fbpx
Lufiból űrlény
Lufiból űrlény

Sz. a barátnőjétől hallott a PEOPLE TEAM kecskeméti táboráról, és szerette volna kipróbálni magát táboroztatóként. Három kérdésünkre ő is a táboroztatónak jelentkezésekor válaszolt.

Mesélj el egy tábori sztorit!

A régi iskolámban szerveztek egy tábort, ahol háromiskolányi gyerek táborozott együtt a Velencei-tónál. Pár nap után a táborozók testén viszkető, csípésszerű foltok jelentek meg, eleinte csak egy-két, később több gyereknek is. Amikor már sokakon megjelent a folt, egy bohókás orvos, aki ugyanazon a helyen táborozott, megnézett pár embert, és azt mondta, hogy ez ágyi poloska. A matracokat megvizsgálták, az ágyneműnket újra kellett húzni, viszont azóta sem tudjuk, hogy ténylegesen mi is lehetett az.

Melyek a kedvenc kérdésedre kapott válaszok?

Amikor gyerekekkel beszélgetek? Illetve még én is tanulok, vagyis ez mindegy is… Értem. Érdeklődöm, hogy honnan jöttek, milyen iskolába járnak, illetve hogy van-e testvérük és hobbijuk, sportolnak-e valamit. Ezek érdekelnek engem, és úgy érzem, hogy ilyen alapkérdések alapján látni lehet, milyen is az a személy, akivel beszélgetünk, megláthatjuk, mi az, ami foglalkoztatja, innen könnyen lehet folytatni egy beszélgetést. A válaszok nekem mindig különlegesek, mert megmutatják, hogy mennyiféle ember létezik, mindenkit más érdekel, más köt le, és ez szerintem hihetetlenül érdekes.

Milyen jelmezbe bújtál legutóbb?

Utoljára egy Man In Black-jelmezt viseltem egy halloweeni jelmezes bulin, amit én szerveztem. Öltönyt, nyakkendőt és napszemüveget viseltem, zöld lufiból űrlényt csináltam, és még azt a pálcát is elkészítettem, amivel a filmben az emberek rövid távú memóriáját tudják kitörölni.

Peace & Lot of Muffins! – Yours in the Camp: K. M.