fbpx

JÁTÉKTÁBOR

Választható turnus: 1. | 2. | 3.
Opció: ottalvós | bejárós
Ajánlott korosztály: 7–17

Gondolj két dobókockára, egy pohárra, és a számtalan lehetőségre ebben az egyszerű összeállításban. Most pedig képzelj el egy termet, amelyet telezsúfolunk a legkülönfélébb fejtörőkkel, fineszes találmányokkal, rengeteg ötlettel és több köbméternyi jókedvvel – na és a barátaiddal!

Az ember játékra született: kockajátékokkal, kártya- és társasjátékokkal, logikai játékokkal töltjük a nap felét, s ha szabadulószobát van kedved építeni, abba is belevágunk.

Szórakozást, kalandot és mindenre elszánt társaságot keresünk! Csatlakozzatok!

Még ha a szabadulószoba foglyaiként komoly esélyetek lesz is arra, hogy összenyomnak benneteket a falak, ha nem vagytok elég élelmesek, csak semmi para: a leleményesség és az alkotó szellem megnyitja majd előttetek a végtelent.

Problémamegoldás, az alternatívák kiaknázása, versenyek, találmányok, innováció! Hágjuk át együtt a korlátokat!

A játék a gyerekek foglalkozása. Szeretnénk hozzájárulni, hogy felnőttként is veled maradjon. A nagykorúak munkája is lehet játék, majd meglátod.

Jelentkezni IDE KATTINTVA IS lehet, a három turnus bármelyikére – júliusra vagy augusztusra:
(1) július 21–27.
(2) július 28. – augusztus 3.
(3) augusztus 4–10.

Az angoltábortól vagy a gamertábortól kezdve a pénzügyi táboron át a tudóstáborig mindenki megtalálja a kedvére való szekciót. Különösen népszerű az új generációs informatikatábor, a programozás és kódolás, a robotikatábor, a dróntábor vagy – a nem mindennapi – 3D konstruktőrök tábora. Az örökmozgók jelentkezhetnek sportra vagy a tánctáborba, a gasztromániásak pedig választhatják a főzős tábort. A kreatívabbak szavazhatnak a művészetekre, a fotóstáborra vagy a filmestáborra, a színészetre vagy az írótáborra, de ott van még a kézművestábor is.

Persze ez a tábor nem kizárólag sakktábla vagy gokészlet. A táborlakók délutánonként választható programokon vesznek részt a legkülönfélébb workshopoktól a bemutatókon és a strandoláson át az izgalmas versenyekig.

A legtutibb, hogy a többi táborszekció foglalkozásaiba is bepillanthattok – nem is szólva az itt köttetett barátságokról.

A tábori csapatok este össztábori játékokon, fergeteges vetélkedőkön és koncerteken bulizhatnak. Ez nem szokványos tábor, inkább hétnapos NYÁRI GYEREKFESZTIVÁL – vasárnaptól szombatig.

A tábor értetek van: öt-hat táborozóra jut egy táboroztató; a kétágyas, komfortos, zuhanyzós szobák, a saját szekrények és a kényelem, illetve a napi háromszori étkezés és a korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztás a tábori büfében alapvetés.

Figyelünk az allergiásokra és az ételérzékenyekre.

Három tábori orvos vigyáz az egészségünkre.

PEOPLE TEAM: nyári élménytáborok júliusban és augusztusban Kecskeméten – testvéreknek, barátoknak, csoportoknak jelentős kedvezménnyel.

Legyen ez a legjobb nyarad!

TÁBOROZZUNK EGYÜTT!