fbpx
Redőny, fakanál, reflektor
Redőny, fakanál, reflektor

Pénteken és szombaton, április harmadik hetében megtartottuk az első tavaszi szemlénket a táborhelyszínen. Jelentjük: minden rendben! Lendületet vettünk, és mostantól igyekszünk a táborstartig hátralévő alig több mint 80 napot még okosabban kitölteni a teendőkkel, a koordinálással, a felkészüléssel.

Mászik, csücsül, kémlel

A sportpályák új hálókat, a fakunyhóink friss díszítéseket, néhány árnyékos rész a fák alatt új kéregfeltöltést, 12 platán mászóegységeket, a kajaügyelet és 2 kulcsfontosságú csomópont 24 személyes körpadokat, a hosszú falak összesen 36 méter falra szerelhető padot, a Hangár pedig új dekorációt, reflektorokat, hátsó kijáratot és polcokat kap. A színészek visszatérnek a Színészhangárba, a gamerek vadiúj gépekkel és óriásképernyőkkel kezdenek, és a csillagászok is előre örvendezhetnek az új eszközeiknek.

Főtér, Hangár, Aréna

A 2000 m2-es Főtér (a Hangár előtti terület) mellé megnyitjuk a 3000 m2-es Arénát (a Hangár mögötti placc), ahol elsősorban esténként tombolhattok, s ahol a Koboldok városától a Szolgáltatóházig helyet kapnak majd a legkedveltebb és legpörgősebb tábori programok.

Kréta, molinó, perec

A megszokott PT-fílinget vicces és informatív feliratokkal, grafikákkal, táblákkal és óriásképekkel dagasztjuk totális élménnyé. A büfében és az az ellátmányban pedig új készletekkel, eszközökkel, hűtőkkel, berendezésekkel és kajákkal rukkolunk majd elő.

Értetek és veletek nagyszerű

Adél és Dorka éjjel-nappal gyűjtik az ötleteket, hogy amikor a táboroztatói csapat egy része már egy héttel a táborstart előtt beveszi magát a campusra, senki ne maradjon dolog nélkül: szerelünk és építünk majd, jóval többet, mint eddig bármikor. A 34. PT-nyár nektek és az összes barátotoknak különlegességeket ígér, akár visszatérő, akár első táborozók lesztek! A nyár legyen velünk! 

Peace & Lot of Muffins! – Yours in the Camp: K. M.