fbpx

FILMESTÁBOR

Választható turnus: 1. | 2. | 3.
Opció: ottalvós | bejárós
Ajánlott korosztály: 10–17

Tizenéves filmkészítőket vár a PEOPLE TEAM nyári filmestábora! Próbáljátok ki magatokat forgatókönyvíróként, operatőrként, vágóként, színészként vagy rendezőként! A nyitottság és a kreativitás alap, előképzettség viszont nem szükséges.

Az eszközöket és az ötletgazdag hátteret a filmestábor biztosítja: profi kamerákat, világítást, vágószoftvert és egy remek csapatot – mindezt egyetlen céllal: alkotni és felejthetetlen élményekkel gazdagodni.

Születhet kisfilm, tábori híradó, de akár youtuber vagy vlogger is válhat belőletek. Készen álltok? Mi felkészültünk! Oktatóink – filmes, médiás szakemberek – támogatnak benneteket a filmkészítés fortélyainak elsajátításában a képrögzítéstől a vágáson át az utómunkáig.

Filmkészítőkként mindannyian több különböző szakmai területet is érinthettek, hogy aztán összeszokott, büszke stábként debütáljatok egy különleges produkcióval a táborzáró filmvetítésen.

Jelentkezni IDE KATTINTVA IS lehet, a három turnus bármelyikére – júliusra vagy augusztusra:
(1) július 21–27.
(2) július 28. – augusztus 3.
(3) augusztus 4–10.

Az angoltábortól vagy a gamertábortól kezdve a pénzügyi táboron át a tudóstáborig mindenki megtalálja a kedvére való szekciót. Különösen népszerű az új generációs informatikatábor, a programozás és kódolás, a robotikatábor, a dróntábor vagy – a nem mindennapi – 3D konstruktőrök tábora. Az örökmozgók jelentkezhetnek sportra vagy a tánctáborba, a gasztromániásak pedig választhatják a főzős tábort. A kreatívabbak szavazhatnak a művészetekre, a fotóstáborra, a színészetre vagy az írótáborra, esetleg a játéktáborra, de ott van még a kézművestábor is.

Ez nem csak filmestábor! Délutánonként választható programokon vesztek részt a PT-derbitől a híres Koboldok városán át a természetbarát vagy tudományos workshopokig. Más táborszekciók foglalkozásaiba is belenézhettek. Az itt köttetett barátságokról pedig még szót sem ejtettünk.
A táborcsapatok este játékokon, pazar vetélkedőkön és koncerteken bulizhatnak.

A PEOPLE TEAM a táborok tábora, mondják. Olyan, mint egy vasárnaptól szombatig tartó, hétnapos nyári fesztivál gyerekeknek.
És ezt nem akárki állítja: a táborozók és a szüleik, akik közül sokan gyerekként maguk is a PT-ben táboroztak!

A több mint három évtizede működő nyelvi tábor 2022-ben fogadja a 25 000. táborlakót. A tábor értetek van: öt-hat táborozóra jut egy táboroztató; a kétágyas, zuhanyzós szobák, a saját szekrények és a kényelem, illetve a napi háromszori étkezés vagy a korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztás a tábori büfében alapvetés. Figyelünk az allergiásokra és az ételérzékenyekre. Három tábori orvos vigyáz az egészségünkre.

PEOPLE TEAM: nyári élménytáborok júliusban és augusztusban Kecskeméten – testvéreknek, barátoknak, csoportoknak jelentős kedvezménnyel. A környéken lakók a bejárós lehetőséget is választhatják.

1 helyszín, 100 alternatíva!

TÁBOROZZUNK EGYÜTT!