fbpx
Nyári gyerektábor | Program
× Ez az oldal régebbi infókat tartalmaz. Az általános tudnivalókért menj a FŐOLDALRA, a TÁBOROK vagy a TUDNIVALÓK oldalra.

Májusban még hosszúnak tűnik, szeptemberben mégis sokan azon keseregnek, milyen gyorsan elillant a nyári szünet. Eszedbe jutott már, hogy táborozhatnál is? Tervezd meg, hogyan!

Sok múlik a tábor jellegén, a vezetőkön és a táborozókon is. A tábori élmények évek múltán is megmaradnak: rengetegen életük legszebb nyarára emlékeznek vissza, ha a kedvenc táborukra gondolnak. Az őseidet vagy a nagytesót is ráállíthatod a feladatra: tájékozódjatok előre a programokról, ismerkedjetek meg a táboroztatókkal.

Élvezetes fejtágítás délelőtt, bulik és vidám őrület a nap többi részében… HOGY MI VAN? No para: 1991 óta működik!

Érdemes spanokat is beszervezni, hogy ne egyedül vágj neki a nagy kékségnek. Közös vakáció a haverokkal? Zéró unalom? Hasznos foglalkozások? Számtalan témából szemezgethetsz. Válaszd a hozzád illőt – ám csak azt, és az élménydömping garantált.

A szabadság nekünk ugyanolyan fontos, mint neked. Rugalmasak és nyitottak vagyunk: üresjárat vagy lehetetlen nincs! A délutáni és esti versenyeket hol az egyik, hol a másik csapat nyeri, ám a végén senki nem marad le a jutalmazásról. Az ajándékeső rögtön az első napon elered, amikor átveszed a PT-pólódat.

Digitalizálunk és rögzítünk: turnusonként 3000-4000 felvételt válogatunk össze. A fotók és a filmek dobják fel a punnyadós őszi napokat, miközben már a következő évi táborozást tervezed.

3 évtized alatt több mint 20 000 táborozót ismertünk meg. És még előttünk a következő vakáció.

Találkozzunk idén nyáron is!