fbpx
A kóbor pizzától a hűtött úszónadrágig
A kóbor pizzától a hűtött úszónadrágig

RENDHAGYÓ BLOGBEJEGYZÉS… Íme 10 jópofa megjegyzés a legújabb táboros gyűjtésből. Kövessétek, csekkoljátok, ámuljatok!

A legjobb kérdések

„Nem szeretném, ha a te csatangoló pizzaszeleted az én közelembe kerülne. Csak nagyon rövid ideig érezné otthonosan magát.”

„Nem tartom életszerűnek, hogy ketten induljatok a romos épületek közé. Egyrészt azért, mert tilos. Másrészt pedig nincs.”

„Szabadalmaztathatnád a nevetésedet. Pénzt kaphatnál érte, mint a zenészek a leghíresebb dalaikért. Persze idővel egyre kevesebbet.”

„A csíkok nem minden esetben jelentenek börtönt. Emlék is lehet… Néhány éve a szívószálon is volt piros csík, most meg szívószál sincs.”

„Hogy érted, hogy veszélyes? Málnaszörpöt öntöttünk az ivókútba, mi ezzel a baj? Kecskeméten portyáznak barnamedvék?”

„Azért másztunk fel a Hangár tetejére, mert szerettük volna megszemlélni az Animal Cannibals-koncertet a magasból is. A mélyből nem ment.”

„Nem gombás levest rendeltem, hanem sajtkrémeset, de adhatod, flow-ban vagyunk, itt a bögrém, csak várj, előtte kinyalom az aljáról a zöldborsót!”

„A vadasparkban Zsolti csak azért nem mászott be a mosómedvékhez, mert féltette a csapatkendőjét. A láma az előző turnusban már leköpte egyszer.”

„Disznószívet boncolni csak az orvosokkal vagyok hajlandó. Jönnek ők is? Ha nem, lesz a tálcán wifi, hogy online tudjanak bennünket irányítani?”

„Mekkora hülyeség lenne már, ha a sportosok harmincnyolc fokban kezdenének bemelegíteni? Hát azok tizenegytől már mind a fürdőgatyájukat keresik a frigóban!”

Peace & Lot of Muffins! – Yours in the Camp: K. M.