Ez nem iskola, de még csak nem is szokványos tábor. Itt mindenki a barátod és partnered. A táboroztatók közül rengetegen táborozók voltak korábban. Pontosan tudják, hogyan tölthetünk el együtt akár három hetet is úgy, hogy mindannyian jól érezzük magunkat.

Sokat elárul, hogy az egy turnusra érkező 400 gyerek egyharmada már az első nap után azon töri a fejét, hogyan beszélhetné meg a szüleivel, hogy a következő hétre is maradhasson.

Egymásért, érted, mindannyiunkért vagyunk.

Kíváncsiak vagyunk rád, és hiszünk abban, hogy te is ránk. A szabadság a legfontosabb: mindent lehet – addig, amíg nem veszélyezteted önmagad vagy más testi-lelki épségét, illetve senkit nem korlátozol a szabadságában. Beszélgessünk, tapasztaljunk, alkossunk, érezzük jól magunkat!

Hozzunk létre együtt új dolgokat!

Ismerjük a rendet és a fegyelmet, de inkább az alkalmazkodásra, a közösségre és a csapatszellemre szavazunk. Szerintünk majdnem minden lehetséges. Kérdezz, és meglátjuk, működik-e, vagy segítünk kipróbálni!

Ha tetszik a tábor, gyere újra; ha kinőtted, változz mókussá!

Turnusonként 70-80 táboroztató lesi a kívánságaidat.

S hogy kik ezek a lelkes fiatalok?

Kismókusoknak hívjuk azokat, akik az első nyarukat töltik nálunk segítőként. A mókusok már kipróbált táboroztatók. A tanárok nyelvet, informatikát, filmezést, művészeteket és tudományokat tanítanak, sportfoglalkozásokat és főzőiskolát vezetnek, robotokat vagy drónokat építenek. A táborvezetők irányítanak és kigondolják a programokat, a meghívott vendégek pedig színesítik azokat.

Tanulni érdemes. Egymástól pedig érdekes is.

Együtt alkotunk páratlan csapatot.

+36 (1) 275 7576 | (20) 933 5495 | (20) 771 7031 | (20) 285 8377
info@peopleteam.hu
Iroda: H–1028 Budapest, Tárkony u. 76.
Tábor: H–6000 Kecskemét, Homokszem u. 3–5.