fbpx

SZÍNHÁZI TÁBOR

Választható turnus: EGYBEN a 2. + és a 3. turnus!
Turnusonként JELENTŐS kedvezménnyel.
Opció: ottalvós
Ajánlott korosztály: 13–17

A PEOPLE TEAM színészei: akiknek a próba szórakozás, és ha nem dolgoznak, akkor is együtt vannak. Mindig lelkesek, néha egy kicsit fáradtak, de ez nem igazán zavarja őket. A 14 napos színházi tábor csapatának nehéz a dolga: napi 7-8 óra próba, fokozódó stressz – ahogy telnek a napok, egyre kimerültebb a társaság.

Csakhogy ők senkivel nem cserélnének semmi pénzért. A történet, a produkció folyamatosan változik és átalakul. A semmiből teremtenek világokat – 2 hét leforgása alatt kell egy kész előadást megalkotniuk. Ha helyenként improvizálnak is, profin művelik: a nézőnek csak akkor tűnik fel, ha többször is látja őket.

Ha bezárunk egy nyolcéves gyereket egy szobába játékokkal, három óráig ki sem akar jönni. Ha ugyanezt egy átlagos felnőttel tesszük, tíz perc után már szabadulna. A PT színháza nem azt kéri, hogy ne nőjünk fel, csupán annyit, hogy ne felejtsünk el játszani.

Állítok valamit… Elfogadod? Nem? Mutassuk meg egymásnak a következő lépést! Színházat csinálunk belőled, belőlünk – és akármiből. Ha elsőre nem megy, újrakezdjük, mert az egyetlen igazi kudarc, ha többé nem próbálkozol.

Hatni akarunk!

Megismerkedünk, kiderítjük, miben hasonlítunk és miben különbözünk. Így találjuk majd meg a titkos rezgést, ami csak bennünk közös. Elkezdünk hinni benne, hogy létrehozhatunk valami elképesztőt. És ha hiszünk valamiben, az már tulajdonképpen létre is jött. Mi hiszünk benne.

Most ti jöttök!

INTERJÚ A SZÍNÉSZTANÁROKKAL

Jelentkezni IDE KATTINTVA IS lehet.

(1) július 21–27.
(2) július 28. – augusztus 3.
(3) augusztus 4–10.

Az angoltábortól vagy a gamertábortól kezdve a pénzügyi táboron át a tudóstáborig mindenki megtalálja a kedvére való szekciót. Különösen népszerű az új generációs informatikatábor, a programozás és kódolás, a robotikatábor, a dróntábor vagy – a nem mindennapi – 3D konstruktőrök tábora. Az örökmozgók jelentkezhetnek sportra vagy a tánctáborba, a gasztromániásak pedig választhatják a főzős tábort. A kreatívabbak szavazhatnak a művészetekre, a fotóstáborra, a filmestáborra vagy az írótáborra, esetleg a játéktáborra, de ott van még a kézművestábor is.

Ez nem szokványos tábor, inkább hétnapos NYÁRI FESZTIVÁL – vasárnaptól szombatig, a 12–17 éves színészeknek 2 teljes hét.

A tábor értetek van: öt-hat táborozóra jut egy táboroztató; a kétágyas, komfortos, zuhanyzós szobák, a saját szekrények és a kényelem, illetve a napi háromszori étkezés és a korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztás a tábori büfében alapvetés. Figyelünk az allergiásokra és az ételérzékenyekre. Három tábori orvos vigyáz az egészségünkre.

PEOPLE TEAM: nyári élménytáborok júliusban és augusztusban Kecskeméten – testvéreknek, barátoknak, csoportoknak és a színházi táborozóknak jelentős kedvezménnyel.

TÁBOROZZUNK EGYÜTT!