fbpx
Főzőtábor
× Ez az oldal régebbi infókat tartalmaz. Az általános tudnivalókért menj a FŐOLDALRA, a TÁBOROK vagy a TUDNIVALÓK oldalra.
people-team-taborozas-nagy-foto-251.jpg
Ínycsiklandozó

Finomságok

 

people-team-taborozas-nagy-foto-250.jpg
Zamatos

Specialitások

 

people-team-taborozas-nagy-foto-248.jpg
Furmányos

Ízek

 

Választható turnus: 1. | 2. | 3.
Ajánlott korosztály: 9+

Egy teát bárki képes összebütykölni: kanna, teafű, szűrő, forró víz kell hozzá, és már illatozik is. Nyilván az sem okoz gondot, ha a kistesód megkér, hogy gyárts le neki egy laza szendvicset. És hidd el, a palacsintasütés sem ördöngösség, csak rá kell érezni… az ízére!

Táborozó lángost eszik a PEOPLE TEAM-táborban

Mindenkiben ott rejtőzik a szakács

Főzni te is tudsz. Nem hiszed? Bebizonyítjuk a PT kuktatáborában!

Mindennap több hagyományos étel elkészítésével is megismerkedhetsz, és egyszerű, ám nagyon finom különlegességeket is bemutatunk. Ezek a legalkalmasabbak arra, hogy hazatérve elkápráztasd velük a családodat.

Az egész a rizzsel, a galuskával, a krumplival és a salátákkal kezdődik, majd a húsokkal és a lecsóval folytatódik. A harmadik napon már háromízű, virslis tükörtojás virít majd a reggelizőasztalon, dupla csokis muffin lesz a desszert az ebédhez, vacsorára pedig almás zabkekszet majszolgatnak a rajongóid, mert – igen! – ezeket mind képes leszel te magad előállítani.

Piacot és éttermet is látogatunk majd, valamint különféle nemzetek klasszikus étkeit is elkészítjük – a croque monsieur-től a tiropitakiáig.

Minden turnus végén díszebédet rendezünk, amelyre meghívhatod a barátaidat a tábor más szekcióiból is, és díszoklevéllel jutalmazzuk a lelkesedésedet.

Ugyan „sosem bánjuk meg, amikor túl keveset eszünk”, mondta egy nagy ember, de „csak az tud főzni igazán, aki szeret enni is”, tartják sokan. Itt pedig egész biztosan minden ízleni fog.

KUKTATÁBOR | VIDEÓ

KUKTATÁBOR | VIDEÓ