fbpx

TÁNCTÁBOR

Választható turnus: 1. | 2. | 3.
Opció: ottalvós | bejárós
Ajánlott korosztály: 7–17

Alapvetés, hogy „a mozgás mindenkié, és persze mindenki mozog”, bár nálunk ez nem csupán a táncosokra igaz.
A PEOPLE TEAM 7–17 éveseknek szóló, bentlakásos vagy bejárós tánctáborában a hiphop, a show-tánc, a jazztánc, az akrobatika és a gimnasztika a legfőbb építőelemek.

De ne érjen senkit meglepetés, ha a társastánc, a salsa, a zumba vagy a hastánc is szerepet kap a produkciókban. Ez a tábor maga a mozgás öröme – tetterős, atletikus és esztétikus időtöltés lazítós csapatjátékokkal. Az egyéni és a közösségi akciók kihívásaival, a kivételes koreográfiákkal minden egyes nap valami különlegességről is szól.

Táncosaink legfontosabb megmérettetése a turnusok végén bemutatott koreográfia, amellyel kicsik és nagyok egy héten keresztül készülnek. Irány a nyár, amelyet a számtalan szórakoztató program és buli tesz még színesebbé!

Jelentkezni IDE KATTINTVA IS lehet, a három turnus bármelyikére – júliusra vagy augusztusra:
(1) július 21–27.
(2) július 28. – augusztus 3.
(3) augusztus 4–10.

Az angoltábortól vagy a gamertábortól kezdve a pénzügyi táboron át a tudóstáborig mindenki megtalálja a kedvére való szekciót. Különösen népszerű az új generációs informatikatábor, a programozás és kódolás, a robotikatábor, a dróntábor vagy – a nem mindennapi – 3D konstruktőrök tábora. Az örökmozgók jelentkezhetnek még sportra, a gasztromániásak pedig választhatják a főzős tábort. A kreatívabbak szavazhatnak a művészetekre, a fotóstáborra, a filmestáborra, a színészetre vagy az írótáborra, esetleg a játéktáborra, de ott van még a kézművestábor is.

Ez nem csak tánctábor! A táborlakók délutánonként választható programokon vesznek részt a workshopoktól kezdve az állatbemutatókon és a strandoláson át az izgalmas versenyekig. A legtutibb, hogy a többi táborszekció foglalkozásaiba is bepillanthattok – nem is szólva az itt kötött barátságokról.

A tábori csapatok este össztábori játékokon, fergeteges vetélkedőkön és koncerteken bulizhatnak. Ez nem szokványos tábor, inkább hétnapos NYÁRI FESZTIVÁL GYEREKEKNEK – vasárnaptól szombatig.
A tábor értetek van: öt-hat táborozó gyerekre jut egy táboroztató; a kétágyas, komfortos, zuhanyzós szobák, a saját szekrények és a kényelem, illetve a napi háromszori étkezés és a korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztás a tábori büfében alapvetés.

Figyelünk az allergiásokra és az ételérzékenyekre.
Három tábori orvos vigyáz az egészségünkre. PEOPLE TEAM: nyári élménytáborok júliusban és augusztusban Kecskeméten – testvéreknek, barátoknak, csoportoknak kiemelt kedvezménnyel.
Hogy legyen egy jó nyarad!

TÁBOROZZUNK EGYÜTT!