fbpx
Régészet
× Ez az oldal régebbi infókat tartalmaz. Az általános tudnivalókért menj a FŐOLDALRA, a TÁBOROK vagy a TUDNIVALÓK oldalra.
regeszet1.jpg
Évezredes

Titkok

 

regeszet2.jpg
Varázslatos

Leletek

 

regeszet3.jpg
Rejtélyes

Felfedezések

 

Választható turnus: 1. | 2. | 3.
Ajánlott korosztály: 8+

Milyen eszközöket használ egy XXI. századi Idiana Jones? Hogyan képes rálelni az évszázadok óta eltemetett kincsekre?

Ha izgatnak a válaszok, akkor a régésztáborunkban a helyed!

Segédkezhetsz az ásatáson és a múzeumban. Ellátogathatsz régészeti feltárásra, izgalmas kincsvadászaton, térképolvasási gyakorlatokon, történelmi korokhoz kapcsolódó kézműves foglalkozásokon vehetsz részt.

Régészeti lelet a PEOPLE TEAM régészeti témájában

Talányok

Bepillantást nyújtunk Egyiptom és Görögország gazdag régészeti kultúrájába, és elkalandozunk a honfoglalók mindennapjaiba.

Lehetőséged lesz ellátogatni Kecskemét legszebb szecessziós épületébe, ahol több száz értékes műkincs vár. Több ezer éves kerámiákat, kőeszközöket, fémtárgyakat a kezedbe véve olyan közel kerül hozzád a sejtelmes régmúlt, hogy szinte a bőrödön érzed majd az érintését.

A régészet világa semmihez sem hasonlítható. Ahogy Bruce Graham Trigger, a nemrégiben elhunyt kanadai tudós fogalmazott: „A régészet az egyetlen tudományág, amely arra törekszik, hogy tanulmányozza az emberi viselkedést és gondolkodást anélkül, hogy bármelyikkel közvetlen kapcsolata volna.”

Kalandok várnak…

RÉGÉSZET | VIDEÓ

RÉGÉSZET | VIDEÓ