fbpx
Tánc közben repül az idő
Tánc közben repül az idő

Nehéz elengedni a nyári táborokat, nem csoda, ha a korhatárt kinőve Csaba táboroztatóként szeretne visszatérni a PEOPLE TEAM kecskeméti gyerekfesztiváljára. A tábori tapasztalatokról beszélt a nemrég érettségizett srác.

Hány alkalommal voltál PEOPLE TEAM-táborban?

Négyszer. Nagyon tetszett délutánonként a táncház, jó volt látni azt a sok mosolygós arcot, akiket sikerült felvidítani egy kis tánccal.

Mi az az 1-2-3 dolog, amit a PT-tábornak köszönhetsz?

Sok barátot, értékes élményeket és rengeteg tapasztalatot szereztem.

Írd meg a tapasztalataidat/véleményedet a választott tábortémádról!

A filmestáborban megtanultam, hogy fontos, hogy amit csak lehet, azt nappal vegyük kamerára, és inkább utómunkával csináljunk belőle sötétet, mert fordítva nem látszik semmi.

Mit és hogyan használtál fel a választott szekciódból év közben, illetve milyen terveid vannak ezen a téren?

Nagyon élveztem a médiás szekciót, év közben is csináltam egy-kettő kisebb videót, hosszú távon eltudnám képzelni hobbiként magamnak. Izgatott vagyok a 4 turnus miatt, kíváncsian várom, hogy milyen programokkal bővítik a kínálatot, és remélem, hogy mind a 4 héten részt vehetek majd.

Mi a legviccesebb tábori történeted?

Egyszer az egyik délutáni táncházban másfél órán keresztül táncoltunk, egyik tánc után jött a másik, és észre sem vettük, hogy így elment az idő. Csak később tudtam meg, hogy mennyit is táncoltunk. Tánc közben csak úgy repül az idő, és egy kicsit kizökken az ember a mindennapokból!

Peace & Lot of Muffins! – Yours in the Camp: K. M.