fbpx

KÉZMŰVESTÁBOR

Választható turnus: 1. | 2. | 3.
Opció: ottalvós | bejárós
Ajánlott korosztály: 7–17

A PEOPLE TEAM kézműves nyári táborai több mint 30 éve várják a kreatív, ügyes kezű gyerekeket.

Az olyan fantáziát megmozgató kétkezi tevékenységek közben, mint a rajzolás, festés, szobrászkodás, a 7–17 év közötti táborozóink felszabadultan alkotnak önmaguk és a tábori közösség örömére.

A kreativitás a variábilis eszköz- és anyaghasználat segítségével bővíthető. Egy kézművestábort, illetve alkotói folyamatot a változatos programok és az alternatívák tesznek még sikeresebbé. A siker pedig élményt, örömöt, vagyis nyitottságot, újabb célokat és fejlődést generál.

Nem az ingerszegény elmélet, hanem mindig a sokrétű gyakorlati tevékenység kapja a főszerepet. A kézművestábor résztvevői meglesik például a táborba vendégségbe érkező sólymokat, kígyókat és kutyákat – így nyernek inspirációt egy következő műalkotáshoz.

Mindenki művésznek születik, ám az élményein és a környezetén is múlik, az marad-e.

Teret kapnak a hasznos, egyszerű és könnyen kivitelezhető elfoglaltságok is: a pólófestés, a gyöngyfűzés, az agyagszobrászat vagy az origami; az üveg- vagy kőfestés, a szövetmintázás, a díszgyertyaöntés, az üdvözlőlapkészítés, a nyomdászat vagy a háromdimenziós hatást keltő fonalhímzés. És akkor a kollázst, a szenet, az akvarellt és a pasztellt még nem is említettük.

Azzal foglalkozzunk, amit legjobban szeretünk: egy rajongó akár animéket is létrehozhat nem megszokott technikákkal.

A környezettudatosság és a fenntartható fogyasztás ugyancsak terítékre kerül: táborozóink nem egy műremeket varázsolnak kidobásra ítélt tárgyakból is.

Az eszközöket és az anyagokat mi biztosítjuk, a lelkesedést ti hozzátok.

A tábor végén kiállítást rendezünk; az alkotásokat természetesen hazavihetitek.

Ez nemcsak tábor, hanem egyben egy másik dimenzió is. A szuper társaságról és a millió élményről nem is szólva. Jelentkezni IDE KATTINTVA IS lehet, a három turnus bármelyikére – júliusra vagy augusztusra:
(1) július 21–27.
(2) július 28. – augusztus 3.
(3) augusztus 4–10.

Az angoltábortól vagy a gamertábortól kezdve a pénzügyi táboron át a tudóstáborig mindenki megtalálja a kedvére való szekciót. Különösen népszerű az új generációs informatikatábor, a programozás és kódolás, a robotikatábor, a dróntábor vagy – a nem mindennapi – 3D konstruktőrök tábora. Az örökmozgók jelentkezhetnek sportra vagy a tánctáborba, a gasztromániásak pedig választhatják a főzős tábort. A kreatívabbak szavazhatnak a művészetekre, a fotóstáborra vagy a filmestáborra, a színészetre vagy az írótáborra, de ott van még a játéktábor is.

De szerencsére ez nem csak kézművestábor! A táborlakók ugyanis délutánonként választható programokon vesznek részt a workshopoktól kezdve a bemutatókon és a strandoláson át az izgalmas versenyekig.

A legtutibb, hogy a többi táborszekció foglalkozásaiba is bepillanthattok – nem is szólva az itt köttetett barátságokról.

A tábori csapatok este össztábori játékokon, fergeteges vetélkedőkön és koncerteken bulizhatnak. Ez nem szokványos tábor, inkább hétnapos NYÁRI GYEREKFESZTIVÁL – vasárnaptól szombatig.

A tábor értetek van: öt-hat táborozó gyerekre jut egy táboroztató; a kétágyas, komfortos, zuhanyzós szobák, a saját szekrények és a kényelem, illetve a napi háromszori étkezés és a korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztás a tábori büfében alapvetés.

Figyelünk az allergiásokra és az ételérzékenyekre.

Három tábori orvos vigyáz az egészségünkre.

PEOPLE TEAM: nyári élménytáborok júliusban és augusztusban Kecskeméten – testvéreknek, barátoknak, csoportoknak jelentős kedvezménnyel.

Ecsetre, agyagra fel!

TÁBOROZZUNK EGYÜTT!