fbpx
Egy jó táborozó bármire válaszol
Egy jó táborozó bármire válaszol

Ezt támasztja alá Ádi is, aki 12 éves, de már ötször járt a PEOPLE TEAM népszerű nyári táborában. A PT-s tapasztalatairól mesélt nekünk.

Melyik szekció, táboroztató + három nagyszerűség a táborból?

Kuktatábor! Husi Geri! Szórakozás, barátságok, önállóság. Nagyon jók voltak a témák, kedvesek a táboroztatók, és élvezetes volt az egész. A kuktatábornak köszönhetően megtanultam olyan ételeket főzni, amiket eddig nem tudtam. A fotótáborban megtanultam a fényfestést, ezeket szeretném fejleszteni. Amikor meghallottam a hírt, hogy 2024-ben négy turnus lesz, megörültem, mert a PT a kedvenc táborom lett. Azt tervezem, hogy mind a négy héten ott leszek. Remélem, meg tudjuk oldani.

Ötletek a nyárhoz?

Több alkalommal lehessen íjászkodni. A csapatokat lelkesíteni kellene, hogy a játékokban jobban részt vegyenek, mindenki ott legyen. A színészek például csak a páratlan turnusokban nyomulnak a többiekkel. Oké, mondjuk, ők készülnek a színdarabbal… A színészek az előadáson különben szuperek voltak tavaly, szerintem kiváló munkát végeztek. De hát már tűkön ülök, alig várom! Milyen programok lesznek? Terveztek-e új szekciót? Lesz-e több strandolás?

Reggeli, kisbusz, kartondoboz?

A reggeli kartondobozokban érkezett; nagyon finom volt. A kisbuszban mentünk a strandra és a gamerházba.

Ebéd, vacsora, zsúrkocsi?

Az ebéd zsúrkocsin érkezett, amin sok ínycsiklandó étel volt. A vacsora is a zsúrkocsin jött.

Kismókus, mókus, tanár?

A kismókusok és a mókusok jól végezték a dolgukat, a tanárok pedig jól tanítottak. Mindkét szekcióban sok érdekes dolgot tanultam. Csapat- és szekcióváltáskor nagy volt a lelkesedés, hogy új embereket ismerhetek meg. A színek választásakor nehéz volt a döntés, mert minden táboroztató lelkesen kiabálta a színét. A táborkupa sorsolásakor feszültek voltunk, hogy vajon melyik csapat nyeri a kupát.

Külföldiek, gyerektábor, nyár?

A külföldi angoltanárok kedvesek voltak, rengeteg barátot szereztem a nyáron.

Nyunyóka, gumikacsa, könyv?

Nyunyókát sajnos még nem szereztem, de remélem, hogy idén fogok. Amikor az elegendő számú pecsét összegyűlt, akkor érdekes könyveket lehetett kapni. A gumikacsa meg alap! Idén lesz fehér meg kék is, igaz? Megígértétek!

Mi a legviccesebb és a legaranyosabb tábori történeted?

Amikor a barátaim átjöttek hozzám, és nagyon jól szórakoztunk, viccelődtünk. Aztán az egyik büfésnek elmondtam, hogy tetszik nekem egy lány, mivel ő jól ismerte ezt a lányt, és aranyos tanácsokkal látott el.

Jössz 2024-ben is?

Naná, és természetesen OTTALVÓS leszek.

Peace & Lot of Muffins! – Yours in the Camp: K. M.