A tábor helyszíne 2005 óta Kecskemét (és az ország) egyik legjobb kollégiuma ötszáz férőhellyel, kétágyas, komfortos ikerszobákkal, saját fürdőszobákkal és mellékhelyiségekkel.

A két lakóépületben állandó porta működik. Mi magunk is legalább három ponton folyamatosan „őrszolgálatot” látunk el: ügyelünk a sportpályák körül, a Hangár bejáratánál és a táborhoz vezető út mellett is. (Az őrhelyeken tök jókat lehet beszélgetni.) A Hangár és az előtte található tér az egyik legfőbb közösségi helyszínünk. Itt biztosan sokkal több időt töltesz majd, mint a szobádban.

Ha szívesen laknál együtt valakivel, írd rá a jellapodra!

Apropó, barátok: add tovább a tábor hírét iskolatársaidnak is! Ha sikeresen szervezkedsz, térítésmentesen táborozhatsz.

Kosárlabdapálya, strandröplabdapályák, műfüves focipálya és teniszpályák, trambulinok, függőágyak, valamint óriási parkosított területek várják, hogy bevegyétek őket. Ám a környezet nem minden, ha nincs, ami megmozgat. Ezerrel pörgünk, a PT-ben mindig történik valami!

Nem kötelező semmi, de aligha akad olyan, aki ne találna bármikor kedvére való programot a nap bármely órájában.

Éljen a sokféleség! Előfordulunk fűben napozva, csapatversenyen hajrázva, fán pizzát rágcsálva, gumiasztalon ugrálva, ebédnél repetát kunyerálva vagy a bátorságpróba hőseként helytállva.

Ha nem jut elsőre, no para! Van utánpótlás, csak kérni kell!
És ott van még a tábori büfé is.

Naponta legalább háromszor eszünk együtt. A gyümölcsös asztalok és a szendvicses pultok pedig állandóan rendelkezésre állnak.

A táborlakók vonalkódos kártyát kapnak fotóval. Ez olyan, mint egy bankkártya: illetéktelenek nem használhatják, csakis a kártyatulajdonos. Így vigyázunk együtt értékeinkre, és így töltünk kevesebb időt a sorban állással. Értéktárgyaidat (pénz, óra, gyémántgyűrű, Munkácsy-tabló stb.) leadhatod a táborvezetőknél, illetve bezárhatod a szekrényedbe – ám okosabb, ha nem cipelsz magaddal felesleges cuccot.

 

 

+36 (1) 275 7576 | (20) 933 5495 | (20) 771 7031 | (20) 285 8377
info@peopleteam.hu
Iroda: H–1028 Budapest, Tárkony u. 76.
Tábor: H–6000 Kecskemét, Homokszem u. 3–5.