fbpx
Dróntábor
× Ez az oldal régebbi infókat tartalmaz. Az általános tudnivalókért menj a FŐOLDALRA, a TÁBOROK vagy a TUDNIVALÓK oldalra.
Választható turnus: 1. | 2. | 3.
Ajánlott korosztály: 10+
REPÜLÜÜÜÜÜNK!!

A repülés szabadsága és izgalmai várnak! Az első önálló felszállás után az ügyesebbek már szaltózhatnak is drónjukkal. Fel, le, jobbra, balra, előre, hátra, körbe. Egy drón mindenhogy is tud. Teljesen új perspektívát kínál: másként látod tőle a világot. Különleges a madártávlat, de ne hidd, hogy ez minden! Segítünk felfedezni, hogy mit és hányféle módon láthatsz még. Technikák és taktikák, hogy úgy ismerkedhess a világoddal, ahogyan még soha.

Térlátás, tervezés, kivitelezés, szaltók

A drónok az alkotás eszközei. Szédítő képek és videók készülhetnek velük. De mi lenne, ha a drón okos lenne? Programozz drónt, hogy önállóan is arra menjen, amerre szeretnéd, és ott szaltózzon, landoljon, majd szálljon fel újra, ahol te akarod. Tervezd meg, programozd le, próbáld ki! Vajon sikerül elsőre kitalálnod a háromdimenziós labirintusból? Akadálypályán végigkísérheted őket, később pedig drónjaidat megkoreografálhatod a mozgásukat.

Segítség! Drónok a teremben!

Igen, a drón kinti-benti móka. A propellervédőkkel a drónok bent is a legjobb barátaid, és korántsem irányíthatatlanok. Szelfiznél, csak nem elég hosszú a karod a tökéletes képhez? Szálljon messzebb a kamerád! Kipróbálnád magad egy légi járművel szemben? Fuss versenyt a drónnal! Más ötlet? Szólj, és megtervezzük, megvalósítjuk együtt!

Drónépítők és -pilóták tábora | VIDEÓ

Nyári élménytáborok | 30< téma