fbpx

ANGOLTÁBOR

Választható turnus: 1. | 2. | 3.
Opció: ottalvós | bejárós
Ajánlott korosztály: 7–17

A PEOPLE TEAM 1991 óta szervez angoltáborokat 7–17 éveseknek. Az idegen nyelv már az elsőben is veletek volt, és van, ami azóta sem változott: az angolosok tudását az érkezés napján szóban és írásban is felmérjük; így kerülünk közösen képbe: ti, az angol nyelv és az oktatók.

Rugalmas, egyéni és csoportigényeket is befogadó képzéssel és témákkal készülünk: az intenzív, beszédközpontú három foglalkozás hat-nyolc fős csoportokban zajlik – egy, kettő vagy akár három héten keresztül, 9-től fél 2-ig mindennap. Ha érdekesek a témák, élmény a tanulás: rengeteget cseveghettek – természetesen angolul. Ráéreztek majd ti is: sokan mesélik, hogy többet kaptak a PT-tábortól, mint egész évben a sulitól.

Ez nem iskola: fiatal, magyarul nem tudó tanáraink szigorú megkötések nélkül, a csoporttagok korához, felkészültségéhez és a táborozók javaslataihoz igazodva alakíthatják a projekteket. A nyelvhez a mentoroktól is kaptok segítséget. Ők magyarok, feladatuk a koordinálás. Ők a segédkerekek a gyerek–tanár tandembicajon. Minden nyelvészünket rövid szöveges értékeléssel, dicsérő oklevéllel, egy kis ünnepség keretében jutalmazzuk.

Jelentkezhettek IDE KATTINTVA IS február 15-étől a három turnus bármelyikére!

(1) július 21–27.
(2) július 28. – augusztus 3.
(3) augusztus 4–10.

A gamertábortól kezdve a pénzügyi táboron át a tudóstáborig mindenki megtalálja a kedvére való szekciót. Különösen népszerű az új generációs informatikatábor, a programozás és kódolás, a robotikatábor, a dróntábor vagy – a nem mindennapi – 3D konstruktőrök tábora. Az örökmozgók jelentkezhetnek sportra vagy a tánctáborba, a gasztromániásak pedig választhatják a főzős tábort. A kreatívabbak szavazhatnak a művészetekre, a fotóstáborra vagy a filmestáborra, a színészetre vagy az írótáborra, esetleg a játéktáborra, de ott van még a kézművestábor is.

Ez nem csak angoltábor! Délutánonként választható programokon vesztek részt a PT-derbitől a híres Koboldok városán át a természetbarát vagy tudományos workshopokig. Más táborszekciók foglalkozásaiba is belenézhettek. Az itt köttetett barátságokról pedig még szót sem ejtettünk.
A táborcsapatok este játékokon, pazar vetélkedőkön és koncerteken bulizhatnak.

A PEOPLE TEAM a táborok tábora, mondják. Olyan, mint egy vasárnaptól szombatig tartó, hétnapos nyári fesztivál gyerekeknek.
És ezt nem akárki állítja: a táborozók és a szüleik, akik közül sokan gyerekként maguk is a PT-ben táboroztak!

A több mint három évtizede működő nyelvi tábor 2022-ben fogadja a 25 000. táborlakót. A tábor értetek van: öt-hat táborozóra jut egy táboroztató; a kétágyas, zuhanyzós szobák, a saját szekrények és a kényelem, illetve a napi háromszori étkezés vagy a korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztás a tábori büfében alapvetés. Figyelünk az allergiásokra és az ételérzékenyekre. Három tábori orvos vigyáz az egészségünkre.

PEOPLE TEAM: nyári élménytáborok júliusban és augusztusban Kecskeméten – testvéreknek, barátoknak, csoportoknak jelentős kedvezménnyel. A környéken lakók a bejárós lehetőséget is választhatják.

1 helyszín, 100 alternatíva!

TÁBOROZZUNK EGYÜTT!