fbpx
PT vs. suli
PT vs. suli

Hogy miért jobb a PEOPLE TEAM, mint az iskola? Ha szeretnéd tudni, olvass tovább!

Szerintem az, aki volt már a PT-ben, és a következő nyáron is megy, egész évben ezt várja. Legalábbis én igen. Már attól a naptól kezdve, hogy befejeződik a tábor, hiányzik. Hiányzik a csapatverseny, hiányoznak az esti programok. Igazából minden. De ami két PT között van… Házi feladatok, tanulás, tankönyvek.

Igaz, a táborban is vannak órák, de ez egészen más (általában). Nincsenek gonosz, igazságtalan tanárok és hosszú, tanulással töltött éjszakák. A suliban délután házi feladatot írunk, a PT-ben pedig a magunk urai vagyunk. Sosem unatkozunk, mert mindig van valami program, de ha pihenésre vágyunk, akkor sem gátol meg ebben senki és semmi. Végül is ez egy nyári tábor – itt nincsenek szigorú tekintetek.

Ráadásul az étel is jobb. Az iskolában sokszor egyszerűen undorodom a menzakajától, és inkább nem ebédelek. Itt viszont mindent megeszek, sosem maradok éhen, de semmit sem kötelező megenni. És itt nem az van egy órán, hogy ülünk a padban, feladatokat oldunk, azután meg leellenőrizzük őket, hanem minden sokkal lazább. Senkivel sem kell magázódni. A tanárok viccesek, mindig vidámak. Bármit meg lehet kérdezni, ha pedig problémánk adódik, rögtön segítenek.

Azért olyan jó még a tábor, mert számtalan sportlehetőség van. Kipróbálhatjuk a teniszezést, a röplabdázást, a focizást, a kosarazást, trambulinokon is ugrálhatunk, és még strandra is mehetünk. Sok a számítógép, és van internet, tehát ha bármit meg szeretnénk nézni, van rá lehetőség. Az iskolában semmi nincsen, csak egy üres udvar. A tananyag is teljesen más. Sokkal izgalmasabb, mint a suliban.

Szerintem a fentiek mind jó okok arra, hogy jobban szeresd a PEOPLE TEAM-et, mint a sulit.

Gincsai Bella

KecskeNEWSás-archívum