fbpx
Részvételi díjak | Költségek | Kedvezmények | 2024

ÁRAK ÉS KEDVEZMÉNYEK

BENTLAKÓ
Vasárnaptól szombatig 7 nap, 6 éjszaka (teljes ellátással) 129 000 Ft.

BEJÁRÓ
Vasárnaptól szombatig 7 nap (szoba nélkül, teljes ellátással) 59 000 Ft.
Több mint napközis tábor! Programok mindennap: 08:00–22:00.

KEDVEZMÉNYEK ÁLTALÁBAN
Az engedmények nem halmozhatók, személyenként és turnusonként legfeljebb egy kedvezményt alkalmazunk.

OTTALVÓS SZEMÉLYI KEDVEZMÉNY
25% engedmény a büféfogyasztásból ugyanabban a háztartásban lakó testvérek esetén ugyanabban a turnusban.
25% engedmény a büféfogyasztásból 2 turnus esetén.
35% engedmény a büféfogyasztásból 3 turnus esetén.
55% engedmény a büféfogyasztásból 4 turnus esetén.

BEJÁRÓS SZEMÉLYI KEDVEZMÉNY
25% engedmény a büféfogyasztásból ugyanabban a háztartásban lakó testvérek esetén ugyanabban a turnusban.
25% engedmény a büféfogyasztásból 2 turnus esetén.
35% engedmény a büféfogyasztásból 3 turnus esetén.
55% engedmény a büféfogyasztásból 4 turnus esetén.

OTTALVÓS SZÍNHÁZI TÁBOR
14 nap, 13 éjszaka (teljes ellátással) 199 000 Ft.
Színészet: csak az 1–2. és/vagy a 3–4. turnus választható egyben, bentlakóként.

OTTALVÓS SZÍNHÁZI TÁBOR, SZEMÉLYI KEDVEZMÉNY
Mivel ahhoz, hogy megvalósulhassanak az előadások, kötelező 2 turnust választani, ezért a turnusonkénti 129 000 Ft alapárból a színészeinknek 23% engedményt biztosítunk.

CSOPORTOS SZERVEZÉSNÉL
A létszám függvényében speciális árak cégek, vállalkozások, egyesületek, iskolák, alapítványok számára PARTNERI EGYÜTTMŰKÖDÉS keretében.

BUSZOS UTAZÁS
Budapestről Kecskemétre 7000 Ft.
Kecskemétről Budapestre 7000 Ft.

SZOLGÁLTATÁS ÉS SZÁMLA

Aki szolgáltatást (táborozás, busz, büfé) vásárol, az számlát kap. A partnere a PEOPLE TEAM Active Kft. lesz.

PEOPLE TEAM Active Kft.
Adószám: 32193677-2-41
ERSTE 11600006-00000001-96891358
SWIFT · GIBAHUHB IBAN: HU24116000060000000196891358

ADOMÁNY ÉS IGAZOLÁS

Aki adományoz, vagyis természetes vagy jogi személyként támogatja a táborszervezést, az igazolást kap. A partnere a PEOPLE TEAM Alapítvány lesz.

PEOPLE TEAM Alapítvány
Adószám: 18068557-1-41
OTP 11786001-20071082-00000000
SWIFT · OTPVHUHB IBAN: HU69117860012007108200000000

ADOMÁNYOZÁSI FELTÉTELEK

Az alapítvány visszautasítja a megszemélyesített adományt. Az alapítvány kizárólag személyfüggetlen támogatást fogad be. Az adományozás és bármely táborozói regisztráció között nem állhat fenn közvetlen kapcsolódás, illetve érdekösszefüggés a tranzakció vagy a regisztráció pillanatában. Az adományozó az adományozás évében közvetlenül nem kötődhet táborozóhoz sem az adományozó, sem az alapítvány hivatalos dokumentációjában. Azt az összeget, amely nem felel meg a fenti követelménynek, a PEOPLE TEAM visszaküldi „téves, kezelhetetlen adomány” közleménnyel.

FIZETENDŐ ÖSSZEG

A tábordíjat a regisztráció után kell kiegyenlíteni. A fizetés bankkártyával elvégezhető a kitöltött jelentkezési lapról.

A táborozási díj összegét esetenként a PT-ADMINISZTRÁTOR állítja be adatellenőrzés után. A befizetésekről szigorú számadású bizonylat születik, amely letölthető a jelentkezési lapon, illetve a rendszer megküldi e-mailben.

A PARTNERI EGYÜTTMŰKÖDÉS keretében érkező táborozók pénzügyeit, nevezetesen a tábordíj kifizetését a koordinátoruk (HR, vállalatvezetés, csoportvezető stb.) intézi a PARTNERKÓD szerint. Zsebpénzt vagy esetenként buszköltséget azonban önállóan kell fizetniük.

RÉSZLETFIZETÉS

A fizetés nélküli regisztráció a jelentkezés időpontjától számított 30 napra várólistára kerül: a jelentkezés érvényes, bár a 31. naptól (nem inaktiválódik, viszont) inaktiválható.

Aki több hétre jelentkezett, annak a jelentkezési lapján a PÉNZÜGYEK és a BEFIZETÉSRE VÁRÓ ÖSSZEG résznél minden turnus és tétel saját rubrikát kap.

A fizetésre a tételek számától függően akár 1–2–3–4 X 30 nap is rendelkezésre állhat, amennyiben a jelentkezés dátuma 30–120 nappal 2024. június 15. előtti. A számokat és a határidőket a BEFIZETÉSRE VÁRÓ ÖSSZEG táblázat mutatja.

2024. június 15., 00:00-tól NINCS részletfizetés.

FIZETÉSI MÓDOK

(1) Bankkártyás fizetés a kitöltött jelentkezési lapon (táborozás, busz, büfé).
(2) SZÉP-fizetés a kitöltött jelentkezési lapon (táborozás, busz).

A befizetés automatikusan megjelenik a PÉNZÜGYEK rovat táblázatában. A rendszer számlát állít ki a TÁBORDÍJ BEFIZETÉSE rubrikákban a regisztrációs adatokkal. A PDF megjelenik a LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK rovatban.

PARTNERI EGYÜTTMŰKÖDÉS — Akinek a táborozását, illetve a tábordíj kifizetését részben vagy egészben a partneri együttműködés koordinátora (HR, vállalatvezetés, csoportvezető stb.) intézi, annak is kötelező kitölteni a fizetésre vonatkozó rubrikákat a regisztrációnál, ugyanis a buszutazás díját, illetve az ID-kártyával kezelhető büfészámla egyenlegét NEM a cég, hanem a gondviselő fedezi. A rendszernek kellenek az adatok a bizonylatok kiállításához.

EXTRA — Az adatlapon az ALAPDÍJ szerepel. Az adminisztráció a tábordíjat a kitöltött jelentkezési lapon az adatellenőrzés során módosíthatja, alkalmazhat kedvezményeket.

KONKRÉT SZÁMOK A TRANZAKCIÓHOZ

A REGISZTRÁCIÓ UTÁN a rendszer linket küld a kitöltött jelentkezési laphoz az összes megadott e-mail-címre. A PÉNZÜGYEK rubrikában a táborozás ALAPDÍJA (és – ha bejelölték – a fizetendő buszpénz) látható majd. A jelentkezési lapról indított SimplePay-fizetés a BEFIZETÉSRE VÁRÓ ÖSSZEG számait kezeli. A számok tetszés szerint NEM módosíthatóak, csak a kiírt összegek utalhatók.

Manuális kedvezménykezelésre és az összeg korrigálására a PÉNZÜGYEK rubrikában csak az adminisztrációnak van felhatalmazása. Ezt külön kérés és egyeztetés nyomán el is végzi. Példa erre az a PARTNERI EGYÜTTMŰKÖDÉS-variáció, amikor a vállalat fizeti a táborozás egyik felét, a szülő a másikat; a szülő a tábordíj 50%-át bankkártyáról küldi, amihez az adminisztrátor előzetesen átírja a PÉNZÜGYEK számait.

NÉHÁNY SZÓ A TÁBORI ID-KÁRTYÁRÓL

A levonás–átvezetés részt az adminisztráció több változatban koordinálhatja. Alapból minden extra kedvezményt és túlfizetést a tábori ID-kártyán (tábori köznyelven büfészámlán) ír jóvá. Aki tehát X + K összeget folyósít, s közben jár neki K kedvezmény, az azt a tábori ID-kártyán megtalálja. A kártya kizárólag a tábori büfében használható. A büfészámla-tranzakciók követhetők a táborozó adatlapján, a PDF-számlák pedig megjelennek a LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK rovatban.

Minden táborlakó rendelkezik majd (funkciójában egy szokványos bankkártyához hasonlítható) fényképes-vonalkódos ID-kártyával és számlával. Az ID-kártya egyenlege a táborstartig – és a táborozás közben bármikor – a SimplePay rendszerével feltölthető, a számlán tárolt pénz bármikor használható, felvehető, illetve a számla üríthető. Minden tranzakcióról szigorú számadású bizonylat születik.

A táborzárás után, legkésőbb 2024. szeptember 10. után minden ID-kártyát kiürítünk. A számlákon hagyott 1000+ egyenlegeket automatikusan visszautaljuk.

LEMONDÁS VAGY MEGSZAKÍTÁS

(A) Amennyiben a jelentkező bármilyen okból nem tud jönni a táborba, elég, ha erről e-mailes tájékoztatást kapunk. Az aktuális évre vonatkozó adatokat töröljük.

(B) Amennyiben a jelentkező bármilyen okból nem tud jönni a táborba, tehát nem tudja megkezdeni (0–1. nap), illetve megszakítja (2–5. nap) a táborozást, elég, ha erről e-mailes tájékoztatást kapunk. Amennyiben valaki fizetett a táborozásért, visszatérítést folyósítunk. A legkésőbb 2024. június 14., 23:59-ig beérkezett visszalépések nem járnak költséggel. A visszafizetésekről szigorú számadású bizonylat születik, amely letölthető a jelentkezési lapon, illetve a rendszer megküldi e-mailben. Az aktuális évre vonatkozó adatokat töröljük.

(C) Amennyiben a jelentkező bármilyen okból nem tud jönni a táborba, tehát nem tudja megkezdeni (0–1. nap), illetve megszakítja (2–5. nap) a táborozást, elég, ha erről e-mailes tájékoztatást kapunk. Amennyiben egy SZÉCHENYI PIHENŐKÁRTYA-tulajdonos fizetett a táborozásért, visszatérítést folyósítunk. A kártyakibocsájtó jutalékát nem tudjuk visszatéríteni. A legkésőbb 2024. június 14., 23:59-ig beérkezett visszalépések – kártyakibocsájtó jutalékán túl – nem járnak költséggel. A visszafizetésekről szigorú számadású bizonylat születik, amely letölthető a jelentkezési lapon, illetve a rendszer megküldi e-mailben. Az aktuális évre vonatkozó adatokat töröljük.

(D) Amennyiben a jelentkező megkezdte a táborozást, és azt azért kell megszakítania, mert durván megszegte a tábor szabályait, illetve a házirendet, vagy mert jelentős anyagi vagy erkölcsi kárt okozott valamely táborlakónak, a szálláshely-szolgáltatónak vagy a táborszervezőnek, a PEOPLE TEAM a jelentkezéssel összefüggésben kapott összegből semmit nem térít vissza. A táborszervezés a szabályszegés jellegétől, illetőleg a károkozás mértékétől függően kártérítési igénnyel, illetve jogorvoslattal fog élni.

A lemondásra vagy megszakításra az itt található tudnivalók és összegek vonatkoznak, illetve az INFORMÁCIÓK, SZABÁLYZAT, HÁZIREND dokumentumban közöltek érvényesek.

VISSZAFIZETÉS

Ha a táborozó nem tudja megkezdeni, illetve megszakítja a táborozást, visszatérítést folyósítunk. A legkésőbb 2024. június 14., 23:59-ig küldött visszalépés nem jár költséggel, az utána érkező igen. A visszafizetésekről szigorú számadású bizonylat (helyesbítő számla) születik.

BENTLAKÓ
0. nap 90 000 Ft
1. nap 90 000 Ft
2. nap 80 000 Ft
3. nap 70 000 Ft
4. nap 60 000 Ft
5. nap 50 000 Ft
6. nap 0 Ft
7. nap 0 Ft

BEJÁRÓ
0. nap 45 000 Ft
1. nap 45 000 Ft
2. nap 40 000 Ft
3. nap 30 000 Ft
4. nap 20 000 Ft
5. nap 10 000 Ft
6. nap 0 Ft
7. nap 0 Ft

A VÁLTOZTATÁS JOGA

A tábordíj megváltoztatásának, valamint a szervezéshez kapcsolódó akciók időszakos kiírásának, illetve megújításának jogát egész évben fenntartjuk.