fbpx
NYÁRI TÁBOR | Együtt
× Ez az oldal régebbi infókat tartalmaz. Az általános tudnivalókért menj a FŐOLDALRA, a TÁBOROK vagy a TUDNIVALÓK oldalra.

Ez nem iskola, de még csak nem is olyan tábor. Itt mindenki a barátod és a partnered. A táboroztatók rengetegen táborozókként kezdték: tudják, hogyan tölthetünk el együtt akár három hetet is nagyszerű hangulatban.

Sokat elárul, hogy az egy turnusra érkező 400 gyerek egyharmada már az első nap után azon töri a fejét, hogyan maradhatna a következő hétre is.

Egymásért, érted, mindannyiunkért vagyunk. Hozzunk létre együtt új dolgokat!

Kíváncsiak vagyunk rád, és hiszünk abban, hogy te is ránk. A szabadság a legfontosabb: mindent lehet – addig, amíg nem veszélyezteted önmagad vagy más testi-lelki épségét, illetve senkit nem korlátozol a szabadságában. Beszélgessünk, tapasztaljunk, alkossunk, érezzük jól magunkat!

Ismerjük a rendet és a fegyelmet, de inkább az alkalmazkodásra, a közösségre és a csapatszellemre szavazunk. Szerintünk majdnem minden lehetséges. Kérdezz, és meglátjuk, működik-e, vagy segítünk kipróbálni!

Ha tetszik, gyere jövőre is; ha kinőtted, változz táboroztatóvá!

S hogy ki ez a 70-80 lelkes fiatal turnusonként? Kismókusoknak hívjuk azokat, akik az első nyarukat töltik nálunk segítőként. A mókusok kipróbált táboroztatók. A tanárok a témafoglalkozásokat vezetik. A táborvezetők koordinálják és kigondolják a programokat, a meghívott vendégek pedig színesítik azokat.

Tanulni érdemes. Egymástól pedig érdekes is.

Csak együtt alkotunk páratlan csapatot.