fbpx
Fantasztikus élményeket szereztem itt
Fantasztikus élményeket szereztem itt

Gréta annyira jól érezte magát, amikor a PEOPLE TEAM-ben táborozott, hogy legutóbb is jelentkezett a PT-be – ezúttal táboroztatónak!

Mutatkozz be, kérlek!

Gulyás Gréta Kitti vagyok. Jelenleg grafikusnak tanulok Budapesten, de szabadidőmben fotózni szoktam, az elmúlt évben fotográfiát is tanultam, illetve jelenleg a Photoshop, az Illustrator és az InDesign programok kezelésével ismerkedem. 10 évig női fociztam, NB II.-es csapatban hagytam abba a tanulás fontossága miatt. Gyakran szoktam angolul beszélni, a külföldi barátaimmal és ismerőseimmel. A PEOPLE TEAM-be azért jelentkezem táboroztatónak, mert kisebb koromban sok fantasztikus élményt szereztem itt. Rengeteg új emberrel ismerkedtem meg, és nagyon sok új barátot is szereztem.

A legfurább kajálásod vagy kajád a táborban?

Nem igazán jut eszembe semmi, a PT-ben mindig finom, közkedvelt kaják vannak, én szerettem mindet.

Milyen személyi pozíciót javasolnál a meglévők mellé?

Egyszer voltam egy táborban, ahol az orvos mellett volt egy lelki problémákban segítő asszisztens is, aki például akkor segített a gyerekeknek, amikor honvágyuk volt, vagy ehhez hasonlók. Tudom, hogy ilyen helyzetben szinte bármelyik tanár szívesen segítene, de így, hogy volt egy személy, aki kimondottan csak erre figyelt, az kis megnyugvást nyújtott a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt, hogy ha a gyermek nem érzi jól magát, bármikor segítséget kaphat tábori problémákkal kapcsolatban. Ez a következő nyártól megvalósul a PT-ben is: legalább három ilyen személy lesz folyamatosan a gyerekek körül! Megjegyzem, ez jellemző a PT-re: ötlet, mérlegelés, döntés, frappáns megvalósítás.

Mi a legnagyobb tábori felfedezésed?

Az egyik legnagyobb tábori felfedezésem, hogy a PT-ben mennyire elfogadóak és kedvesek az emberek, nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a közösséget annak idején. Sokat köszönhetek az egésznek.