fbpx

KUKTATÁBOR

Választható turnus: 1. | 2. | 3.
Opció: ottalvós | bejárós
Ajánlott korosztály: 7–17

Pompás falatok, kreatív receptek és motiváció: ez a PEOPLE TEAM bentlakásos vagy bejárós főzőtábora.

Elkészíthettek hagyományos harapnivalókat, mint a lecsó, különlegességeket, mint a zserbógolyó vagy a szusi. Sőt, vegán kuriózumokkal is meglepünk benneteket. Piacot és éttermet látogatunk, illat- és íztesztek segítségével ismerkedhettek meg a fűszerekkel, valamint a konyhai eszközök használatával.

Főzni bárki tud! Mutassuk meg! A tábor hetedik napjára már képesek lesztek elkészíteni a saját és a majdani vendégeitek imádott fogásait. Vár a díszebéd lakomával, barátokkal, mulatsággal!

Jelentkezni IDE KATTINTVA IS lehet, a három turnus bármelyikére – júliusra vagy augusztusra.

(1) július 21–27.
(2) július 28. – augusztus 3.
(3) augusztus 4–10.

Az angoltábortól vagy a gamertábortól kezdve a pénzügyi táboron át a tudóstáborig mindenki megtalálja a kedvére való szekciót. Különösen népszerű az új generációs informatikatábor, a programozás és kódolás, a robotikatábor, a dróntábor vagy – a nem mindennapi – 3D konstruktőrök tábora. Az örökmozgók jelentkezhetnek sportra vagy a tánctáborba. A kreatívabbak szavazhatnak a művészetekre, a fotóstáborra, a filmestáborra, a színészetre vagy az írótáborra, esetleg a játéktáborra, de ott van még a kézművestábor is.

Ez nem csak kuktatábor! Délutánonként választható programokon vesztek részt a PT-derbitől a híres Koboldok városán át a természetbarát vagy tudományos workshopokig. Más táborszekciók foglalkozásaiba is belenézhettek. Az itt köttetett barátságokról pedig még szót sem ejtettünk. A táborcsapatok este játékokon, pazar vetélkedőkön és koncerteken bulizhatnak.

A PEOPLE TEAM a táborok tábora, mondják. Olyan, mint egy vasárnaptól szombatig tartó, hétnapos nyári fesztivál gyerekeknek.
És ezt nem akárki állítja: a táborozók és a szüleik, akik közül sokan gyerekként maguk is a PT-ben táboroztak!

A több mint három évtizede működő nyelvi tábor 2022-ben fogadja a 25 000. táborlakót. A tábor értetek van: öt-hat táborozóra jut egy táboroztató; a kétágyas, zuhanyzós szobák, a saját szekrények és a kényelem, illetve a napi háromszori étkezés vagy a korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztás a tábori büfében alapvetés. Figyelünk az allergiásokra és az ételérzékenyekre. Három tábori orvos vigyáz az egészségünkre.

PEOPLE TEAM: nyári élménytáborok júliusban és augusztusban Kecskeméten – testvéreknek, barátoknak, csoportoknak jelentős kedvezménnyel. A környéken lakók a bejárós lehetőséget is választhatják.

1 helyszín, 100 alternatíva!

TÁBOROZZUNK EGYÜTT!