fbpx
Új generációs nyári táborok | Generáció
× Ez az oldal régebbi infókat tartalmaz. Az általános tudnivalókért menj a FŐOLDALRA, a TÁBOROK vagy a TUDNIVALÓK oldalra.

Nagytesók és kistesók, bölcs gyerekek és gyerekes felnőttek – a PT-ben generációk óta tarka a társaság. Vicces és vidám, különböző vagy ugyanolyan, néha pedig visszafogott és meghökkentő fazonok nyaralnak együtt. És ez így jó.

Akik nem így gondolják, azoknak üzenjük: a gyerekek nem a felnőttektől, hanem egymástól veszik a legfontosabb és leghasznosabb leckéket. Ezt sem tévesztjük szem elől.

Mindenki másban jó, és mindenki kitűnik valamiben. Sőt mindenki a legjobb valamiben.

A PEOPLE TEAM nem nevel. Mi szimplán együtt vagyunk veled és a barátaiddal. A foglalkozásokat, a délutáni és az esti programokat fiatal animátorok szervezik. Nekik sikerült pont annyira gyereknek maradniuk, amennyire sok mogorva felnőttnek erre esélye sem volt.

Az egyik ügyesen focizik, a másik angolból penge, és van, aki – bár nem rokona Picassónak – máris jó úton halad a világhír felé, mert olyat kanyarít vászonra, mint senki más.

Álmodozni szerintünk is fantasztikus, de mi hallgatni és időt múlatni is tudunk. A PT-ben képesek vagyunk napokon át folytatni egy-egy beszélgetést vagy mesét – akár szünet nélkül. Nem kötelező mindig szaladgálni. Ha csak diskurálnál vagy az élet nagy kérdéseiről elmélkednél, csak szólj, és nem futunk tovább!

Minden életkorban más fontos. A tanulás pedig… Majd meglátod!

Az érdemjegyek, a hülye kérdések vagy számonkérések helyett mi kipróbálni, kitárgyalni, megerősíteni szeretünk dolgokat. Mindegy, hogy angolul vagy más nyelven, matekpéldákkal szöszölve vagy a csillagos égboltot fürkészve, palacsintát sütve vagy 3D-animációval pepecselve.

Gondolkozzunk, vitázzunk szabadon!