fbpx
× Ez az oldal régebbi infókat tartalmaz. Az általános tudnivalókért menj a FŐOLDALRA, a TÁBOROK vagy a TUDNIVALÓK oldalra.

A PEOPLE TEAM-gyerektábor helyszíne 2005 óta Kecskemét (és az ország) egyik legjobb kollégiuma ötszáz férőhellyel, kétágyas, komfortos ikerszobákkal, saját fürdőszobákkal és mellékhelyiségekkel.

A két lakóépületben állandó porta működik. A PT három ponton is állandó „őrszolgálatot” lát el: (I) sportpályák (trambulinügyelet), (II) Főtér (kajaügyelet), (III) a táborhoz vezető út mellett (útügyelet). Az őrhelyeken mellesleg tök jókat szoktunk beszélgetni… A Hangár és a Főtér az egyik legfőbb közösségi helyszínünk. Itt biztosan sokkal több időt töltesz majd, mint a szobádban.

Ha szívesen laknál együtt valakivel, írd rá a jellapodra!

Apropó, barátok: add tovább a tábor hírét iskolatársaidnak is! Szervezkedj, és akár térítésmentesen is táborozhatsz.

Kosárlabdapálya, strandröplabdapályák, műfüves focipálya és teniszpályák, trambulinok, függőágyak, valamint óriási parkosított területek várják, hogy bevegyétek őket. Ám a környezet nem minden, ha nincs, ami megmozgat. Ezerrel pörgünk – a PT-ben mindig történik valami!

Nem kötelező semmi, de aligha akad, aki ne találna kedvére való programot a nap bármely órájában.

Éljen a sokféleség! Előfordulunk fűben napozva, csapatversenyen hajrázva, fán pizzát rágcsálva, gumiasztalon ugrálva, ebédnél repetát kunyerálva vagy a bátorságpróba hőseként helytállva.

Nem jut elsőre? Kérj utánpótlást, vagy kiáltsd: ZABI DA KANKA! Így hívjuk a tábori büfét.

Naponta legalább háromszor eszünk együtt. A gyümölcs, saláta, szendvics, pizzatallér és bögrés leves pedig állandóan van.

A táborlakók vonalkódos kártyát kapnak fotóval. Mint egy bankkártya: illetéktelenek nem használhatják, csakis a kártyatulajdonos. Így vigyázunk együtt értékeinkre, és így töltünk kevesebb időt a sorban állással. Értéktárgyaidat (pénz, óra, gyémántgyűrű, Munkácsy-tabló stb.) leadhatod a táborvezetőknél, illetve bezárhatod a szekrényedbe – ám okosabb, ha nem cipelsz magaddal felesleges cuccot.