fbpx
Ezért | Célunk
× Ez az oldal régebbi infókat tartalmaz. Az általános tudnivalókért menj a FŐOLDALRA, a TÁBOROK vagy a TUDNIVALÓK oldalra.

Szeretnénk, ha mindenki jól érezné magát, és közben okosodna is. Folyamatosan újragondoljuk a miérteket és a hogyanokat, és örülünk, ha sikerül újítanunk. Nem professzorokat rakunk össze nyaranta, sőt, okítani vagy nevelni sem akarunk. De szívesen megmutatjuk, hogyan működik egy rossz suli ellentettje.

Tudásvágy

A tanulás jó. Minél többet tudsz, annál többet kérdezhetsz.

Nos, igen, a PT-ben a beszédcentrikus, kiscsoportos foglalkozásokon tényleg angolul beszélgetnek. Igen, a gyerekek is. A tanárok nem is tudnak magyarul. Az informatikusok tényleg programoznak, a filmesek tényleg önállóan szerveznek forgatásokat, az irodalmárokhoz pedig tényleg naponta érkezik egy-egy író vagy költő. A fotósaink sem feladatokat teljesítenek – inkább kísérleteznek, alkotnak és új ablakokat nyitnak a világra.

És ez csupán néhány a választható témák közül.

Hiszünk a függetlenségben, a különböző látásmódok megismerésében, a próbákban és a fáradhatatlanságban, ám nagyra tartjuk a hagyományokat is. Mindenekelőtt ezt, a változatosságért való lelkesedést szeretnénk megosztani a táborozókkal.

  • Önállóság
  • Kísérletezés
  • Sokszínűség

Fontos, hogy a különböző nemzetiségű táborozók se csak hallomásból ismerjék egymás kultúráját. A PEOPLE TEAM-táborokba amerikai, francia, ír, lengyel, magyar, olasz, osztrák, portugál, román, spanyol, szerb, szlovák diákok is rendszeresen megfordulnak.

Befogadás

Nyitottnak lenni a világra – nem is kell hozzá akkora bátorság.
Montázs borítókép a PEOPLE TEAM-táborból