fbpx
YouTube-tábor | Vloggertábor | MineCraft-tábor
× Ez az oldal régebbi infókat tartalmaz. Az általános tudnivalókért menj a FŐOLDALRA, a TÁBOROK vagy a TUDNIVALÓK oldalra.
youtube-tabor.png
Tarka

Vloggerek

 

youtube-tabor4.png
Merész

Kihívások

 

youtube-tabor2.png
Híres

Pixellovagok

 

Baluka és Játékteszt Dávid idén is nyári YouTube- és MineCraft-élménytábort szerveznek a PEOPLE TEAM Média | Film | Színészet szekcióján belül. Csatlakozzatok!

PEOPLE TEAM-tábor, nyári tábor, youtuberek

YouTube-tábor

Megtanultok kamerát kezelni és vágni, próbatételeket álltok ki „Mi van a táskámban?”, haul, DIY, kütyütesztes és számtalan más helyzetgyakorlatban is.

Az ismert arcok mesélnek saját tapasztalataikról, sikereikről és kudarcaikról, sőt kulisszatitkokat is elárulnak majd. Az elkészült videóitokat a turnus végén pontozzák; ez az értékelés segíthet a további fejlődésben és a cél elérésében, hogy a nem is olyan távoli jövőben kollégákká váljatok.

Mivel ízlések és pofonok különböznek, öt videóst kértünk fel a YouTube-élménytábor koordinálására: így juthatnak el hozzátok a legszínesebb nézetek és impulzusok, hogy a kínálat és a benyomások birtokában magatok dönthessetek a továbbiakról.

baluka4.jpg
MineCraft

Balukával

 

baluka2.jpg
Adventure

Balukával

 

baluka1.jpg
Lucky Block

Balukával

 

– Lucky Block-kalandok
– Race/Wall PvP-bajnokság
– Adventure-, puzzle-, parkour- és gondolkodtató pályák végigjátszása
– Csapatos és egyéni PvP-harcok
– BedWars, Build Battle, SkyWars és sok más
– Közös kalandozás a modok világában…

A legfontosabb: a MineCraft nyitott világ!
Azt csinálhatjuk, amihez leginkább kedvünk van!

PEOPLE TEAM-tábor, nyári tábor, Baluka

MineCraft-tábor

Nem kell félni! Nem arról van szó, hogy a hajnaltól éjfélig a gép előtt dekkoltok majd, ám a fenti játékokat biztosan megrendezzük, és ezeket akkor nyomjuk, amikor akarjuk.

Délután strandolunk, vízicsatázunk, trambulinozunk vagy csak pihegünk a fák árnyékában, este pedig fergeteges csapatversenyeken, óriási tábori show-kban veszünk részt, amilyen például a Koboldok városa vagy a Szolgáltatóház.

MINECRAFT-TÁBOR BALUKÁVAL | VIDEÓ

#1 TÁBORELŐZETES | VIDEÓ

#2 TÁBORELŐZETES | VIDEÓ

MÉDIÁSOK, YOUTUBEREK | VIDEÓ