fbpx
× Ez az oldal régebbi infókat tartalmaz. Az általános tudnivalókért menj a FŐOLDALRA, a TÁBOROK vagy a TUDNIVALÓK oldalra.
01

Olvassátok el a szüleiddel a honlap információit! Kérdezzetek!

02

Döntsd el, melyik témá(ka)t és turnus(oka)t választod.

03

Vizsgáljátok meg a kedvezményeket!

04

Töltsétek ki a jelentkezési lapot! Készítsétek elő a tajszámodat, a támogató (aki fizet a táborozásért) adószámát és egy friss arcképet (JPG)! Ha már voltál a PT-ben, a rendszer felismer: ha a nevedet és a születési dátumodat pontosan megadjátok, kevesebb adattal kell bajlódnotok. Ellenőrizzétek! Az adatok változhattak.

05

Ha valami nem stimmel, hibaüzenetet kapsz. Ugorj vissza, és keresd meg a hibát! Ha mindent jól kitöltöttél, üzeneteket kapsz e-mailen a sikeres kitöltésről.

06

Nincs több dolgod. Nemcsak a szerver, hanem mi az irodában is elolvassuk a jellapodat. Keresünk, ha kérdeznénk. Ha minden oké, kézzel is küldünk e-mailt három napon belül. A jelentkezésed érvényes, ám bármikor visszamondhatod. Ha változtatnál az adataidon, írj vagy telefonálj!

07

A támogatód utalhatja támogatást. Ezt mi vezetjük rá a jellapodra, ahogy a táborozás végéig keletkező egyéb infókat is: turnusváltás, beérkezett utalások, a táborozás lemondása, visszafizetések, kérések, szobacsere stb. Így néz majd ki a jelentkezési lapod. Kukkantsatok rá néha! Például a szobaszámod és a büféfogyasztásod is szerepel majd rajta. A táborban történtek otthonról is lekövethetők.

08

Van kérdés? Talán a PT YouTube-csatornáján a válasz.

A táborig jelentkezünk néha, főleg e-mailben. Legkésőbb júniusban először, mielőtt megtartjuk az idei tájékoztatónkat.

Süti, kacsa, király!

40-arckep-2000x1200-3