fbpx

PROGRAMOZÓTÁBOR

Választható turnus: 1. | 2. | 3.
Opció: ottalvós | bejárós
Ajánlott korosztály: 9–17

Informatikai és programozótábor a PEOPLE TEAM-mel! A holnap szakembereit készítjük fel a saját jövőjükre: táborozóink leglelkesítőbb, legmotiválóbb tulajdonságát szolgáljuk ki – a kíváncsiságukat.

Az új korszak ígérete és technológiája már velünk él: szemlélődjünk, ismerjük meg, vegyünk részt benne közösen – észleljünk és alkossunk!

Válaszokat és alkalmazható szakmai jártasságot kutatunk a táborozókkal szövetségben. A diákok tudásvágyát és érdeklődését a gyakorlatban elégítjük ki, nem pedig a tantermen kívül már érvénytelen frázisokkal. A tematikák tárháza kimeríthetetlen.

Az előre kigyűjtött projektek és területek mátrixában a fiatalok tudásszomja a kalkulus, a felismerés pedig a kulcs: faggatózni, megérteni, haladni – ez az aktív hálózat garantálja a folyamatosságot és a sikert.

Steve Jobs is volt kölyök: légy kreatív, alkoss olyat, ami még senkinek nem jutott eszébe! Az informatikatáborban minden számítógépre jut ezer ötlet, egy billentyűzet és egy gyerek: a foglalkozásokra saját, vadiúj gépet kapsz.

Számtechoktatóink, informatikusaink turnusonként 20-25 táborozót várnak programozni. A legjobb dolgok lelkesedésből születnek: a csoportvezetők először a jelentkezőket kérdezik, kit mi érdekel, aztán velük együtt összeállítják az 5-6 fős témacsoportokat, jóllehet igazából mindenki egyénileg, saját tempóban dolgozhat majd.

Ha érdekel a programozás, a Scratch, illetve a C# vagy akár a Photoshop, vagy ha szeretnél 2D-ben vagy 3D-ben animálni, weboldalt építeni, esetleg valami egészen elszállt ötletet megvalósítani, akkor itt a helyed. Rövid elméleti bevezető után már egyénileg is rálelsz a saját utadra, a határ pedig a csillagos ég.

A tábor utolsó napján a kockák is tudáspróbát tehetnek: van, aki tesztet ír, van, aki gyakorlati megbízást teljesítve tájékozódhat, honnan hova jutott. Az értékelést infósaink is dicsérő oklevél formájában kapják meg.

Ez nemcsak tábor, hanem egyben egy másik dimenzió is. A szuper társaságról és a millió élményről nem is szólva. Jelentkezni IDE KATTINTVA IS lehet, a három turnus bármelyikére – júliusra vagy augusztusra:
(1) július 21–27.
(2) július 28. – augusztus 3.
(3) augusztus 4–10.

Az angoltábortól vagy a gamertábortól kezdve a pénzügyi táboron át a tudóstáborig mindenki megtalálja a kedvére való szekciót. Különösen népszerű az új generációs robotikatábor, a dróntábor vagy – a nem mindennapi – 3D konstruktőrök tábora. Az örökmozgók jelentkezhetnek sportra vagy a tánctáborba, a gasztromániásak pedig választhatják a főzős tábort. A kreatívabbak szavazhatnak a művészetekre, a fotóstáborra vagy a filmestáborra, a színészetre vagy az írótáborra, esetleg a játéktáborra, de ott van még a kézművestábor is.

Persze ez nem csak infótábor! A táborlakók délutánonként választható programokon vesznek részt a workshopoktól kezdve a bemutatókon és a strandoláson át az izgalmas versenyekig.

A legtutibb, hogy a többi táborszekció foglalkozásaiba is bepillanthattok – nem is szólva az itt köttetett barátságokról.

A tábori csapatok este össztábori játékokon, fergeteges vetélkedőkön és koncerteken bulizhatnak. Ez nem szokványos tábor, inkább hétnapos NYÁRI GYEREKFESZTIVÁL – vasárnaptól szombatig.

A tábor értetek van: öt-hat táborozóra jut egy táboroztató; a kétágyas, komfortos, zuhanyzós szobák, a saját szekrények és a kényelem, illetve a napi háromszori étkezés és a korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztás a tábori büfében alapvetés.

Figyelünk az allergiásokra és az ételérzékenyekre.

Három tábori orvos vigyáz az egészségünkre.

PEOPLE TEAM: nyári élménytáborok júliusban és augusztusban Kecskeméten – testvéreknek, barátoknak, csoportoknak jelentős kedvezménnyel.

Táborozóinkkal a jövőbe tartunk!

TÁBOROZZUNK EGYÜTT!