Nagytesók és kistesók, bölcs gyerekek és gyerekes felnőttek – a PT-ben generációk óta tarkabarka a társaság. Vicces és vidám, különböző vagy hasonszőrű, néha pedig egészen visszafogott és meghökkentő fazonok töltik együtt a nyarakat. És ez így jó.

Akik nem így gondolják, azoknak üzenjük: a gyerekek nem a felnőttektől, hanem egymástól tanulják a legfontosabb és leghasznosabb leckéket. Ezt sem tévesztjük szem elől.

Minden életkorban más fontos. Ezt tudjuk és tiszteletben tartjuk.

A PEOPLE TEAM nem nevel. Mi szimplán együtt vagyunk veled és a barátaiddal. A foglalkozásokat, a délutáni és az esti programokat fiatal animátorok szervezik. Nekik sikerült pont annyira gyereknek maradniuk, amennyire a legtöbb felnőttnek erre esélye sem volt.

Mindenki másban jó, és mindenki kitűnik valamiben. Sőt mindenki a legjobb valamiben.

Az egyik ügyesen focizik, a másik angolból penge, és van, aki – bár nem rokona Picassónak – máris jó úton halad a világhír felé, mert olyat álmodik vászonra, mint senki más.

Álmodozni szerintünk is fantasztikus, de mi például hallgatni és időt múlatni is nagyszerűen tudunk. A PT-ben képesek vagyunk napokon át folytatni egy-egy beszélgetést vagy mesét – akár szünet nélkül. Nem kötelező mindig szaladgálni. Ha csak beszélgetnél vagy az élet nagy kérdéseiről elmélkednél, csak szólj, és nem futunk tovább!

A tanulás pedig… Majd meglátod!

Az érdemjegyek, a hülye kérdések vagy számonkérések helyett mi kipróbálni, kitárgyalni, megerősíteni szeretünk dolgokat. Mindegy, hogy angolul vagy más idegen nyelven, matekpéldákkal szöszölve vagy a csillagos égboltot fürkészve, palacsintát sütve vagy 3D-animációt szerkesztgetve.

Gondolkozzunk, vitázzunk szabadon!

+36 (1) 275 7576 | (20) 933 5495 | (20) 771 7031 | (20) 285 8377
info@peopleteam.hu
Iroda: H–1028 Budapest, Tárkony u. 76.
Tábor: H–6000 Kecskemét, Homokszem u. 3–5.