fbpx
Zöld tábor
× Ez az oldal régebbi infókat tartalmaz. Az általános tudnivalókért menj a FŐOLDALRA, a TÁBOROK vagy a TUDNIVALÓK oldalra.
people-team-taborozas-nagy-foto-004.jpg
Állati

Kalandok

 

people-team-taborozas-nagy-foto-042.jpg
Növényi

Rejtélyek

 

people-team-taborozas-nagy-foto-088.jpg
Embertelen

Határok

 

Választható turnus: 1. | 2. | 3.
Ajánlott korosztály: 6+

A National Geographic közreműködésével bepillanthatsz az NG-titkok legmélyére: emberek, állatok, földrészek, egyiptológia, rovartan, vulkánok, katasztrófák, csillagok, relativitáselmélet, kozmológia és még ennél is sokkal-sokkal több!

A zöld táborozók kísérleteznek, mezőt látogatnak, esetenként pedig éjszakákat töltenek távcsövekkel a csillagok alatt. Jól hangzik?

Kígyó a PEOPLE TEAM zöld táborában

Patások, szárnyasok, gyerekek

Vannak gyerekek, akik még életükben nem láttak lovat. És vannak lovak, akik még életükben nem láttak… És akkor a kacsákról még nem is szóltunk.

Vendégeink és eszközeink a biztosíték, hogy egy halom olyan dologgal fogsz találkozni, de legalábbis olyan szemszögből láthatod őket, amiről talán nem is gondoltad, hogy létezik.

A PT zöld szekciója éppen azért jött létre, hogy javítsuk a statisztikát. Ellátogatsz majd állatkertbe, megnézheted, hogyan működik egy igazi méhészet vagy kutyamenhely, információkat szerezhetsz vulkánokról, kőzetekről, számtalan természeti jelenségről, valamint rálátást nyerhetsz olyan félelmetesen izgalmas történésekre is, mint például a katasztrófák vagy a viharok.

Megeshet, hogy – miután disznószívet boncoltál délelőtt, rovarokat figyeltél meg a déli mezőben, csigákat mentettél meg özönvíz után, majd meghallgattál egy előadást a világvégéről – te leszel az, aki utoljára hajtja álomra a fejét, mert éjfél körül még a csillagokat pásztázod távcsövekkel.

ZÖLD TÁBOR | VIDEÓ

ZÖLD TÁBOR | VIDEÓ