fbpx
Vélemények a PT-táborról
Vélemények a PT-táborról

Különleges helyeken találtunk véleményeket a PEOPLE TEAM nyári táboráról. Vajon helytállóan nevezik a PT-t gyerekparadicsomnak? Tényleg jó ez a kecskeméti tábor? Mi a véleménye róla a szülőknek? Megéri kipróbálni? Most kiderül!

Visszajelzések innen: gyakorikerdesek.hu

Mi máshoz fordul a magyar ember, ha kérdése van? Hát az internethez! Ha pedig internet, akkor Google – és Gyakori kérdések. Lássuk, mit írtak ott a PT-ről egy évtizeddel ezelőtt, 2014-ben!

„Nekem a testvérem volt, és imádta, nagyon sok szoros barátságot tudott ott kötni :)” (anonim)

„Én voltam, háromszor is. Egyszerűen fantasztikus, nem lehet rá mást mondani. Nagyon sokan vannak táborozók, viszont segítők, felügyelők is. Aki még nem tapasztalta meg, nem tudja, miből marad ki. Délelőtt órák vannak, játékos hangulatban telnek, és pl. angolon (én azt nagyon ajánlom) garantált a fejlődés. Ingyen gyümölcs van korlátlan mennyiségben, napi 3-szori étkezés, este csapatversenyek. Mindenki kap csapatpólót, sapkát és turnus végén ajándékokat. Hatalmas a tábor területe, van focipálya, teniszpálya, röpipálya, kosárlabdapálya, trambulinok. Van, mikor a csúszdaparkba megyünk, vagy pl. fallabdázni, aki szeretne. Szerintem menj fel a honlapra, ott mindent megtalálsz. Én mindenesetre csak ajánlani tudom, mindenki jó fej, varázslatos légköre van az egész tábornak.” (English)

Facebook-kommentek

A 2024. nyári Facebook-bejegyzések alatt érdekes hozzászólásokra akadtunk, amelyek alapján a szülők is szívesen eltöltenének egy hetet a PT-ben.

„Lehetne egy V. turnus a szülőknek? Ugyanígy!” (R. Krisztina)

„Egyetértek! Én is jönnék!” (L. Judit)

2022-ben is összegyűjtöttük a szülőktől érkező Facebook-kommenteket: itt találod az erről szóló cikket. Kell ezeknél jobb ajánlás egy jó nyári táborról?

Volt, aki szülőként táborozott

Érdekesség: van olyan szülő, aki kipróbálta, milyen a PT-ben táborozni. Itt olvashatod el a tapasztalatait az első napról – és lejjebb kattintva a többiről is. Az utolsó, hetedik nap összefoglalója végén az alábbi véleményt osztotta meg:

„Tanúsíthatom, hogy nemcsak az én gyermekemmel, de mindenki máséval is jól bántak a táboroztatók, akár bejárósként, akár ottalvósként érkeztek a gyerkőcök. Megnyugtató volt azt látni, hogy a különösen visszahúzódók is feloldódtak a hét végére. Aki magányosnak tűnt, annak igyekeztek társat találni. A táboroztatók többsége ugyan tizen-huszonéves, de lelkesek, látszott, hogy szeretik a PEOPLE TEAM-et és azt, amit csinálnak. Illetve az sem utolsó szempont, hogy sok mókus és tanár vett részt a PT-ben, akik nem a telefonjukat nyomkodták, hanem mindannyian azon ügyködtek, hogy minden flottul működjön, és jól szórakozzon a több száz gyerek. Biztos vagyok benne, hogy ez nem az én jelenlétem miatt volt így, különben kilógott volna a lóláb az egy hét alatt, másrészt pedig az utolsó napon, a trambulinoknál ülő mókussal beszélgetve derült ki, hogy a fiatal táboroztatók nem tudták, ki vagyok, és miért érkeztem a táborba. A táborozók között pedig hiába akadt 6 és 17 éves egyaránt, a korkülönbség ellenére senki nem nyomta el a kisebbeket. A nagyobbaknak voltak 22 óra utáni programok, de ők sem zajongtak éjszaka. Csak ajánlani tudom a PT-tábort minden szülőtársamnak, aki biztos helyen szeretné tudni a gyermekét nyáron. Ez egy szuper tábor – gyerek- és anyaszemmel is –, ahol láthatóan a befizetett díj minden forintja jó helyre kerül.”

Szeretnél többet tudni?

A PT 1991 óta táboroztat 7 és 17 év közötti gyerekeket, és céljuk, hogy a gyerekek tartalmasan, új barátokat megismerve, az őket érdeklő témákról többet megtudva töltsék el a nyári szünet heteit. A PT-tábort gyakran hívják gyerekfesztiválnak is – itt a turnusok (a kéthetes színházi szekciót leszámítva) hétnaposak, egy évben pedig akár 3-4 turnus is lehetséges. Ha kérdésed van, böngészd át a PEOPLE TEAM honlapját, vagy keresd a kapcsolattartókat!