fbpx
A radiátor uncsi
A radiátor uncsi

RENDHAGYÓ BLOGBEJEGYZÉS: újra összeszedtünk egypár bekezdést vicces mondatokból. Megint lesz itt minden! Olvassátok, görgessétek, csekkoljátok!

Vicces beszólások

„Nem értem, miért van szükségük az írótáborosoknak a helyesírásra. Írói szabadság! Ezek erről még nem hallottak?” „Értem, igen: a recepciónál nem lehet kitölteni a jelentkezési lapot, mert mindenki még otthon regisztrál, bőven a tábor előtt, mi meg csak beestünk ide, mert hallottuk, hogy van itt ez a tábor. Most meg, né’ má’, van nálam egy toll! Értem az online-t is, de ha kapok egy üres papírt, akkor a sporttábort választanánk!” „Fára nem másztunk. Azt csak Roland mondta, de nem úgy volt. Az viszont igaz, hogy mindketten leestünk.” „Kemencében sült pogácsát a kuktásoktól? Azt megnézem! Ki építi a kemencét?” „Te miről beszélsz itt? Szobahőmérsékleten nem fagy meg egy madár sem. A gőte viszont nem madár, vágod?” „A »12 = 1 tucat« mit jelent egyáltalán? Csak nem matektábor!?” „Kellemetlen lenne úgy elfogyasztani a reggelit, hogy azokon a padokon ülünk egy nagy körben, amelyek csak 2024-ben készülnek majd el. Fogod, hogy akkor egyáltalán nem reggeliznénk idén?” [Ez 2023-ban hangzott el.]

Még több vicces beszólás

„Ha nem kérsz uborkát a szendvicsedbe, miért nem veszed észre, hogy az uborka már tegnap éjszaka elfogyott?” „Gondolhattam volna: végre megszerezzük a gördeszkát, zúzunk vele hárman is felváltva órákon át, mondhatom, mekkora vibe már, de tök felesleges, mert az elektromos rollerral mindenki nagyobbakat gurul. Hol van itt az igazság?” „Szunyókálva lehet angolul tanulni? A szüleim kipróbálták…” „Ha nem tűzhányót építünk, hanem komposztálót, akkor is kérhetek öngyújtót vagy gyertyát a raktárból?” „A kanál fém. A villa fém. A kés sem lehet gömbölyű.” „Minden kutyának az a legfőbb küldetése, hogy boldoggá tegye a gazdáját. A jó gazdi gondoskodik a kutyájáról, és kölcsönösen szeretik egymást. Miért nem egyértelmű, hogy a krokodilokra ez sehogy nem igaz?” „Mit jelent az, hogy kompokittáló felvétel?” „Nem vagyok kíváncsi az esti filmre. Beni azt mondta, hogy a régi Rómában játszódik, és valami radiátorok vannak benne. Az szerintem unalmas.”

Peace & Lot of Muffins! – Yours in the Camp: K. M.