fbpx

Brókerek és tőzsdecápák tábora

Választható turnus: 1. | 2. | 3.
Opció: ottalvós | bejárós
Ajánlott korosztály: 13–17

A PEOPLE TEAM-mel és a Magyar Nemzeti Bank támogatásával.

Beosztanád a kiadásaidat, de gőzöd sincs, hogyan fogj hozzá? Többet költesz, mint szabadna? Vagy lépten-nyomon azt hallod másoktól, hogy „még sokra viszed”? Bárhogy is, ezzel a gazdasági és pénzügyi nyári táborral nem fogsz mellé.

Ha elmúltál már 13 éves, és közelebb kerülnél izgalmas, a fenntartható fejlődésre is fókuszáló startupokhoz, kreatív és tapasztalt pénzmágusokhoz, mehet a menet! Ismerkedj meg a család, majd az ország költségvetésével, vesézz ki monetáris szituációkat, fedezz fel fineszes vállalkozásokat!

Közösen felderítjük a világválságok okait, az értékpapír-kereskedés csínját-bínját és az igazán tuti cégindítás hozzávalóit. A pénzügyi tudatosságot célozzuk: használd és hasznosítsd!

Nem marad ki a munkaügy sem: gazdasági szakemberek és egyetemisták prezentálják élvezhető és gyakorlati példákkal, mi fán terem az adó, a hitel és a befektetés.

Górcső alá kerülnek a pénzügyi fogalmak, illetve lehetőségek is: a kétszintű bankrendszer, az árfolyamok, a betéti és hitelkártya, a tőzsdék és a pénzalapok működése, illetőleg az öngondoskodás, az előtakarékosság és a tanulmányok finanszírozása.

Nem válik belőled egy hét alatt Gordon Gekko, ám majd albérletkereséskor, hitelkalkulációnál vagy munkahelyváltásnál biztosan profitálsz a táborban tanultakból.

Jelentkezni IDE KATTINTVA IS lehet, a három turnus bármelyikére – júliusra vagy augusztusra:
(1) július 21–27.
(2) július 28. – augusztus 3.
(3) augusztus 4–10.

Az angoltábortól vagy a gamertábortól kezdve a tudóstáborig mindenki megtalálja a kedvére való szekciót. Különösen népszerű az új generációs informatikatábor, a programozás és kódolás, a robotikatábor, a dróntábor vagy – a nem mindennapi – 3D konstruktőrök tábora. Az örökmozgók jelentkezhetnek sportra vagy a tánctáborba, a gasztromániásak pedig választhatják a főzős tábort. A kreatívabbak szavazhatnak a művészetekre, a fotóstáborra vagy a filmestáborra, a színészetre vagy az írótáborra, esetleg a játéktáborra, de ott van még a kézművestábor is.

Persze ez a tábor nem kizárólag pénzgazdálkodás és bankjegymustra! A táborlakók délutánonként választható programokon vesznek részt a legkülönfélébb workshopoktól a bemutatókon és a strandoláson át az izgalmas versenyekig.

A legtutibb, hogy a többi táborszekció foglalkozásaiba is bepillanthattok – nem is szólva az itt köttetett barátságokról.

A tábori csapatok este össztábori játékokon, fergeteges vetélkedőkön és koncerteken bulizhatnak. Ez nem szokványos tábor, inkább hétnapos NYÁRI GYEREKFESZTIVÁL – vasárnaptól szombatig.

A tábor értetek van: öt-hat táborozóra jut egy táboroztató; a kétágyas, komfortos, zuhanyzós szobák, a saját szekrények és a kényelem, illetve a napi háromszori étkezés és a korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztás a tábori büfében alapvetés.

Figyelünk az allergiásokra és az ételérzékenyekre.

Három tábori orvos vigyáz az egészségünkre.

PEOPLE TEAM: nyári élménytáborok júliusban és augusztusban Kecskeméten – testvéreknek, barátoknak, csoportoknak jelentős kedvezménnyel.

Legyen jó és hasznos nyarad! Tartsd észben: a siker nem csak a széljáráson múlik!

TÁBOROZZUNK EGYÜTT!