fbpx
Lelkes újdonságok
Lelkes újdonságok

Számtalan megszokott program és lehetőség mellett az idei PT meglepetéseket is tartogat. 2024-től az orvosok mellett diplomás viselkedéselemzők is segítik a gördülékenyebb táborozást.

Ha tartasz attól…

…hogy be tudsz-e illeszkedni a többiek közé? Esetleg nehezen nyílsz meg mások előtt? Vagy azon pörögsz, hogy ennyi ember között lesznek-e barátaid? Mindannyiunknak vannak kisebb furcsaságai, emiatt nem kell aggódnod! A PT egy olyan hely, ahol ezeket fel lehet vállalni, meg lehet mutatni. Hisz senki nem tökéletes, és ez a legjobb.

Ha felvételi vagy pályaválasztás előtt állsz…

…vagy csak nehezebben találod a helyedet, segítünk! Új arcokként feladatunknak érezzük, hogy mindenkinek ugyanolyan felejthetetlen élményben legyen része. Egész nap elérhetőek vagyunk, és figyelünk rátok. Tudjuk, hogy milyen nehéz kezdő táborozónak lenni, hisz mi is voltunk azok. Motivációnk, hogy a délutáni foglalkozások keretein belül olyan közösséget alakítsunk ki, ahol bátor-bátortalan lurkó jobban megismeri önmagát. Kis csoportos foglalkozásaink során az egész napi élménykavalkádban egymás felé fordulunk. Rávezetünk, hogyan nyiss mások felé, segítünk, hogy könnyebben megéld a változásokat.

Megtervezzük

Széles körű tematikus foglalkozásokkal készülünk, amelyek közül mindenki megtalálja a számára testhezállót. Fiatalok vagyunk, így még bennünk égnek a különböző iskolai megmérettetések generálta élmények. Veled leszünk, hogy szeptemberben nagyobb lelkesedéssel és különböző tanulási technikákkal a kezedben kezdd a tanévet! A kisebbeknek sem kell félniük, nekik is izgalmasabbnál izgalmasabb játékokat tartogatunk. Célunk, hogy a választott egy hét alatt a különböző szemléletek és technikák beépüljenek a hétköznapjaidba. Életkori bontás szerint korcsoportonként más-más témákkal és foglalkozásokkal rukkolunk majd elő.

Ideje kipróbálni!

Sokszor az egész heti zsongásban pont egy mondat az, ami megváltoztat, és hatással lesz rád. A közös gondolkodás és az egymás tapasztalatainak meghallgatása, a csoport ereje hatalmas változásokat eredményezhet. A közös munkával és csoportgondolkodással új megvilágításban tekinthetsz önmagadra. Hamarosan találkozunk!

Dobó Regina, Reppert Zoé, Rosza Csenge és Rudolf Nóra Julianna – tábori lélekmentorok