fbpx
Programozótábor

PROGRAMOZÓTÁBOR

Választható turnus: 1. | 2. | 3. | 4.
Opció: ottalvós | bejárós
Ajánlott korosztály: 9–17

Informatikai és programozótábor a PEOPLE TEAM-mel! A holnap szakembereit készítjük fel a saját jövőjükre: táborozóink leglelkesítőbb, legmotiválóbb tulajdonságát szolgáljuk ki – a kíváncsiságukat.

Az új korszak ígérete és technológiája már velünk él: szemlélődjünk, ismerjük meg, vegyünk részt benne közösen – észleljünk és alkossunk!

Válaszokat és alkalmazható szakmai jártasságot kutatunk a táborozókkal szövetségben. A diákok tudásvágyát és érdeklődését a gyakorlatban elégítjük ki, nem pedig a tantermen kívül már érvénytelen frázisokkal. A tematikák tárháza kimeríthetetlen.

Az előre kigyűjtött projektek és területek mátrixában a fiatalok tudásszomja a kalkulus, a felismerés pedig a kulcs: faggatózni, megérteni, haladni – ez az aktív hálózat garantálja a folyamatosságot és a sikert.

Steve Jobs is volt kölyök: légy kreatív, alkoss olyat, ami még senkinek nem jutott eszébe! Az informatikatáborban minden számítógépre jut ezer ötlet, egy billentyűzet és egy gyerek: a foglalkozásokra saját, vadiúj gépet kapsz.

Számtechoktatóink, informatikusaink turnusonként 20-25 táborozót várnak programozni. A legjobb dolgok lelkesedésből születnek: a csoportvezetők először a jelentkezőket kérdezik, kit mi érdekel, aztán velük együtt összeállítják az 5-6 fős témacsoportokat, jóllehet igazából mindenki egyénileg, saját tempóban dolgozhat majd.

Ha érdekel a programozás, a Scratch, illetve a C# vagy akár a Photoshop, vagy ha szeretnél 2D-ben vagy 3D-ben animálni, weboldalt építeni, esetleg valami egészen elszállt ötletet megvalósítani, akkor itt a helyed. Rövid elméleti bevezető után már egyénileg is rálelsz a saját utadra, a határ pedig a csillagos ég.

A tábor utolsó napján a kockák is tudáspróbát tehetnek: van, aki tesztet ír, van, aki gyakorlati megbízást teljesítve tájékozódhat, honnan hova jutott. Az értékelést infósaink is dicsérő oklevél formájában kapják meg.

Ez nemcsak tábor, hanem egyben egy másik dimenzió is. A szuper társaságról és a millió élményről nem is szólva.

Jelentkezz IDE KATTINTVA február 15. után akár több turnusra!
(1) 2024. július 14–20.
(2) 2024. július 21–27.
(3) 2024. július 28. – augusztus 3.
(4) 2024. augusztus 4–10.

A PEOPLE TEAM nem csupán PROGRAMOZÓTÁBOR! Az angoltábortól, a gamertábortól a pénzügyi táboron át a tudóstáborig mindenki megtalálja a kedvére való szekciót. Különösen népszerű az új generációs programozás és kódolás, a robotikatábor, a dróntábor vagy a 3D konstruktőrök tábora. Az örökmozgók jelentkezhetnek sporttáborba vagy a tánctáborba, a gasztromániások választhatják a kuktatábort. A kreatívabbak szavazhatnak a művészetekre, a fotóstáborra vagy a filmestáborra, a színészetre vagy az írótáborra, esetleg a játéktáborra, de várja őket a kézművestábor is. Az idei ráadás a „12 = 1 tucat” tábor, ahol hetente 12 kívánságot teljesítünk, a csillagásztábor, valamint „A mesterséges intelligencia és te” tábor, ahol összekacsinthattok a legkorszerűbb technológiákkal és ötletekkel.

Persze ez nem csak infótábor! A táborlakók délutánonként választható programokon vesznek részt a workshopoktól kezdve a bemutatókon és a strandoláson át az izgalmas versenyekig.

A legtutibb, hogy a többi táborszekció foglalkozásaiba is bepillanthattok – nem is szólva az itt köttetett barátságokról.

A tábori csapatok este össztábori játékokon, fergeteges vetélkedőkön és koncerteken bulizhatnak. Ez nem szokványos tábor, inkább hétnapos NYÁRI GYEREKFESZTIVÁL – vasárnaptól szombatig.

A több mint 30 éve működő PEOPLE TEAM-tábor hamarosan a 30 000. táborlakóját fogadja majd.

TÁBORHELYSZÍN
PT-tábor | NJE Homokbányai Kollégium | H–6000 Kecskemét, Homokszem u. 3–5.

BENTLAKÁSOS + BEJÁRÓS
Bármelyiket választhatod. A bejárósoknak szobájuk nincs, ám nekik is teljes ellátást és az összes programot kínáljuk. Ez NEM napközis tábor: a táborozás 7 napos, a programok 09:00-tól 22:00-ig zajlanak (kivéve a turnus utolsó napja).

HOGY LEGYEN EGY JÓ NYARAD
– 4 turnus, 7 nap
– 1. nap és kezdés vasárnap reggel
– 7. nap és utolsó program szombat délig
– 20 téma
– 25 témafoglalkozás hetente
– 5–10 fős témacsoportok
– 3 témafoglalkozás naponta
– 20 vendég a szakfoglalkozásokhoz turnusonként

A 7–17 ÉVESEK NYÁRI FESZTIVÁLJA
– Programok reggel 7-től este 10-ig
– 09:00–13:30 témafoglalkozások
– 14:30–18:00 választható programok
– 20:00–22:00 verseny, show, buli
– 22:15–23:30 workshopok, vendégelőadások (13+)
– 6 sportpálya
– 30 000 m2 parkosított terület
– 400 m2 közösségi tér (Hangár)
– 15 terem a foglalkozásokhoz, teljes infrastruktúra
– 500 táborozó és táboroztató hetente

ELLÁTÁS, FELÜGYELET, SZÁLLÁS
– 6 táborozó = 1 táboroztató
– 3 pszichológus-mentor
– 3 tábori orvos
– 250 szoba
– 2 szoba = 2 X 2 ágy + 1 zuhany + 3 mosdó
– 2000 adag reggeli + ebéd + vacsora (tízórai és uzsonna) naponta
– 6 fajta ételallergia-kezelés
– 30 láda zöldség-gyümölcs mindennap

PEOPLE TEAM: nyári élménytáborok júliusban és augusztusban Kecskeméten; testvéreknek, barátoknak, csoportoknak jelentős kedvezménnyel.

1 HELYSZÍN, 100 ALTERNATÍVA

TÁBOROZZUNK EGYÜTT!