Májusban még hosszúnak tűnik a két és fél hónap, szeptemberben mégis sokan azon keseregnek, milyen gyorsan elillant a nyári szünet. Eszedbe jutott már, hogy táborozhatnál is? Tervezd meg, hogyan!

Sok múlik a tábor jellegén, a vezetőkön és a táborozókon. A tábori élmények évek múltán is megmaradnak: rengetegen életük legszebb nyarára emlékeznek vissza, ha a kedvenc táborukra gondolnak. Az őseidet vagy a nagytesót is ráállíthatod a feladatra: tájékozódjatok előre a programokról, ismerkedjetek meg a táboroztatókkal.

Élvezetes fejtágítás délelőtt [+/–] bulik és vidám őrület a nap többi részében = HOGY MI VAN? Sokismeretlenes egyenlet, de no para: 1991 óta nálunk a megoldóképlet.

Érdemes spanokat is beszervezned, hogy ne egyedül vágj neki a nagy kékségnek. Közös vakáció a haverokkal? Zéró unalom? Hasznos foglalkozások? Számtalan témából szemezgethetsz. Válaszd a hozzád illőt – ám csak azt, és az élménydömping garantált.

A szabadság vagy a szabadidő kitöltése nekünk ugyanolyan fontos, mint neked. Rugalmasak és nyitottak vagyunk: üresjárat vagy lehetetlen nincs! A délutáni és esti versenyeket hol az egyik, hol a másik csapat nyeri, ám a végén senki nem marad le a jutalmazásról. Az ajándékeső rögtön az első napon elered, amikor átveszed a PT-pólódat.

Digitalizálunk és rögzítünk: turnusonként 3000-4000 felvételt válogatunk össze. A fotók és a filmek segítenek a punnyadós őszi napokon feldobódni, miközben már a következő évi táborozást tervezed.

Közel három évtized alatt több mint 20 000 táborozót ismertünk meg. És még előttünk a következő vakáció.

Találkozzunk idén nyáron!

+36 (1) 275 7576 | (20) 933 5495 | (20) 771 7031 | (20) 285 8377
info@peopleteam.hu
Iroda: H–1028 Budapest, Tárkony u. 76.
Tábor: H–6000 Kecskemét, Homokszem u. 3–5.