fbpx
Sporttábor
× Ez az oldal régebbi infókat tartalmaz. Az általános tudnivalókért menj a FŐOLDALRA, a TÁBOROK vagy a TUDNIVALÓK oldalra.
people-team-taborozas-nagy-foto-140.jpg
Különféle

Sportágak

 

people-team-taborozas-nagy-foto-018.jpg
Bevállalós

Erőpróbák

 

people-team-taborozas-nagy-foto-008.jpg
Rendszeres

Edzések

 

Választható turnus: 1. | 2. | 3.
Ajánlott korosztály: 7+

Néhányan már kora reggel futással és edzéssel kezdenek. A sportosok a délelőtti foglalkozáson sokféle gyakorlatot végezhetnek és különféle játékokat játszhatnak az edzők irányításával.

A lehetőségek a következők: foci a műfüves pályán, gyeplabda, floorball, fallabda, kosárlabda az aszfaltozott kinti pályákon, strandröplabda két versenyméretű pályán, tenisz két műfüves pályán, asztalitenisz, erősítés a konditeremben, bowling, uszoda és strand, trambulinozás, és sok minden mást.

PEOPLE TEAM-táborozó a teniszpályán

Legalább háromszor…

…érkeznek minden turnusban olyan csapatok, akik egy-egy – a táborban nem állandó – sportágat közelebbről is megismertetnek veletek.

Ők délután mindenki másnak is tartanak foglalkozásokat.

Szóval, ha szívesen kipróbálnád az amerikai focit, a karatét, az aikidót vagy a capoeirát, csak rajta! És ne lepődj meg, ha bizonyos alkalmakkor, mondjuk, egy kviddicscsapat ellen kell kiállnod.

A tomboló kánikulában pedig vár a kecskeméti csúszdapark – már ha nem döntesz úgy, hogy a táborban zajló programok sokkal érdekesebbek.

SPORTOLVA TÁBOROZNI | VIDEÓ

SPORTTÁBOR | VIDEÓ