben bármikor – a SimplePay rendszerével feltölthető. Minden tranzakcióról számlát állítunk ki. A kártya értelemszerűen kizárólag a tábori büfében használható. A büfészámla-történések követhetők a táborozó adatlapján, a PDF-számlák megjelennek a LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK rovatban. Táborozás közben a kártyán tárolt pénz bármikor használható, felvehető, az ID-kártya, illetve számla mindvégig feltölthető, üríthető.

LEMONDÁS VAGY MEGSZAKÍTÁS

Lemondás esetén így járunk el:

(A) Amennyiben a jelentkező bármilyen okból nem tud jönni a táborba, elég, ha erről e-mailes tájékoztatást kapunk. Töröljük az aktuális évre vonatkozó jelentkezési adatokat.

(B) Amennyiben a jelentkező bármilyen okból nem tud jönni a táborba, tehát nem tudja megkezdeni (0–1. nap), illetve megszakítja (2–5. nap) a táborozást, elég, ha erről e-mailes tájékoztatást kapunk. Amennyiben valaki fizetett a táborozásért, visszatérítést folyósítunk. A legkésőbb június 30., 23:59-es időpontig beérkezett visszalépések nem járnak költséggel. A visszafizetésekről kivétel nélkül szigorú számadású bizonylat születik, amely letölthető a jelentkezési lapon, illetve a rendszer megküldi e-mailben. Az aktuális évre vonatkozó jelentkezési adatokat töröljük.

(C) Amennyiben a jelentkező bármilyen okból nem tud jönni a táborba, tehát nem tudja megkezdeni (0–1. nap), illetve megszakítja (2–5. nap) a táborozást, elég, ha erről e-mailes tájékoztatást kapunk. Amennyiben egy SZÉCHENYI PIHENŐKÁRTYA-tulajdonos fizetett a táborozásért, visszatérítést folyósítunk. A kártyakibocsájtó jutalékát nem tudjuk visszatéríteni. A legkésőbb június 30., 23:59-es időpontig beérkezett visszalépések – kártyakibocsájtó jutalékán túl – nem járnak költséggel. A visszafizetésekről kivétel nélkül szigorú számadású bizonylat születik, amely letölthető a jelentkezési lapon, illetve a rendszer megküldi e-mailben. Az aktuális évre vonatkozó jelentkezési adatokat töröljük.

(D) Amennyiben a jelentkező megkezdte a táborozást, és azt azért kell megszakítania, mert durván megszegte a tábor szabályait, illetve a házirendet, vagy mert jelentős anyagi vagy erkölcsi kárt okozott valamely táborlakónak, a szálláshely-szolgáltatónak vagy a táborszervezőnek, a PEOPLE TEAM a jelentkezéssel összefüggésben kapott összegből semmit nem térít vissza. A táborszervezés a szabályszegés jellegétől, illetőleg a károkozás mértékétől függően kártérítési igénnyel, illetve jogorvoslattal fog élni.

A táborozás lemondására vagy megszakítására az itt található tudnivalók és összegek vonatkoznak, illetve az INFORMÁCIÓK, SZABÁLYZAT, HÁZIREND dokumentumban található részletek érvényesek.

VISSZAFIZETÉS

Ha a táborozó nem tudja megkezdeni, illetve megszakítja a táborozást, visszatérítést folyósítunk. A legkésőbb 2023. június 30-án beérkezett visszalépés nem jár költséggel, a 2023. július 1-je utáni igen. A visszafizetésekről is kivétel nélkül szigorú számadású bizonylat (helyesbítő számla) születik.

BENTLAKÓ
0. nap 90 000 Ft
1. nap 90 000 Ft
2. nap 80 000 Ft
3. nap 70 000 Ft
4. nap 60 000 Ft
5. nap 50 000 Ft
6. nap 0 Ft

7. nap 0 Ft

BEJÁRÓ
0. nap 45 000 Ft
1. nap 45 000 Ft
2. nap 40 000 Ft
3. nap 30 000 Ft
4. nap 20 000 Ft
5. nap 10 000 Ft
6. nap 0 Ft
7. nap 0 Ft

VÁLTOZTATÁS JOGA

A tábordíj megváltoztatásának és az aktuális turnusok megszervezéséhez és lebonyolításához elengedhetetlenül szükséges akciók időszakos kiírásának, illetve megújításának jogát egész évben fenntartjuk.