fbpx
English Camp | Summer Camp Hungary 2020
× Ez az oldal régebbi infókat tartalmaz. Az általános tudnivalókért menj a FŐOLDALRA, a TÁBOROK vagy a TUDNIVALÓK oldalra.
people-team-taborozas-nagy-foto-168.jpg
Kommunikáció

Angolul

 

people-team-taborozas-nagy-foto-151.jpg
Nyelvi

Mentorok

 

people-team-taborozas-nagy-foto-136.jpg
Praktikus

Közeg

 

Választható turnus: 1. | 2. | 3.
Ajánlott korosztály: 8+

Legrégebbi szekciónk az angol.

Az első napon írásban és szóban is felmérjük a tudásotokat. Így kapunk képet arról, hogyan álltok egymással: ti és az idegen nyelv. Ezután 6-8 fős csoportokba osztunk benneteket felkészültség és kor szerint.

A napi 3-4, projektalapú, kommunikációközpontú nyelvi foglalkozás 240-260 percet tesz ki. Közben több szünetet is beszúrunk, hogy feltöltődhessetek. A hatodik napon tesztet írtok. Csak semmi stressz: ez csupán információgyűjtés! Elsősorban neked arról, mennyire sikerült hasznosan töltened a délelőttöket.

A PT-ben az angoltanárok nem tudnak magyarul.

Lány táborozóról kép a PEOPLE TEAM-táborban

Kitaláltuk a tutit

Ez a mi kipróbált, működő megoldásunk a kommunikációra: mivel saját magatok megértetésekor is csak az angolt használhatjátok, akkor is fejlődik a beszédkészségetek, ha csupán zsepit kértek. Mindegy, kisiskolások vagy gimnazisták vagytok, az angolt bárki választhatja.

Minden csoportnak saját terme van. Bevetünk projektorokat, számítógépeket, nyomtatókat és fénymásolókat is. A csoportvezető a diákok megismerése után állítja össze a végleges tanmenetet, amit aztán a kívánságaitok és igényeitek szerint együtt alakítotok.

A felmerülő nyelvi problémákhoz egész nap kérhettek segítséget az oktatóktól és a mentoroktól. Utóbbiak magyarok, és hárman vannak: az ő feladatuk a koordinálás. Ők amolyan segédkerekek a gyerek-tanár tandembicajon.

A PT-ben mindig nyaralnak külföldi diákok is. Ez sem utolsó, mi több, kimondottan praktikus dolog: angolozás közben szerezhetsz új barátokat.

TE ÉS AZ ANGOL | VIDEÓ

ANGOLTÁBOR | VIDEÓ

ENGLISH SECTION | VIDEÓ

ENGLISH TEACHING | VIDEÓ