fbpx
Te vagy a jövő | Startupok, holnapírók, nagy ötletek
× Ez az oldal régebbi infókat tartalmaz. Az általános tudnivalókért menj a FŐOLDALRA, a TÁBOROK vagy a TUDNIVALÓK oldalra.
te-vagy-a-jovo-850x473-1.png
Okos

Emberek

 

te-vagy-a-jovo-850x473-2.png
Sikeres

Startupok

 

te-vagy-a-jovo-850x473-3.png
Végtelen

Lehetőségek

 

Választható turnus: 2. | 3.
Ajánlott korosztály: 12+

Mit szólnál, ha azt mondanánk: nemhogy tizenévesként, de még néhány éven belül sem kell mindenáron eldöntened, mivel akarsz foglalkozni, ha majd felnőtt leszel?

Da Vinci, Verne, Nikola Tesla, Alan Turing vagy Isaac Asimov sem pályaválasztók, hanem mindenekelőtt lelkes gondolkodók és különleges egyéniségek voltak – pont mint te.

Semmi sincs kőbe vésve. A lehetőségeid nyitottak, a világ pedig állandóan változik körülöttünk: bárkiből lehet szinte bármi. Váratlan ráhatások és fantasztikus ötletek közé kalauzolunk, érdekes cégekkel és emberekkel ismertetünk meg, akik már régen tudják, hogy a munkával töltött idő nem azonos a szürke hétköznapokkal, sőt!

TECH + JÖVŐ témacsomag a PEOPLE TEAM nyári táborában

Steve Jobs tudta!

„Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak.” És szerintünk ezt te is pontosan tudod. Akkor is, ha még soha nem mondtad ki hangosan.

Mesterséges intelligencia a rákkutatásban, lakberendezés mobillal, önvezetőautó- vagy játékkonzol-fejlesztés… Már most a holnapot éljük, amelynek a kísérletezőkedv és a kiapadhatatlan kíváncsiság a legfontosabb motorja. Ezek benned is megvannak.

Nem kell tehát most döntened, mert TE VAGY A JÖVŐ! Aki mást állít, az butaságot beszél.

Légy nyitott, maradj gyerek! Megmutatjuk, hogyan: infót, élményt és lelkesedést adunk olyan emberek közreműködésével, akik már bizonyítottak – elsősorban saját maguknak – milliók legnagyobb örömére. Ebben az iSEEQ munkatársai és partnereik lesznek a legfőbb segítségünkre.

„Ne engedd, hogy mások véleménye túlharsogja a saját belső hangodat! De ami a legfontosabb, legyen elég bátorságod a szívedre és a megérzéseidre hallgatni! Ők valahogy már most is tudják, mivé akarsz válni valójában.” Steve Jobs

TE VAGY A JÖVŐ | VIDEÓ