fbpx
Úgy néztek ki, mint egy filmsorozat
Úgy néztek ki, mint egy filmsorozat

SPECIÁLIS BLOGBEJEGYZÉS: összegyűjtöttünk nektek kilenc vicces táboros beszólást az előző nyárról. Kövessétek, csekkoljátok, ámuljatok!

A legjobb kérdések

„El tudod képzelni, hogy azért viselek sisakot tegnap óta, mert jól érzem magam benne? Dereng valami, ha azt mondom: Mandalóri?” „Tegnap is ugyanaz történt, mint az előbb: becsapták az ajtót, a mi szobánk ajtaját, a sajátjukat meg nyitva hagyták, hogy odamenjünk, és mi is ugyanazt csináljuk! Mi viszont nem akartuk, de akkor jött az Attila, és nem ám a kilincset fogta meg, hanem csak úgy, mint aki nincs magánál, nekidőlt az ajtónak, és beesett. Igen, a nyitott ajtón! Nem hallod, hogy éppen azt magyarázom, hogy minden rántva-nyitva volt?” „Fogadunk, hogy meg tudok enni két szöcskét is egymás után úgy, hogy nem lépek a focipályán a műfűre?”

A legjobb szövegek

„Kankrétumokat nem tudok említeni. Fiúk nem voltak jelen.” „Mendegéltünk csendben, tudjátok, esti séta, aztán egyszerre kicsörtetett a bokorból egy alacsony őz! Nagyon hosszú füle volt, és nagyon rövid farka.” „Gondolatban már a következő turnusban vagyok, azért, mert ott kezdek majd arra gondolni, hogy mennyire nem akarok hazamenni.”

A legjobb táboroztatói beszólások

„Aki szendvicset kér a fánk helyett, ne a hűtőszekrények ajtaján kopogtasson, hanem álljon ide: vajazókés, tálca, vaj, felvágott, sajt és egyéb nyalánkságok – csettintsen, bólintson, és már kapja is! … Oké, Marcit most engedjétek ki a Liebherrből!” „A Kovács ikrek nem a hetediken vannak, hanem a sárga épület mögötti kunyhóban, ahol az írók tartják a foglalkozásikat… Nem elbújtak, hanem felolvasnak!” „Kommandózni lehet, semmi probléma, csak ne egyedül csináljátok! Legalább négyen legyetek, igen, jó lesz, járkáljatok le és fel, bukósisak, lovaglómellény, gereblye és piszkavas a kertésztől, látom, egészen egyedi, meg a piros köpenyek… Határozottan úgy néztek ki, mint egy… filmsorozat!”

Peace & Lot of Muffins! – Yours in the Camp: K. M.