fbpx
Fejben leírtam, most kivetíteném
Fejben leírtam, most kivetíteném

RENDHAGYÓ BLOGBEJEGYZÉS: megint összeollózunk néhány bekezdést, ez alkalommal vicces mondatokból. Van és lesz itt minden! Kövessétek, csekkoljátok!

Vicces beszólások

„Hallottátok ti is a sikítást? Hiába mondtad már éjfél előtt is, hogy ez nem a tegnapi kísértet, amikor én tudom, hogy az! Megint hallom! És a médiások igenis felveszik hajnalban, és akkor majd megnézheted!” „Mikor raktátok a kukták hűtőjébe azt a tejet, amelyik már nincs ott?” „Használni fogjuk a fémkeresőket a strandröplabdapályán. Mi van, ha jeleznek, de nem autóroncsot, hanem csontvázat találunk majd?” „Meglátásom szerint egy zombiapokalipszis nem érintené a tábort. Szerintem nem találnának ide.” „Ha a gombászok gombáit megmutatjuk a kuktásoknak, tudni fogják, melyiket főzhetik bele az ebédbe, vagy el kell magyarázni nekik, mi az a gomba?” „A csillagászok tényleg a hullócsillagok miatt cipelnek magukkal matracokat?”

Még viccesebb beszólások

„A színészek azok az alakok, akik az erdőben rohangálnak egész nap?” „Ha felnézel a tetőre, galambokat látsz. Ha felnézel a villanyoszlopra, galambokat látsz. Ha felnézel a fűzfára, ott is ül egy galamb. Na, hát ezért kerültek a zöld épület tetejére is napkollektorok.” „Most tényleg azzal mutatod, milyen kemény vagy, hogy lasszózol a kakaós csigával?” „Gondolatban már leírtam. Csak kell egy projektor, hogy megmutassam.” „Komoródy? Nincs ilyen nevű teve a vadasparkban.” „Ha jönni akarsz az éjszakai mozizásra, inkább kérj kölcsön egy másik dezodort is. Barbie ezt tenné. De gyorsan, mert mindjárt indul a kisbusz!”

Peace & Lot of Muffins! – Yours in the Camp: K. M.