fbpx
Különleges akció MOLGROUP-gyerekeknek 2023-ban
× Ez az oldal régebbi infókat tartalmaz. Az általános tudnivalókért menj a FŐOLDALRA, a TÁBOROK vagy a TUDNIVALÓK oldalra.

NYÁRI TÁBOR | MOLGROUP-ajánlat | 2023

A PEOPLE TEAM-TÁBOROK

Érdeklődés | Motiváció | Tapasztalat | Társaság

Amikor tábort szervezünk, a gyerekek érdeklődési körére reflektáló, szabad, innovatív alkotóműhelyeket hozunk létre, ahol a játékos, élményalapú tanulás valódi közösségek létrejöttével és szórakozással párosul. Táborunk iskola is – olyan, amilyenre diákként mi magunk is vágynánk. Mi lenne, ha együtt csinálnánk?

1991 ÓTA PEOPLE TEAM-TÁBOROZÁS

Komplex szakprogramjainkkal fejlesztünk képességet és készséget. A témadélelőttök folytatásaként projekteket, eszmecseréket és vitaesteket is szervezünk. A diákok 5–15 fős témafoglalkozáson vesznek részt, míg a többi esemény már minden táborlakónak szól a nap végéig, este tízig. 2023-ban érkezik a 27 000. táborozónk.

TÉMATÁBOROK

A PEOPLE TEAM nyelvi táborként indult. A gyerekek javaslatára később megszerveztük az informatikát, a színészetet, aztán a fotózást, a filmezést, és így tovább. 2023-ban 17 + 2 TÉMÁBÓL lehet választani.

NÁLUNK ÍGY MŰKÖDIK

A gyerekek miatt érkezünk. Ők kíváncsiak ránk, ezért intenzíven jelen vagyunk, megmutatjuk magunkat, és mi is valóban kíváncsiak vagyunk rájuk. A szabadság a legfőbb alapelvünk és a leghangsúlyosabb értékünk. „Ugye te is azt csinálod, ami neked legkedvesebb? Nem véletlen. Én is ahhoz értek leginkább, amit legjobban szeretek. Megmutatom, és csináljuk együtt!”

TURNUS, KOROSZTÁLY, PROGRAM

A tábor neve: PEOPLE TEAM-tábor
3 turnus: 2023. július 23–29., július 30. – augusztus 5., augusztus 6–12.
Korosztály: 7–17 évesek
Választható témák: 17 témaszekció
Délelőttök: a gyerekek a választott TÉMÁVAL foglalkoznak 13:30-ig
Délutánok: választható programok, vendégek, workshopok, szórakozás
Esték: show- és vidámparkszerű, a tábor mintegy 500 lakójának egyszerre szóló események

KÖLTSÉGEK

Jelleg (választható): bentlakásos tématábor
Részvételi díj:
1 hétre 106 000 helyett 88 000 Ft
2 hétre 212 000 Ft helyett 176 000 Ft
3 hétre 318 000 Ft helyett 264 000 Ft
A SZÍNHÁZ + SZÍNÉSZET-hez kötelező a 2. és a 3. turnust IS kiválasztani: összesen 159 000 Ft

ELHELYEZÉS, ELLÁTÁS

Helyszín, cím: NJE Homokbányai Campus, PT-tábor, H–6000 Kecskemét, Homokszem utca 3–5.
Elhelyezés: kétágyas ikerszobák, hűtőszekrény, fürdőszoba; rendezett parkok, zöld környezet.

Étkezés: közös étkezés naponta 3X. Plusz: tízóra és uzsonna; a kedvezményes tábori büfé (a tábor logisztikai központja) is mindig nyitva áll; állandó ingyenes gyümölcs- és zöldségkínálat. Minden táborlakó saját számlát vezet: a gyerekek a névvel, fotóval, kóddal ellátott PT-kártyával vásárolhatnak a büfében.

Sportlehetőségek: műfüves foci, gyeplabda, floorball, fallabda, kosárlabda, strandröplabda versenypályákon, műfüves tenisz, pingpong, konditerem, bowling, trambulinok és kötéllétrák, csúszdapark és strand a városban.

UTAZÁS

Minden turnus első és utolsó napján indítunk PT-buszokat Budapest–Kecskemét, illetve Kecskemét–Budapest útvonalon. A buszok a Fék utcából indulnak a táborhelyszínre, illetve ugyanoda érkeznek a táborozás utolsó napján. Aki a buszutazást választja, annak a kedvezményes részvételi díjon felül 6000–6000 = 12 000 Ft-ot kell fizetnie az oda-vissza útért. A részletek a jelentkezési lap linkjére kattintva olvashatók.

JOGOSULTSÁG IGAZOLÁSA

A jelentkezési lap >>>
GONDVISELŐ, KAPCSOLATTARTÓ ADATAI
PARTNERI EGYÜTTMŰKÖDÉS
[Igen]
TÁBOROZÓ ALAPADATAI
REGISZTRÁLNI KÍVÁNT TÁBOROZÓK SZÁMA (KÖTELEZŐ) >>>
VÁLLALATI VAGY CSOPORTOS SZERVEZÉS (OPCIONÁLIS)
rovatába be kell írni: MOLGROUP + MOLGROUP-belépőkártya száma

TÁBORDÍJ + BUSZDÍJ + BÜFÉPÉNZ BEFIZETÉSE
Mindenkinek ki kell töltenie a FIZETÉSI MÓD összesen 8 rubrikáját ezért: a tábordíjat vagy a tábordíj egy részét, adott esetben a buszutazás díját, illetve az ID-kártyával kezelhető büfészámla költségeit az itt közölt adatokkal fogja fizetni egy természetes vagy jogi személy (gondviselő, szülő stb.) a SimplePay rendszerén keresztül. A regisztráció csak a kért adatokkal együtt érvényes. Az adatok a bizonylatok kiállításához szükségesek.

FIZETÉSI MÓD (KÖTELEZŐ)
[Bankkártyás fizetés, SimplePay]
A regisztráció beérkezik, majd az adminisztráció manuálisan beállítja az összegeket. Onnan a kitöltött jellapon és az itt leírtak utat mutatnak.

Kapcsolattartó:

Palotás Attila
alapító, táborvezető | PEOPLE TEAM Alapítvány
palotas.attila@peopleteam.hu
+36 20 933 5495